Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Umeå, Sverige

Comfort Hotel Winn

Umeå,  Sverige

Comfort Hotel Winn – ett nytt och modernt Umeå-hotell som slog upp portarna i september 2013. Det här är hotellet för dig som gillar läcker design, shopping runt hörnet, gratis wifi och kaffe, skönt häng och Umeås bästa läge.

Comfort Hotel Winn 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Comfort Hotel Winn

Välkommen till Comfort Hotel Winn – ett nytt och modernt hotell mitt i centrala Umeå. Hotellet öppnade hösten 2013. 12 våningar, 52 meter över havet och 185 nya rum med Umeås bästa utsikt. Häng i vår 300 kvadratmeter stora pulserande lobby med bar och schysst musik. Gratis kaffe och gratis wifi är bara ett axplock av allt som hotellet har att bjuda på.

Mitt i Umeå

Nya Comfort Hotel Winn passar lika bra för dig som är sugen på en Umeå-weekend fylld med shopping och utgång, som för dig som är i stan för ett viktigt möte. I Umeås hetaste kvarter Forsete, mellan Kungsgatan och Rådhusesplanaden, har en helt ny stadsdel växt fram. I mitten tornar Comfort Hotel Winn upp sig. Granne med (eller ja, faktiskt under) vårt hotell ligger splitternya shoppinggallerian Utopia som lockar med en mängd butiker och en food court.

Snygg design till fyndpris

Inredningsarkitekten Anders Björkén är stjärnan bakom Comfort Hotel Winns snygga design. Våra 185 nybyggda rum ger dig modern inredning till fyndpris. Förutom designmöblerna från Diesel by Foscarini och B&B Italia bjuder vi också på Umeås bästa utsikt från rummen.

Nära till allt

Hit tar du dig enkelt och snabbt. Comfort Hotel Winn ligger mitt i stan, bara 15 minuter från Umeå flygplats och flygbussen stannar precis utanför hotellet.

Restaurang Plectrum

Nyöppnade restaurang Plectrum serverar läckra rätter i ljus och fräsch miljö med Umeås bästa läge.

Gratis + Comfort = sant

Vi gillar gratis grejer. Vad sägs om gratis (självklart ekologiskt och rättvisemärkt) kaffe och te dygnet runt, och gratis wifi över hela hotellet? En stor frukostbuffé ingår självklart när du bor hos oss. Ska du checka ut på en söndag kan du redan nu göra en liten high five med dig själv. Alla söndagar låter vi dig nämligen behålla rummet fram till kl. 18.00. Gratis. Så unna dig lite snoozning utöver det vanliga. För att göra det enkelt: På nya Comfort Hotel Winn betalar du helt enkelt lite mindre för en riktigt bra hotellupplevelse.

Häng för alla

Och sist men inte minst vill vi bara tipsa om att Comfort Hotel Winns enorma lobby är öppen för alla, inte bara hotellgäster. I Umeås mest expansiva kvarter (här byggs det nytt hela tiden) erbjuder vi stans skönaste häng. Slå dig ner och ta en öl, ett glas vin och lite gott käk från restaurang Plectrum.

Välkommen till Comfort Hotel Winn - Umeås hetaste hotell!

Kontakt

  • Telefon: +46 90 71 11 00
  • Fax: +46 90 71 11 50
  • E-post co.umea@choice.se
  • Org. nr: 556763-4869
  • Skolgatan 62, Vasaplan 90329 Umeå , Sverige
via Google Maps

Hitta till hotellet

Buss

Vasaplan busshållplats
(precis utanför hotellet)

Från Umeå Airport

Flygbussen mot Umeå C

Taxi

Vi rekommenderar Umeå Taxi,
telefon +46 (0) 90 77 00 00

Om Comfort Hotel Winn

Antal hotellrum

185 stycken – 370 bäddar

Avstånd flygplats

Umeå Airport: 5 km, ca 15 min

Avstånd lokaltrafik

Vasaplan busshållplats: 100 meter

Om Comfort Hotel

2.311.63.057 23

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK