Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Våra hotell i Ålesund

Den lilla kuststaden Ålesund ligger på Sunnmøre, med Norska havet på ena sidan och nordvästlandets majestätiska bergslandskap på den andra.

Våra två hotell i Ålesund ligger direkt vid vattnet, det ena i fiskehamnen Brosundet, och det andra bara 200 meter därifrån. Hotellen ligger inom gångavstånd till stadens caféer, restauranger, barer och butiker. För dig som vill ha en panoramautsikt över Ålesund och ö-landskapet runt, är de 418 trappstegen upp till stadsberget Aksla värt promenaden. Det går också utmärkt att köra bil upp till Aksla, där det finns både uteservering och café. Ett av Ålesunds stora kännetecken är jugendstilen, eller art nouveau. Det var i denna stil staden återuppbyggdes efter den omfattande stadsbranden i 1904. Med detta särdrag, tillsammans med sitt läge mellan havet och bergen, är det kanske inte så konstigt att staden har blivit utsett till Norges vackraste stad hela två gånger. Ålesund har mycket att erbjuda både av kulturella upplevelser, mat, shopping och uteliv. Dessutom är staden det perfekta utgångsläget för toppturer och skidåkning i de spektakulära Sunnmøre alperna. Inte minst är vackra Geirangerfjorden bara ett par timmar bort, med fantastisk utsikt från både bilvägen och båtdäcket.

Läs mindre
3 hotell i Ålesund

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%

Inte medlem? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta emot vårt välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.550.352.005 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.