Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Våra hotell i Bodö

Välkommen till nordnorska och natursköna Bodö. Här bor du i en livfull stad och i historiska rum mitt i stadens hjärta. Spana efter havsörnar, shoppa eller upplev häftiga naturfenomen – i Bodö har du aktiviteter av alla slag precis utanför dörren.

Lugn oas mitt i staden

Bodö ligger på en halvö längs kusten i Nord-Norge och erbjuder storslagna naturupplevelser. Paddla kajak, koppla av på en båt eller fiska i världens starkaste tidvattenström Saltstraumen. I staden finns också flera aktiviteter mitt inne i centrum. Clarion Collection Hotel Grand Bodø ligger centralt nära Bodös shoppinggata Glasshuset och hamnen. Dessutom hittar du Luftfartsmuseet och Galleri Bodøgaard på behagligt avstånd. Bodø Airport ligger bara ett par minuter bort och gör det enkelt att ta sig till och från den populära destinationen.

Avkoppling och träning

Efter en lång dag kan det vara skönt att slappna av och ladda batterierna. Relaxavdelningen på Clarion Collection Hotel Grand Bodø har en lugn och harmonisk atmosfär med både bastu och moderna liggfåtöljer. Rakt över gatan ligger Balansen – ett hälso- och livsstilscenter. Här kan du träna i gym och boka in dig på olika gruppträningspass. Dessutom har du tillgång till deras spaavdelning med såväl jacuzzi som bastu.  

Kultur, natur och historia

Bodö är en livlig stad som också är en av de snabbast växande städerna i staden. I staden hittar du konst och hantverk i typisk nordnorsk still men också moderna konserter och smakfulla restauranger. Ett besök på ön Kjærringøy tar dig tillbaka i tiden. Ön har vackra stränder och höga bergstoppar och är en av Norges bäst bevarade handelsplatser från 1800-talet. Med sitt geografiska läge har Bodö också bra förutsättningar för att uppleva häftiga naturfenomen. Staden ligger cirka nio mil norr om polcirkeln och har midnattssol från 4 juni till 8 juli.

Konferens, möten och lokaler i Bodö

Vill du veta mer om våra konferens- och möteslokaler i Bodö? Du hittar vårt utbud här.

Läs mindre
4 hotell i Bodö

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!

Anmäl dig till våra nyhetsbrev och få ett välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.411.001 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.