Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel™ Strand Gjövik ,  Norge

Se alla hotell i Gjövik, Norge

Quality Hotel™ Strand

Gjövik,  Norge

Quality Hotel Strand den perfekta hotellupplevelsen i hjärtat av Gjøvik. Hotellet har takrestaurang, steakhouse, bio och kulturcenter i samma byggnad, samt ett fräscht och innehålsrikt spa. Vi ordnar så du får en lyckad konferens eller en härlig weekend.

Quality Hotel™ Strand 0 5
Omdöme från TripAdvisor  

Välkommen till Gjövik! Här hittar du våra bästa tips. Kontakta oss gärna för mer information.

Gjövik Olympiska Fjellhall

Gjövik Olympiske Fjellhall är en ishall som byggdes för hockeymatcherna under vinter-OS 1994, som ligger i slutet av huvudgatan i Gjövik. Här finns även en av världens största simhallar i fjällmiljö.

Vitensenteret Innlandet

Spännande, fantasifulla och vackra miljöer fyllda med aktiviteter och experiment i naturvetenskap, teknik och matematik. Centret passar lekfulla, nyfikna barn och vuxna i alla åldrar. En perfekt utflykt både för dagis och skolklasser men även för teambuildning för företag och föreningar. 

Eitunet - på Gjöviks tak

Eiktunet är som en liten by från 1800-talet. Utsikten från Mjösa är fantastisk och friluftsmuseet är ett av Gjöviks mest populära turistmål. Här kan du gå på upptäcksfärd mellan herrgårdar och små dammar. Testa fiskelyckan - i dammarna finns fisken ruda. Guidade turer för grupper kan förbokas.

Kauffeldtgården

Kauffeldtgården är den enda huset som finns kvar efter glasverksamheten som fanns i Gjövik under 1800-talet. Huset byggdes av Caspar Kauffeldt, grundaren av Gjöviks glasverk. Idag finns både museum, utställningar och konstförening i Kauffeldtgården.

Gjövik Gård

Mitt i stan ligger parken och de historiska byggnaderna som är Gjövik Gård. Huvudbyggnaden på Gjövik Gård stod klart 1810 och beboddes av familjen Kauffeldt. Varje år kan du uppleva flera evenemang, guidade turer och konserter på Gjövik Gård. Guidade turer för grupper kan förbokas.

Gjövik chokladfabrik

Chokladfabrikens speciella atmosfär och den unika smaken är vad som kännetecknar Gjövikchoklad och fabriken har blivit en av stadens populäraste turistattraktioner. 

Ångbåten Skibladner

Skibladner är en över 150 år gammal ångbåt som ger dig en upplevelse utöver det vanliga. Ombord på skeppet kan du njuta av det vackra landskapet, se ångmaskinen i bruk, beundra de fina salongerna under däck, skicka vykort från skeppets egen postlåda och uppleva äkta ångbåtstrafik som på 1800-talet. Du kan även äta god mat i salongen. Ombord anordnas också spännande musikarrangemang och underhållning hela säsongen.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.566.102.004 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.