Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel® Ernst Kristiansand ,  Norge

Se alla hotell i Kristiansand, Norge

Clarion Hotel® Ernst

Kristiansand,  Norge

Clarion Hotel Ernst är det moderna hotellet med traditioner, mitt i Kristiansand. Pampig interiör från tiden då Ernst var stadens första hotell möter idag modern samtidskonst och ett levande kulturliv.

Clarion Hotel® Ernst 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Omdöme från TripAdvisor

4
902 omdömen
4,5
Läge
4,5
Sovkvalitet
4,5
Service
4
Standard
4
Rum
4,5
Renlighet
3

Centralt beläget hotell med bra frukost

den 22 juli 2019, , Jan L

Något små rum. Bilparkering finns men det är en bit bort. Frukosten är mycket bra. Städningen helt ok. Baren är dock så där. Mycket begränsat utbud. 10 min promenad till restaurangerna nere vid hamnen…

Något små rum. Bilparkering finns men det är en bit bort. Frukosten är mycket bra. Städningen helt ok. Baren är dock så där. Mycket begränsat utbud. 10 min promenad till restaurangerna nere vid hamnen.

Svar från ägaren

den 1 augusti 2019

Hei Jan Takk for hyggelige tilbakemeldinger. Veldgi hyggelig dere setter pris på vår frokost, dette er viktig måltid i løpet av dagen. Velkommen tilbake til oss ved en senere anledning.

Läs mer
4

Gott!

den 10 juli 2018, Landvetter, Sverige, 650evah

God trerätters middag på kvällen! Skön säng och stor kudde. Rituals dusch och hud produkter i badrummet, lyx! Välstädat o rent på hela hotellet! Riklig frukost med allt o mer än man behöver! Trevlig p…

God trerätters middag på kvällen! Skön säng och stor kudde. Rituals dusch och hud produkter i badrummet, lyx! Välstädat o rent på hela hotellet! Riklig frukost med allt o mer än man behöver! Trevlig personal!
Läs mer
4

Mycket trevligt

den 29 april 2018, , FridaS248

Otroligt god mat, trevlig personal och mysiga rum. Fick dock rum mot innergården som var lite tråkigt. Saknade en bänk för resväskan. Var där på konferens, och de lokalerna var trevliga. Bra läge med…

Otroligt god mat, trevlig personal och mysiga rum. Fick dock rum mot innergården som var lite tråkigt. Saknade en bänk för resväskan. Var där på konferens, och de lokalerna var trevliga. Bra läge med nära till allt i stan.

Svar från ägaren

den 13 juni 2018

Hei Frida S! Takk for din tilbakemelding! Vi setter urolig pris på det. Velkommen tilbake!

Läs mer
4

Konferens Scand-LAS 2018

den 29 april 2018, Mölnlycke, Sverige, mariehP3316OT

Jättefint hotell med service-minded personal och bra konferensarrangemang. Fantastisk mat och bästa frukostbuffén jag ätit. Saknades garderob på rummet och gymmet kunde vara mer välutrustat och var fö…

Jättefint hotell med service-minded personal och bra konferensarrangemang. Fantastisk mat och bästa frukostbuffén jag ätit. Saknades garderob på rummet och gymmet kunde vara mer välutrustat och var för varmt.

Svar från ägaren

den 13 juni 2018

Hei Marie H! Tusen takk for din hyggelige anmeldelse. Utrolig hyggelig at du hadde et godt opphold hos oss! Hjertelig velkommen igjen!

Läs mer
4

Ett riktigt trevligt hotell med speciell design

den 21 februari 2018, Malmö, Sverige, Michael G

Detta hotellet är lite av en favorit. Designen av lobbyområdet är minst sagt speciell och den är en upplevelse i sig själv. Jag kan inte bestämma mig för om det är fult eller snyggt men det fungerar…

Detta hotellet är lite av en favorit. Designen av lobbyområdet är minst sagt speciell och den är en upplevelse i sig själv. Jag kan inte bestämma mig för om det är fult eller snyggt men det fungerar och skapar en välkomnande miljö. Bredvid lobbyn ligger en liten bar som trevlig att besöka. Bekväma rum av god kvalité som fungerar mycket bra med ett plus för en mycket skön säng. En god frukost som fungerar bra och centralt och bra läge.

Svar från ägaren

den 27 maj 2018

Hei Michael G! Takk for din tilbakemelding av hotellet vårt! Det betyr mye for oss at du har tatt deg tid til og anmelde oss, vi tar dette selvsagt videre. Velkommen tilbake!

Läs mer

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.413.003 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.