Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Våra hotell i Arvika

Välkommen till västra Värmland och Arvika. Här kan du bo mitt i smeten men ha nära till vackra skogar, otaliga sjöar och en mängd kulturevenemang året om. Arvika har den perfekta kombinationen av småstadscharm och storstadspuls!

Nära till allt

När du besöker Clarion Collection Hotel Bristol, belägen mitt i den vackra stadskärnan på Kyrkogatan 25, kan du vara trygg i att din bekvämlighet är säkrad. Du behöver nämligen inte ta många steg för att nå någon av Arvikas många pärlor. Bara runt hörnet från hotellet hittar du det anrika konditoriet och bageriet Nordells. Lika nära åt andra hållet hittar du nöjen som Filmhuset Palladium och den ytterst vackra stadsparken. Dessutom ligger Kyrkviken bara ett stenkast ifrån hotellet om du skulle vilja ta en mysig promenad längs vattnet. Om du känner för att spela tennis ligger Arvika Tennisklubb inte mer än en 10-minuters promenad bort.

En omfattande vistelse

Efter heldagar av utforskande, arbetande eller turistande blir man lätt hungrig. Som gäst på Clarion Collection Hotel Bristol inkluderas alltid frukost såväl som Afternoon Sweets och Evening Meal. Inte nog med det råkar en av Arvikas bästa pizzerior och steakhouses vara belägen i hotellet. Där kan du avnjuta flera av arvikabornas många favoriter. Men det är förstås viktigt att ta det lugnt också. För att se till att relaxen blir säkrad får du som gäst dessutom fri tillgång till både gym och bastu dygnet runt.

Ett minst sagt rikt kulturliv

Arvika är känd för att vara en kulturrik stad. Under ditt besök kan du passa på att besöka det välkända Rackstadmuseet och observera vacker konst i en historisk miljö. Eller varför inte planera in ett besök på Arvikas konsthall och njuta av de vackra intrycken på någon av de tiotal utställningar som pågår under året? Om du är mer äventyrligt lagd kan du delta i något så unikt som en vit älgsafari!

Konferens, möten och lokaler i Arvika

Vill du veta mer om våra konferens- och möteslokaler i Arvika? Du hittar vårt utbud här. 

Närliggande destinationer

Karlstad

Sunne

Läs mindre
5 hotell i Arvika

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.412.004 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.