Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel™ Frösö Park Frösön ,  Sverige

Se alla hotell i Frösön, Sverige

Quality Hotel™ Frösö Park

Frösön,  Sverige

Välkommen till Östersunds nya hotell och mötesplats på Frösön. Ett hotell med möten och event i fokus, kombinerat med träning, nordiskt spa, och unika mat- och naturupplevelser. Välkommen till Quality Hotel™ Frösö Park! Vi är ett kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ Frösö Park 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel™ Frösö Park

Omdöme från TripAdvisor

4,5
399 omdömen
4,5
Läge
4,5
Sovkvalitet
4,5
Service
4,5
Standard
4,5
Rum
5
Renlighet
5

Som alltid - fantastiskt

den 22 juni 2018, , Anneli K

Trevlig, vacker miljö. Vänlig och serviceinriktad personal. Brunchen är god, vällagad och varierande. Sköna sängar och bra luft i rummen. Möjligheten till ett modernt SPA bidrar till absolut till ett…

Trevlig, vacker miljö. Vänlig och serviceinriktad personal. Brunchen är god, vällagad och varierande. Sköna sängar och bra luft i rummen. Möjligheten till ett modernt SPA bidrar till absolut till ett högre betyg på hotell. Det är välkomnande och jag kan varmt rekommendera en vistelse på hotellet.

Svar från ägaren

den 23 juni 2018

Hej Anneli! Gud vad roligt det är att få läsa detta. :) Jag hoppas att vi ser er här snart igen. Vi på Frösö Park Hotell önskar er ett varmt välkommen tillbaka! :)

Läs mer
5

Hotell med fantastiskt läge

den 10 juni 2018, , pnilze819786

Utsikten från hotellets södra sida är bedövande vacker. Dessutom är personalen trevlig och mycket serviceinriktad. Restaurangens kök får också mycket högt betyg. Hotellet erbjuder ett fullutrustat gym…

Utsikten från hotellets södra sida är bedövande vacker. Dessutom är personalen trevlig och mycket serviceinriktad. Restaurangens kök får också mycket högt betyg. Hotellet erbjuder ett fullutrustat gym och en spa-avdelning som vi tyvärr inte hann att utnyttja. Det enda minuset var att varmhållningen av de varma rätterna vid sen frukost (09:15) inte höll måttet.

Svar från ägaren

den 11 juni 2018

Hej! Glad jag blir över att höra att ni hade en bra upplevelse när ni bodde hos oss! :) Tack för feedbacken angående frukosten också, kommer ta detta vidare. Varmt välkommen tillbaka!

Läs mer
5

Spaa

den 5 juni 2018, Stockholm, Sverige, MrRavis

Vi åker till Frösön för att koppla av. Atmosfären är underbar och sängarna sköna. Musiken och harmonin i spaat ger ett helhets intryck. Man får toppen service och personalen gör det lilla extra i alla…

Vi åker till Frösön för att koppla av. Atmosfären är underbar och sängarna sköna. Musiken och harmonin i spaat ger ett helhets intryck. Man får toppen service och personalen gör det lilla extra i alla situationer.

Svar från ägaren

den 8 juni 2018

Hej! Gud vad roligt att höra att ni känner att Frösö Park är ett bra ställe att åka till för att koppla av. Kan inget annat än att hålla med dig, naturen och miljön här ute är så harmonisk och avkopplande. Tack för denna härliga feedback. Varmt välkommen tillbaka! :)

Läs mer
5

Susanne

den 5 juni 2018, Härnösand, Sverige, susshagglund

Mycket trevlig och tillmötesgående personal, ett fantastiskt spa, mycket fint rum med otrolig utsikt mot fjällen och sköna sängar. Bra mat för en vegan: på frukostbuffén, i restaurangen och på spaavde…

Mycket trevlig och tillmötesgående personal, ett fantastiskt spa, mycket fint rum med otrolig utsikt mot fjällen och sköna sängar. Bra mat för en vegan: på frukostbuffén, i restaurangen och på spaavdelningen. Helgbrunchen passar dock bäst för en köttätare och inte för en vegan.

Svar från ägaren

den 8 juni 2018

Hej! Vad glad jag blir över att läsa detta, fantastisk härlig feedback! :) Vi önskar er ett varmt välkommen tillbaka.

Läs mer
4

En underbar oas

den 5 juni 2018, , Kim L

Överlag en underbar oas nära den annars gråa flygplatsen. Besöket på hotellet var en upplevelse över förväntan. Fantastiskt spa, fina lokaler och bra service. Bemötandet vid ankomst var vänligt. Rum…

Överlag en underbar oas nära den annars gråa flygplatsen. Besöket på hotellet var en upplevelse över förväntan. Fantastiskt spa, fina lokaler och bra service. Bemötandet vid ankomst var vänligt. Rummet var fint med stort fönster och lite industrikänsla. Välkomnades med mitt namn på skärmen på väggen vilket var smickrande. Vyn över flygplatsen gjorde det möjligt att titta på flygplanen som lyfte. Något som var imponerande var spa delen. Förtjusande upplägg med skogs/Jämtlands tema. Alla delar av hade ett namn som matchade hur det påminde om skogen. Skogsregn, grottan osv. Det var både praktiskt och framförallt mycket trevligt och talade med mitt skogs-älskande-hjärta. Det fanns många olika delar att välja emellan bland annat utomhuspool, "isvak" och avslappningsutrymmen med frukt samt te. Uppskattar att allt var gemensamt utrymme eftersom att vissa reser med någon med annat kön. Restaurangen hade en trevlig atmosfär och det gick att se när solen gick ner under middagen. Trevligt att det fanns en "fransksmakresa" att välja mat från samt annan mat. Ett av två vin var riktigt god. Mycket positiv upplevelse överlag det som var dåligt var såklart att omgivningen inte var så mysig men det var som sagt även händigt att ha flygplatsen så nära. På spaet så var det enda dåliga att uteplatsen var vattenfylld. Det var smältvatten från snö som samlats både i trappan och kring utepoolen vilket är farligt. De varnade för det men problemet hade inte tagits omhand. Vattnet hade dessutom blivigt smutsigt. Sista grejen som tyvärr var sådär var vår servitör som såg ut att avsky sitt jobb eller nära på i alla fall. Inga riktiga leenden och allmänt kort i ton. Dessutom så stötte servitören in i min stol på väg till annat bort ett flertal gånger fast det fanns minst en meters avstånd till stolen bakom. Förutom detta så är hotellet något jag rekommenderar varmt, speciellt till de som ska resa från flygplatsen.

Svar från ägaren

den 8 juni 2018

Hej Kim! Vill börja med att tacka för denna utförliga feedback! :) Angående din upplevelse i vår restaurang KAVA så kommer jag ta detta vidare till den berörda avdelningen, så ska ett besök i vår fantastiska restaurang inte gå till..! Jag hoppas att vi ser er här snart igen.

Läs mer

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%

Inte medlem? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta emot vårt välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.550.352.005 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.