Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel® Winn Gävle ,  Sverige

Clarion Hotel® Winn

Gävle,  Sverige

Mitt i hjärtat av Gävle ligger Clarion Hotel Winn. Hotellet, med sin restaurang Brasserie Absint, har blivit känt som stadens hotell och är en naturlig mötesplats för lokalbor och besökare. Upplev allt som Gävle har att erbjuda.

Clarion Hotel® Winn 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  

Hemma bra, på stadens hotell bäst! Det ska vara lika bekvämt och naturligt och umgås hos oss som hemma hos kompisen. Vi har skapat en levande mötesplats mitt i hjärtat av Gävle där konceptkvällar som Bubbly Thursday´s och Fredagsfeeling blandas med livemusik, provsmakning och produktreleaser.

Stadens hotell och Gävles lokala vardagsrum

Inget att hitta på ikväll? Kom till Clarion Hotell Winn och Brasserie Absint. Vare sig du är hotellgäst, lokalbo eller passerar förbi Gävle för kvällen så är du välkommen till stadens hotell och Gävles lokala vardagsrum för en bit mat, något bubblade i glaset och gott sällskap.

Varje torsdag året runt ordnar vi Bubbly Thursday, Gävles härligaste after work med bra priser i baren. Mingla tillsammans med dina vänner och oss i stadens lyxigaste vardagsrum.

Äntligen fredag! Det firar vi med musik, människor och Fredagsfeeling på Brasserie Absint. Njut av goda viner, öler och alkoholfria alternativ från baren, dela vår spännande plockbricka med dina vänner.

Fira din födelsedag hos oss, skåla för ditt nya jobb eller bjud möhippan på brunch på Brasserie Absint. Vi hjälper dig med ditt event genom att skräddarsy ett paket som passar dig. Samma intima känsla som att fira hemma, bara mycket enklare och bekvämare.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.566.101.002 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.