Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel Post Göteborg ,  Sverige

Se alla hotell i Göteborg, Sverige
  • Stor pool pa rooftop med fantastisk utsikt över solnedgang på Hotell Post i Göteborg
  • Elegant og ekstraordinært velmøbleret hotelværelse på Post Hotel Gøteborg
  • Trendigt dubbelrum på Hotell Post i Göteborg

Clarion Hotel Post

Göteborg,  Sverige

Clarion Hotel® Post mitt i Göteborg, är sannerligen inte som vilket hotell som helst. Det anrika posthuset vid Göteborg central har förvandlats till ett internationellt designhotell med extra allt. Njut av spa, takpool, restauranger, barer och konferens.

Clarion Hotel Post 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Clarion Hotel Post

En fantastisk frukostbuffé, en lyxig brunch, en restaurang där svensk västkust möter amerikansk östkust och en där skandinaviska råvaror flirtar med smaker från Japan. På Clarion Hotel Post värdesätter vi god mat helt enkelt.

Ingen vanlig hotellrestaurang

Det finns inget tråkigare än hotellrestauranger som bara är till för hotellgästerna. I en storstad vill ju du som hotellgäst känna av staden, dess smaker, människor och puls. Därför ger sig många ut på stan i jakt på de restauranger som stadens invånare själva väljer och trivs på.

With a little help from Marcus Samuelsson

På Clarion Hotel Post tror vi att en riktigt bra hotellrestaurang handlar om att få stadens invånare att komma till hotellet. För att lyckas med det har vi vår kreativa partner Marcus Samuelsson, göteborgare och en av världens mest framgångsrika kockar vid vår sida. I Norda Bar & Grill möter Halv special Manhattan i är härlig mix för många plånböcker.

Skandinaviska råvaror möter smaker från Japan

Målet med Restaurang vRÅ  är att fånga den exklusiva känslan bakom hantverket Sushi och råmat, men med en avspänd stämning i restaurangen och en känsla där Sverige möter Japan på ett modernt sätt. Råvarorna väljs ödmjukt efter säsong och här utlovas en miljö och en smakupplevelse utöver de vanliga.

Frukost

Vi på Clarion Hotel Post erbjuder en bred, nyttig, god och mättande frukostbuffé som alltid ingår i rumspriset. Vill du äta frukost i lugn och ro kan vi tipsa om att komma till frukosten så tidigt som möjlig, då de flesta gäster vanligtvis äter en sen frukost. Frukosten serveras i matsalen på entréplan.

Brunch

Smaka på Göteborgs största brunch! Utöver både varm och kall mat har vi även äran att erbjuda våra gäster en fantastisk dessertbuffé med godsaker bakade i vårt eget konditori under ledning av vår chefskonditor och tillika Årets Konditor 2013, Patrik Fredriksson. Förutom god mat serverar vi en skön stämning, musik och varma leenden, varje lördag och söndag.

Norda Bar & Grill - New York möter Göteborg

Hela idén med Norda Bar & Grill är att kombinera det bästa av städerna vi älskar - New York och Göteborg. Det som gör städer spännande och levande kommer ofta direkt från gatan och dess subkulturer. Dessutom finns det alltid ett folkligt, historiskt och lokalt arv att ta hänsyn till. För oss på Norda är det därför en självklarhet att inspireras av de lokala gatuklassikerna och servera dem på vårt sätt - med bra råvaror, god hantering och mycket kärlek. Du hittar såklart göteborgsklassikern “Halv special” på menyn sida vid sida med de bästa skaldjuren och kötträtterna.

vRÅ - Sushi & råmat

vRÅ står de skandinaviska råvarorna i fokus och möter smaker från Japan. Råvarorna väljs ödmjukt efter säsong och vi erbjuder avsmakningsmenyer för att ge våra gäster en matupplevelse utöver det vanliga. Målet är att fånga den exklusiva känslan bakom hantverket sushi och råmat, men med en avspänd stämning i restaurangen på ett modernt sätt.

Vinkällaren

I den stora och rustika vinkällaren finns ett trevligt rum där kan vi ta emot sällskap upp till 12 personer för er som önskar en mer privat miljö. Från Norda Bar & Grills kök skapas en meny efter era önskemål.

Terrassen - uteservering (sommar)

Välkommen till Göteborgs soligaste uteservering på Drottningtorget, mitt i centrala Göteborg! Med västerläge och sol fram till sena kvällen är detta en perfekt plats för soldyrkare, uteätare och livsnjutare i sommar. Menyn serveras från lunchtid till sen kväll och är en fräsch mix av såväl klassiker som spännande nyheter. Passa på att komponera en egen skaldjursplateau med dina favoriter, välj bland ostron, kräftor, musslor och räkor.

Öppettider

Våra faciliteter har något ändrade öppettider under jul. Kontakta oss gärna för aktuella öppettider.


Frukost

Måndag - fredag: 06.30 - 10.00
Lördag - söndag: 07.00 - 10.30

Norda Bar & Grill - lunch

Måndag - fredag: 11.30 - 15.00

Norda Bar & Grill - middag

Måndag - torsdag: 17.00 - 22.00
Fredag: 17.00 - 23.00
Lördag: 18.00 - 23.00
Söndag: 18.00 - 22.00

Norda Bar & Grill - brunch

Lördag - söndag: 12.00 - 15.00 (sista sittningstid 15.00)

Norda Bar

Måndag - torsdag: 17.00 - 23.00
Fredag: 16.00 - 01.00
Lördag: 12.00 - 01.00
Söndag: 12.00 - 22.00

Restaurang vRÅ

Tisdag - torsdag: 18.00 - 22.00
Fredag - lördag: 17.30 - 22.30

Boka bord

Välkommen att kontakta oss för mer information och bokning
på +46 
31 61 90 60
eller boka bord online. 

Boka bord i Norda Bar & Grill här

Boka bord i vRÅ här

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%

Inte medlem? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta emot vårt välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.500.291.000 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.