Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel™ 11 Göteborg ,  Sverige

Se alla hotell i Göteborg, Sverige

Quality Hotel™ 11

Göteborg,  Sverige

Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen ligger vid Göteborgs hamn, med utsikt över vattnet. Här finns alla tänkbara event- och konferensmöjligheter. Hotellet präglas av arkitektur, spännande konst och skandinavisk design.

Quality Hotel™ 11 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Varmt välkommen till Quality Hotel 11! Har du några funderingar kring ditt besök? Vi hoppas att du hittar svaren här. Är det något annat du funderar över så är det bara att kontakta oss. Vi ses!

Parkering

Hotellet har 22 egna parkeringsplatser utomhus, för 170 SEK per dygn. Hör gärna av dig till oss för tillgänglighet. Hotellets parkeringsplatser behöver förbokas innan ankomst och är ofta fullbokade. (Obs! Hotellets parkeringsplatser finns innanför parkeringsbommen och kräver parkeringsnyckel samt tillstånd som ni får vid incheck. Alla andra platser är kommunala). De kommunala parkeringsplatserna utanför hotellet betalas i parkeringsautomaten via Parkster. 

Bagagerum

Hotellet erbjuder ett bagagerum för förvaring av väskor innan och efter vistelsen. Observera att vi inte tar ansvar för inlämnade väskor eller kläder då rummet är låst men obevakat.

Wifi

Alla våra hotellrum och allmänna utrymmen har gratis trådlöst internet. Hämta en inloggningskod i receptionen eller logga in med ditt Nordic Choice Club-medlemsnummer.

Sen utcheckning

Ibland finns det möjlighet att checka ut senare än kl. 11.00, så länge det finns tillgänglighet på hotellet. Kontakta receptionen så hjälper vi dig. Vid högsäsong samt sommartid har vi tyvärr ingen möjlighet att erbjuda detta.

Uppgradera din vistelse

Firar du något extra, eller vill du bara unna dig själv en vistelse med guldkant? Kontakta oss så hjälper vi dig med uppgraderingsmöjligheter.

Kontantfritt

Vi är helt kontantfria. För oss som jobbar på hotellet innebär det att vi får en säkrare arbetsplats och dessutom mer tid att värna om våra gäster. För våra gäster innebär det en trygghet som även minskar misstroende, samt en snabbare och säkrare betalning. Vi tar emot alla vanliga betal- och kreditkort. Tveka inte att kontakta oss om du känner dig osäker.

In- och utcheckning

Incheckning från kl. 15.00
Utcheckning senast kl. 12.00

Öppettider Frukost

Frukostbuffén serveras

Måndag - fredag : 06:30-09:30
Lördag - söndag samt storhelger: 07:30 - 11:00

Förbokning av frukosttid gäller samtliga dagar i samband med incheckning för nästkommande dag!

Önskar du en frukostpåse att ta med dig innan frukosten börjar behöver det beställas i receptionen senast klockan 20:00 kvällen innan.

Restauranger

A la carte Kök&Bar 67

Måndag - Lördag: kl 17.00 - 23.00 (Köket stänger kl 22.30)
Söndagar: Stängt

Dagens lunch

Måndag - Fredag kl 11.30 - 13.30

Teaterbaren

Lördag kl 12.00-17.00

Söndagar kl 12.00-17.00

 

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.413.004 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.