Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel™ 11 Göteborg ,  Sverige

Se alla hotell i Göteborg, Sverige

Quality Hotel™ 11

Göteborg,  Sverige

Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen ligger vid Göteborgs hamn, med utsikt över vattnet. Här finns alla tänkbara event- och konferensmöjligheter. Hotellet präglas av arkitektur, spännande konst och skandinavisk design.

Quality Hotel™ 11 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Omdöme från TripAdvisor

4
1475 omdömen
4
Läge
4,5
Sovkvalitet
4,5
Service
4
Standard
4
Rum
4,5
Renlighet
3

Stor förbättringspotential

den 19 augusti 2021, , mariahU6202YX

Inte så bra som man kunde önska. Endast städning var tredje dag och då var det inte ens ordentligt gjort. Kaos och ologisk planering på frukosten. Inget skohorn fanns på rummet och inget paraply för…

Inte så bra som man kunde önska. Endast städning var tredje dag och då var det inte ens ordentligt gjort. Kaos och ologisk planering på frukosten. Inget skohorn fanns på rummet och inget paraply för utlåning i receptionen. Ojämn kvalitet på receptionspersonalen.

Svar från ägaren

den 14 september 2021

Tack för att du tagit dig tid att skriva ett omdöme till oss. Vi beklagar att vistelsen inte levde upp till era förväntningar och vi tackar så mycket för er feedback, det är den som får oss att bli bättre. Vi vill alltid erbjuda den bästa av service och vi hoppas vi får möjlighet att välkomna er igen i framtiden och göra just detta.

Läs mer
4

Bra semesterhotell

den 15 augusti 2021, Stockholm, Sverige, 11ErikS

Valde för första gången att bo på Hisingen. Fint och fräscht hotell med stora ytor direkt vid Eriksbergs brygga. Lätt och trevligt att ta sig över Göta älv till centrum med båten Älvsnabben som gick e…

Valde för första gången att bo på Hisingen. Fint och fräscht hotell med stora ytor direkt vid Eriksbergs brygga. Lätt och trevligt att ta sig över Göta älv till centrum med båten Älvsnabben som gick en gång i halvtimmen och tog ca 25 min. Bra frukostbuffé men inte så charmig miljö av mässkaraktär i restaurangen. Litet gym med dito härlig uppvärmd utomhuspool med utsikt över hamnen och stan högst upp på taket.

Svar från ägaren

den 14 september 2021

Tack för att du tagit dig tid att skriva ett omdöme till oss. Kul att höra att ni valde just oss att bo hos under er första gång boendes på hisingen och det gläder oss att ni smdigt kunde ta er över älven med älvsnabben. Vad härligt att ni kunde njuta av frukosten även om miljön inte levde upp till förväntningarna, det tar vi naturligtvis till oss. Vi hoppas på möjligheten att välkomna er igen i framtiden.

Läs mer
2

Opersonligt och sterilt hotell med långa korridorer.

den 11 augusti 2021, Stockholm, Sverige, 260karinw

Det enda positiva med hotellet var biorummet och popcornen för barnen. Pingisbordet var avstängt pga avsaknad av bollar, airhockeyn kostade extra och takpoolen var full av romantiska par och inbjöd in…

Det enda positiva med hotellet var biorummet och popcornen för barnen. Pingisbordet var avstängt pga avsaknad av bollar, airhockeyn kostade extra och takpoolen var full av romantiska par och inbjöd inte en barnfamilj till ett dopp. Frukosten var bra, men i övrigt ett sterilt hotell med långa tomma korridorer.

Svar från ägaren

den 14 september 2021

Tack för att du tagit dig tid att skriva ett omdöme till oss. Vad härligt att barnen uppskattade biosalongen och popcornen därtill. Vad tråkigt att pingisbollar just saknades under er vistelse. De har tyvärr en tendens att försvinna men vi har åter ett rejält lager med bollar vi kan trolla fram. Det gläder oss att ni kunde njuta av frukosten och vi hoppas att vi får möjlighet att välkomna er igen i framtiden.

Läs mer
3

Helt okej

den 9 augusti 2021, Habo, Sverige, Magnus13579

Prisvärt hotell med fint läge vid hamninloppet. Trevlig relaxavdelning. Vissa rum skulle behöva en liten uppdatering. Tycker att man med enkelhet kunde infört betydligt fler och bättre försiktighetsåt…

Prisvärt hotell med fint läge vid hamninloppet. Trevlig relaxavdelning. Vissa rum skulle behöva en liten uppdatering. Tycker att man med enkelhet kunde infört betydligt fler och bättre försiktighetsåtgärder mot smittspridning av Covid-19 vid framförallt frukosten.

Svar från ägaren

den 14 september 2021

Tack för att du tagit dig tid att skriva ett omdöme till oss. Vad härligt att ni trivdes hos oss under er vistelse och att ni uppskattade vår relaxavdelning. Jag hoppas att ni hade tid med ett dopp i poolen! Vi har implementerat ett system med olika frukostsittingar för att motverka trängsel och det är vår förhoppning att alla gäster för sin egen och andras säkerhet äter under sin bokade tid. Vi har dock inte möjlighet att alltid se över detta utan litar på allas egna ansvar. Vi beklagar däremot att det upplevdes trångt kring frukostbuffén då vi gör allt i vår kraft för att motverka detta. Vi hoppas få möjlighet att välkomna er igen i framtiden.

Läs mer
3

Blandade känslor av Quality 11

den 8 augusti 2021, Växjö, Sverige, Timemilj

Jag har bott på hundratals hotell och nu var det dags för ytterligare ett. Mitt femtonde i Göteborg om jag inte räknat helt galet. Något som är otroligt tråkigt och tyvärr ofta förekommande är när ett…

Jag har bott på hundratals hotell och nu var det dags för ytterligare ett. Mitt femtonde i Göteborg om jag inte räknat helt galet. Något som är otroligt tråkigt och tyvärr ofta förekommande är när ett hotel har enorm pontential att bli ett av stans (i det här fallet Göteborg) bästa hotel. Utsikten och läget har de redan, men varför utnyttjar man då inte detta till att verkligen satsa och utveckla verksamheten? Hade det inte varit för läget hade Quality 11 Eriksberg inte varit värt hälften av pengarna. Interiören påminner mer om ett halvtaskigt resort-hotell än ett modernt stadshotell. Den tråkiga interiören är genomgripande från lobbyn, genom hissarna, korridorerna, rummen och ända ut till balkongerna. Lika intetsägande som interiören var också frukosten. Extremt oorganiserat med ett icke befinnande kösystem, mat som inte fylldes på i rask takt, kaffet var beskt och det som skulle kunna smaka väldigt bra (pannkakor, äggröra) smakade snarare som något jag kunde fått på McDonalds. Skulle jag återvända till Quality 11? Som en familjesemester med barn, ja. För trots de många bristerna så har hotellet flera olika aktivitetsmöjligheter för barn. Även bra förbindelser med bussar och färjor. Men som i sällskap med vän eller partner, nej. Det saknar all form av romantik i och hemkänsla. Jag ställer mig frågande till varför vissa balkonger hade en stol, andra två med bord och någon utan överhuvudtaget. Som sagt, ingen romantik, men bra som familjehotell. Radisson ligger ett stenkast bort, jag kommer i framtiden ta in där istället. Det kostar en högre slant, men det är värt varenda öre.

Svar från ägaren

den 14 september 2021

Tack för att du tagit dig tid att skriva ett omdöme till oss. Vad härligt att höra att ni uppskattar vårt läge och att barnen kunde uppskatta alla våra aktiviteter vi ordnat för de små. Hotellet är ett gammalt varv och mycket av designen är efterlämnad från den tiden för att ge våra gäster en inblick i Göteborgs historia, men självklart är detta inte för alla och vi tackar för din feedback. Vi beklagar även att kösystemet inte tycktes fungera under er vistelse. Vår förhoppning är att våra gäster tänker på sin egen och andras säkerhet och går ner under sina frukosttider. Vi hoppas få möjlighet att välkomna er igen i framtiden och ge er den upplevelse vi alltid strävar efter att ge våra gäster.

Läs mer

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!

Anmäl dig till våra nyhetsbrev och få ett välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.411.001 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.