Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel™ 11 Göteborg ,  Sverige

Se alla hotell i Göteborg, Sverige

Quality Hotel™ 11

Göteborg,  Sverige

Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen ligger vid Göteborgs hamn, med utsikt över vattnet. Här finns alla tänkbara event- och konferensmöjligheter. Hotellet präglas av arkitektur, spännande konst och skandinavisk design. Vi är ett kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ 11 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Omdöme från TripAdvisor

4
1410 omdömen
4
Läge
4,5
Sovkvalitet
4,5
Service
4
Standard
4,5
Rum
4,5
Renlighet
5

Mikael

den 13 januari 2020, , mikael2020

Bra hotell som ligger lättillgänglig. Lugnt och skönt med bra rum och sköna sängar. Bra service och trevlig personal. Hotellet är lite extra ordinärt i sitt bygge och det är värt att gå runt och titta…

Bra hotell som ligger lättillgänglig. Lugnt och skönt med bra rum och sköna sängar. Bra service och trevlig personal. Hotellet är lite extra ordinärt i sitt bygge och det är värt att gå runt och titta runt i hotellet.

Svar från ägaren

den 17 januari 2020

Åh tack Mikael! Det gör mig så glad att höra att du hade en sån fin vistelse hos oss. Du är så varmt välkommen tillbaka till oss :)

Läs mer
2

Slarvigt städat

den 12 januari 2020, Stockholm, Sverige, 263annae

Min sambo överraskade mig med detta hotell, vi bodde 10/1-12/1 i rum 811. Fin utsikt och trevlig personal i receptionen men det var allt. Avföringi toaletten, glasen smutsiga och det var en använd snu…

Min sambo överraskade mig med detta hotell, vi bodde 10/1-12/1 i rum 811. Fin utsikt och trevlig personal i receptionen men det var allt. Avföringi toaletten, glasen smutsiga och det var en använd snus vid sängen. Kändes som städerskan hade slarvat med mycket då de va dammigt. Att vi inte klagade på plats ångrade vi. Men man gör saker utan och tänka och det va min kära sambo som körde med toalettborsten och det va enkelt så rent slarv/lathet av städerskan, jag slängde snuset i papperskorgen och glasen var så äckliga så dem rörde vi inte ens. Vi är inte så petnoga men det var för mycket. Usch!

Svar från ägaren

den 17 januari 2020

Tack så mycket för att du tagit dig tiden att berätta om din vistelse hos oss. Det gör mig glad att höra att ni uppskattar utsikten och vår receptionspersonal men jag är verkligen ledsen att ert rum inte var helt klart. Självklart ska detta inte hända men tyvärr kan det bli fel ibland och vi kommer följa upp varför vi har brustit i våra rutiner. Tack för att du lät oss veta hur vi kan blir bättre. Jag hoppas att ni kommer tillbaka till oss igen trots att det blev fel, så vi kan ge er en riktigt härlig upplevelse.

Läs mer
5

11 är hög klass

den 23 december 2019, , ujansson6

Fräscha rum. Stort utbud i frukostbuffén. Bra förbindelse in till centrum med både båt och buss 100 meter från entrén. Även fler restauranger längs älven inom oxå 100 meter.😀 rekommenderas varmt, du…

Fräscha rum. Stort utbud i frukostbuffén. Bra förbindelse in till centrum med både båt och buss 100 meter från entrén. Även fler restauranger längs älven inom oxå 100 meter.😀 rekommenderas varmt, du kommer inte att ångra dej !

Svar från ägaren

den 25 december 2019

Åh tack snälla för ditt höga betyg och för att du tagit dig tiden att berätta om din vistelse hos oss. Jag är jätteglad att ni trivdes så bra och hoppas att vi snart syns igen. Tills dess vill jag önska dig en god fortsättning och ett gott nytt år!

Läs mer
3

Nja...

den 8 december 2019, Växjö, Sverige, Hejadigule

Vid incheckningen fick vi nyckelkort. Dock ingen annan info som man brukar få. T.ex. var hissen finns, när och var det serveras frukost, att vi fick en vouger (som låg i nyckel-etuiet och upptäcktes n…

Vid incheckningen fick vi nyckelkort. Dock ingen annan info som man brukar få. T.ex. var hissen finns, när och var det serveras frukost, att vi fick en vouger (som låg i nyckel-etuiet och upptäcktes när vi åkte) och när senaste utcheckning var. Nåja, allt det gick ju att fråga om el googla på. Den stora katastrofen var restaurangen Kök & Bar 67, som ligger på hotellets 6 vån. Vi äter gärna på hotellen vi bor på. Denna restaurangen gör att vi aldrig mer kommer bo på Quality 11. Det förstörde kvällen fullkomligt på många, många sätt. Frukostbuffèn, på hotellets bottenvåning, var dock mycket bra.

Svar från ägaren

den 12 december 2019

Tack så mycket för din feedback. Jag är glad att du tycker så bra om vår frukost. Däremot är jag ledsen att du inte fått den gästupplevelsen vi alltid strävar efter. Vi tar till oss och jag vill tacka dig för att du tagit dig tiden att hjälpa oss bli bättre. Jag skulle verkligen uppskatta om du ville höra av dig och berätta mer om din upplevlse i Kök & Bar 67 så vi vet vad vi kan göra för att förbättra oss så att vi förhoppningsvis kan uppfylla dina förväntningar bättre nästa gång, om ni väljer att komma tillbaka till oss.

Läs mer
2

Sunkigt 80-tals hotell

den 1 december 2019, Göteborg, Sverige, Sohtell

Vi bodde här en natt i slutet av november i samband med att vi hade julfest i Eriksbergshallen. Tyvärr så håller inte hotellet måtten. Det är framförallt väldigt lyhört. Hela hotellet behöver en orden…

Vi bodde här en natt i slutet av november i samband med att vi hade julfest i Eriksbergshallen. Tyvärr så håller inte hotellet måtten. Det är framförallt väldigt lyhört. Hela hotellet behöver en ordentlig renovering.Frukosten var fruktansvärd, kändes som en bambamatsal, hög ljudnivå, långa köer, ingen som kontrollerar om man bor på hotellet eller liknande. Slutligen, vid incheckningen så hade vi reserverat en parkering som kostade 100 kr per dygn medans det kostar 50 kr precis utanför hotellet. Man kan tycka att dom borde ha upplyst oss om detta. Det blir inga fler hotellnätter på Hotell 11.

Svar från ägaren

den 12 december 2019

Stort tack för att du tog dig tid att berätta om din vistelse hos oss. Jag är jätteledsen att den inte levde upp till dina förväntningar. Stort tack också för dina tips om hur vi kan förbättra oss, vi tar till oss och jag är glad att du lät mig få veta. Jag hoppas att du är villig att ge oss en chans till trots att det inte riktigt blev som du hade tänkt dig sist och att vi då lyckas uppfylla dina förväntningar bättre.

Läs mer

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%

Inte medlem? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta emot vårt välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.564.384.002 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.