Information om Coronavirus

Läs om hur vi som hotellkedja agerar i samband med covid-19 och vad som gäller för om- och avbokningar här

 
Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel™ 11 Göteborg ,  Sverige

Se alla hotell i Göteborg, Sverige

Quality Hotel™ 11

Göteborg,  Sverige

Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen ligger vid Göteborgs hamn, med utsikt över vattnet. Här finns alla tänkbara event- och konferensmöjligheter. Hotellet präglas av arkitektur, spännande konst och skandinavisk design. Vi är ett kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ 11 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Omdöme från TripAdvisor

4
1435 omdömen
4
Läge
4,5
Sovkvalitet
4,5
Service
4
Standard
4,5
Rum
4,5
Renlighet
3

Bra lägw

den 5 augusti 2020, Stockholm, Sverige, johans485

Hotell 11 har ett superbra läge direkt vid norra älvstranden, långt promenadstråk längs kajen, färjan älvsnabben direkt utanför. Lätt att parkera med bil utanför. Tyvärr var städningen ganska nonchal…

Hotell 11 har ett superbra läge direkt vid norra älvstranden, långt promenadstråk längs kajen, färjan älvsnabben direkt utanför. Lätt att parkera med bil utanför. Tyvärr var städningen ganska nonchalant. Vi fick säga till om att få städat. Det fanns en kladdig fläck på badrumsdörren när vi kom. Frukostbröden räckte knappt till, kalla ägg, smör i gemensam förpackning som nästan smält och buffén plockades delvis undan redan 20-30 min innan frukosttiden var över. Kändes inte riktigt seriöst ur Covid-19 synvinkel. Smöret t ex hade kunnat serveras i små engångsförpackningar. Läget höjer betyget men städning och frukostbuffén drar ned.
Läs mer
2

Dåligt städat och snålt på frukosten

den 5 augusti 2020, Växjö, Sverige, Landala71

Har bott på detta hotell innan, både i svit och i standardrum och då var städningen avsevärt bättre. Men denna gång möttes vi av stora partier av intorkad tandkräm på golvet. En gåta för oss varför st…

Har bott på detta hotell innan, både i svit och i standardrum och då var städningen avsevärt bättre. Men denna gång möttes vi av stora partier av intorkad tandkräm på golvet. En gåta för oss varför städpersonalen missade det. I övrigt låg det lager med damm på ställen som varit självklart att damma av innan nya gäster tog rummet i anspråk. I övrigt en låg renlighet i rummet med fläckiga lakan som grädden på moset. När det gäller frukosten så hade den flyttats till Eriksbergshallen. Men utbudet är snålt, det är ju Coronatider, kanske du tänker, men under veckan har vi bott på fem andra hotell som har ett frukostutbud som slår Hotell 11:s utbud med hästlängder. Trots hög beläggning serveras ett magert frukostutbud, kanske ser hotellet det som ett sätt att spara pengar.

Svar från ägaren

den 10 augusti 2020

Stort tack för att du tog dig tid att recensera din vistelse hos oss. Jag är ledsen att du inte fick den tipptopp-upplevelse vi alltid strävar efter att ge våra gäster. Vi tar till oss av dina ord och ser över vad som gått snett, såhär ska det förstås inte upplevas! Jag både hoppas och ser fram emot att du kommer tillbaka till oss så vi kan ge dig ett finare minne nästa gång.

Läs mer
3

Rena rum

den 1 augusti 2020, Trollhättan, Sverige, johane699

Vi bodde i två nätter och läget var underbart bra under sommartid. Många restauranger i närheten till hotellet. Rummen var enkla men rena. Vårt rum var fruktansvärt lyhört man hör vad grannarna säger…

Vi bodde i två nätter och läget var underbart bra under sommartid. Många restauranger i närheten till hotellet. Rummen var enkla men rena. Vårt rum var fruktansvärt lyhört man hör vad grannarna säger som om de satt i rummet. Frukosten var bra o de hade frukost buffé fast det är i coronatider. Bra personal.

Svar från ägaren

den 4 augusti 2020

Vad underbart att höra att din helhetsuplevelse blev så bra som den blev, verkligen roligt att du uppskattade mina fina kollegor. Hoppas ni får en fortsatt trevlig sommar och att vi snart får se er här igen!

Läs mer
2

Skenet bedrar

den 26 juli 2020, Stockholm, Sverige, Malin B

Vackert läge vid vattnet men slitet hotell. Stor variation i rumsstandard inom samma kategori, vi fick ett fint rum först med trasig våningssäng och vid byte fick vi erfara bristfällig städning samt d…

Vackert läge vid vattnet men slitet hotell. Stor variation i rumsstandard inom samma kategori, vi fick ett fint rum först med trasig våningssäng och vid byte fick vi erfara bristfällig städning samt dålig ventilation i andra rum. Sängarna under all kritik.

Svar från ägaren

den 30 juli 2020

Tack så mycket för att du tagit dig tiden att ge oss din feedback. Jag är verkligen ledsen att du inte fick den gästupplevelsen vi alltid strävar efter. Du får gärna kontakta oss och berätta mer så vi kan följa upp vad som kan ha brustit i vår rutin. Jag hoppas att du kommer tillbaka till oss snart rots att det inte blev som du hade tänkt dig sist och att vi då lyckas uppfylla dina förväntningar bättre.

Läs mer
1

Besvikelse

den 22 juli 2020, , lucaswangborg

Ett hotell som har ett fint läge alldeles intill vattnet med färjan alldeles utanför som tog oss in till centrala Göteborg. Undermålig service dock, där vi fick vänta en timme på att våra rum skulle b…

Ett hotell som har ett fint läge alldeles intill vattnet med färjan alldeles utanför som tog oss in till centrala Göteborg. Undermålig service dock, där vi fick vänta en timme på att våra rum skulle bli klara.

Svar från ägaren

den 27 juli 2020

Stort tack för att du tog dig tid att ge oss ett omdöme! Jättetråkigt att du inte fick den gästuuplevelsen vi alltid strävar efter. Jag ser att du blev incheckad kl 16 och under sommaren är inheckningstiden kl 16. Kan det vara så att ni missat detta? Om det är något mer du vill att vi tar till oss eller följer upp så får du gärna höra av dig till oss. Jag hoppas att du kommer tillbaka till oss igen trots att det inte riktigt blev som du hade tänkt dig sist och att vi då lyckas uppfylla dina förväntningar bättre.

Läs mer

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!

Anmäl dig till våra nyhetsbrev och få ett välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.392.009 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.