Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Vårt hotell i Halmstad

Vita sanddyner, blått hav och en känsla av The Hamptons bara 1,5 timme söder om Göteborg är bara en del av det som Halmstad bjuder på. Mitt i centrum av stan hittar du vårt hotell Clarion Collection Hotel Norre Park.

Hotellbyggnaden har en rik historia, och har tidigare använts som bland annat tunnbinderi. Här serveras frukost, Afternoon Sweets och Evening Meal, som alltid ingår för hotellets gäster. Nära hotellet hittar du den vackra Norre Katts park. Parken anlades i mitten av 1800-talet och erbjuder aktiviteter året om. Överallt på hotellet hittar du fotokonst med motiv från parken. På gångavstånd från hotellet finns det ett stort utbud av butiker, kaféer och restauranger. Flera av stans sevärdheter som Länsmuseet, Nya Stadsbiblioteket och Halmstad Arena med sitt eget vattenland ligger också i närheten. En kort resa utanför stan ligger två av stans mesta kända attraktioner, Tylösand strand och Halmstads många golfbanor. Tylösand strand har kårats till Sveriges bästa strand. Under sommarmånaderna myllrar det av liv på stranden som ofta jämförs med 1920-talets The Hamptons. Halmstad kallas också Sveriges golfhuvudstad med sina 13 golfbanor, nära både stan och hotellet.

Läs mindre
6 hotell i Halmstad

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.566.101.002 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.