Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Hotell Mårtenson Halmstad ,  Sverige

Hotell Mårtenson

Halmstad,  Sverige

Välkommen till Hotell Mårtenson! Ett hotell med service i hög klass och som nyligen har totalrenoverats. Takbar, bistro, bar, gym, konferensrum, coworking, café och blomsterbutik är bara en del av allt hotellet har att erbjuda.

Hotell Mårtenson 0 5
Omdöme från TripAdvisor  

Hotell Mårtenson öppnade sina dörrar igen i maj 2021 efter en omfattande renovering. Välkommen till ett modernt hotell där det nutida förenas med detaljer från 1920-talet. Här välkomnas du varje dag av Gretas blommor, en färggrann och vacker blomsterbutik! 

Reception + café

I receptionen hittar du ett härligt café. Förutom att du kan checka in och ut serveras här även frukost, lunch, middag och allt där emellan. Vill du ta en sovmorgon? Då kan du njuta av en sen frukost i caféet, efter att den vanliga frukostbuffén avslutats för dagen. 

Franz Bistro och Gretas Tak

Missa inte hotellets mysiga restaurang vid namn Franz Bistro. Här kan du njuta av klassiska rätter med en modern tvist. Gretas Tak är hotellets takbar som håller öppet under de varmare månaderna. Från takbaren har du en magisk utsikt över Halmstad och ån Nissan. Takbaren går att hyra för privata tillställningar. Är det kanske platsen för din nästa födelsedagsfest? 

Konferensrum och plats för co-working

Anordna nästa konferens, möte eller event på Hotell Mårtenson. Välj mellan 4 olika konferensrum, eller boka dem alla! Det går också att hyra konferensrum och använda som chambre separee till er nästa middag. Hotell Mårtenson har ett större område för co-working. Här kan du som antingen köper dagspass eller har ett medlemskap sitta och jobba själv eller med dina kollegor. Vi har ett öppet kontorslandskap men det går även att hyra ett eget rum. Varje dag ingår frukt, vatten, kaffe, te, användning av vår skrivare och självklart snabbt och trådlöst wifi. På måndagar ingår även hotellets magiska frukost. 

Gretas blommor

Det går inte att få ett bättre välkomnande än vad du får på Hotell Mårtenson. Vackra och väldoftande buketter i magiska färger i en underbar blomsterbutik. Perfekt! Bara att köpa med sig en bukett på väg hem efter en helkväll i baren. 

Kontakt

  • Storgatan 52 30243 Halmstad , Sverige
via Google Maps

Hitta till hotellet

Buss & tåg

Hallandstrafiken busshållplats: 250 m från hotellet
Halmstad Centralstation: 1 km från hotellet

Flygplats

4 km, ca 11 minuter med bil, till Halmstad Flygplats

Taxi

Taxi Halmstad: 035-202 21 57

Om Hotell Mårtenson

Antal rum

137 hotellrum

Antal konferensrum

4 konferensrum

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.566.102.004 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.