Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel® Malmö Live Malmö ,  Sverige

Se alla hotell i Malmö, Sverige

Clarion Hotel® Malmö Live

Malmö,  Sverige

85 meter över marken reser sig Clarion Hotel Malmö Live, ett nytt landmärke i stadssiluetten. En mötesplats långt utöver det vanliga både för stadsbor, besökare och konferensgäster. Vi är ett kontantfritt hotell.

Clarion Hotel® Malmö Live 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
  • Det populära Zlatan-rummet på Malmö Live Hotell i Malmö

Vill du uppgradera din vistelse? Passa på och slå på stort - hos oss kan du bo som en kung (eller drottning) i en av våra sviter!

Zlatansviten

På våning 23 finner du den 100 kvadratmeter stora sviten tillägnad Malmös stolthet, Zlatan Ibrahimovic. Likt stadens okrönte konung bor du här i lyx och flärd - med fönster från golv till tak vaknar du till Malmös bästa panoramavy.

Inredningen i sviten präglas av skandinavisk design som tagits fram i samarbete med Schmidt Hammer Lassen Architects och Ulrika Kjellström-Attar. Tanken är att du ska välkomnas av en liten bit av Zlatan själv.

Svitens nav, och det som många lägger märke till först, är det unika porträttet av Zlatan som tagit plats ovanför matbordet i vardagsrumsdelen. Fotografiet är taget av Eric Broms 2013 och är en del av Statens porträttsamling. Dessutom är sviten utsmyckad med bilder från ”Zlatan Court” och Rosengård, stadsdelen i Malmö där Zlatan växte upp.

Zlatansviten är redo för det mesta - oavsett om ni är ett brudpar eller konferenssällskap som checkar in. Med hotellets största säng (210 centimeter lång, så att även Zlatan får plats), matbord, soffgrupp, loungefåtölj och kök i anslutning tror vi att även du ska trivas.

Glömt boken hemma? Oroa dig inte, självklart kan du låna ett exemplar av Zlatans självbiografi. Du hittar den i bokhyllan.

Superiorsviten

I samma korridor på våning 23 hittar du Zlatansvitens lillasyster - vår lite mindre, men minst lika lyxiga Superiorsvit. På dess 75 kvadratmeter lever du och ditt sällskap livet som det borde levas, med en fantastisk utsikt över Malmö.

Superiorsviten är utrustad med en stor dubbelsäng, ett skrivbord för kärleksbrev eller mejlkorgen, en soffgrupp perfekt för tv-mys och ett badrum med badkar och duschkabin.

Den skandinaviska designen är påtaglig och förstärks ytterligare med musikaliska uttryck, inspirerade av hotellets granne, konserthuset. Rummets unika material- och färgval gifter sig utmärkt och skiner ikapp med ljuset som strömmar in 70 meter över marken. Liksom Zlatansviten är även denna pärla ett kreativt verk av inredningsgenierna Schmidt Hammer Lassen Architects och Ulrika Kjellström-Attar.

Boka svit

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan på 
+46 40 20 75 00 eller via book@clarionlive.se.

Priser

Superiorsviten: 6 000 SEK/natt inkl. ett bubbligt välkomnande
Zlatansviten: 10 000 SEK/natt inkl. ett bubbligt välkomnande

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%

Inte medlem? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta emot vårt välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.564.378.001 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.