Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Våra hotell i Oskarshamn

Välkommen till Oskarshamn och Clarion Collection Hotel Post! I denna mysiga tätort belägen vid Döderhultsviken kan du bosätta dig mitt i smeten. Där får du nära till allt härligt som denna knutpunkt har att erbjuda.

Mitt bland härligheterna

Som nämnt hittar du Clarion Collection Hotel Post mitt i staden på stora torget i Oskarshamn. Hotellet är uppdelat i två byggnader och huvudbyggnaden brukade vara stadens gamla posthus. Inredningen i entrén och i många av rummen skvallrar om den forna historien med högt i tak och vackra kakelugnar. På Clarion Collection Hotel Post ingår såväl frukost som Afternoon Sweets och Evening Meal för alla gäster.

En sann knutpunkt

Oskarshamn har mycket att erbjuda, både när det kommer till tillgänglighet och sevärdheter. Via hamnen öppnas dörrar mot hela Östersjöns ö-liv. Som gäst på Clarion Collection Hotel Post har du också nära till både bil- och cykeluthyrare. På den vägen kan du avnjuta Oskarshamns mysiga landskap. Om du vill utforska matvärlden i Oskarshamn ligger hotellet nära såväl Restaurang Fingerkroken som Atara Sushi och La Scala. La Scala övergår till en nattklubb senare på kvällen för den som känner för att slå klackarna i taket! Om vädret tillåter finns också en hel del badplatser att besöka i Oskarshamn. Björnhult, Bockara eller Bredviken för att bara nämna några. Skulle vädret inte tillåta kan du fortfarande ta dig ett dopp på Arena Oskarshamn Bad & Gym.

Konferens, möten och lokaler i Oskarshamn

Vill du veta mer om våra konferens- och möteslokaler i Oskarshamn? Du hittar vårt utbud här.

 

Närliggande destinationer

Kalmar

Läs mindre
2 hotell i Oskarshamn

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!

Anmäl dig till våra nyhetsbrev och få ett välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.411.001 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.