Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Vårt hotell i Strömstad

Är det en svensk skärgårdsidyll som lockar? Då är Strömstad en fantastisk utgångspunkt. Strömstad är välkänt för sin långa kustlinje med stränder, holmar, bukter och skär, och inte att förglömma glass på bryggan, färska räkor och glada sommardagar.

Här kan man verkligen njuta av naturen men även av härlig hotellvistelse. Vårt hotell Strömstad Spa är stadens spahotell vid Nötholmen, alldeles vid stranden och med en 2000 kvadratmeter stor spaavdelning. Här kan du välja och vraka bland saltvattenspool och utomhusjacuzzi med utsikt över hamnen, badstugor och finsk sauna, behandlingar och en stor dos med avkoppling. Här finns även konferensavdelning, barer och restaurant tio meter från strandkanten. Utanför hotelldörren ligger klipporna och havet med alla dess möjligheter. Under sommarmånaderna går det flera dagliga avgångar med färja från Strömstad till de vackra och bilfria Kosteröarna. Här finns både stränder, butiker och restauranger bland små stigar, klippor och orörd natur. Ta gärna med cykeln och picknickkorgen hit! Annars kan man ägna sig åt fiske, kajakturer eller olika vattensporter. Vare sig man gillar att vara aktiv eller lata sig – här kan man njuta av dagarna. Den lilla skärgårdsstaden i Bohuslän ligger bara 1,5 timmes bilresa från Oslo och 2 timmar med bil från Göteborg.

Läs mindre
3 hotell i Strömstad
2.564.411.001 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.