Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Selma Spa+ Sunne ,  Sverige

Selma Spa+

Sunne,  Sverige

Välkommen till Selma Spa i Sunne. Vi erbjuder avkoppling, träning, spabehandlingar, god mat & dryck - allt med ett tänk genomsyrat av omsorg och ansvar för vår planet och alla oss som bor här. Vi är ett kontantfritt hotell.

Selma Spa+ 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  

Träna inne och ute, i vått och torrt, hårt eller lugnt. Vi har ett stort utbud av gruppträningspass, gym och en fantastisk natur att träna och inspireras i. 

Gym och träningspass

På Selma Spa har du alla möjligheter att hitta en träningsform som passar just dig. I gymmet finns både maskiner och fria vikter. Varje dag har vi cirka åtta instruktörsledda pass med puls, balans och adrenalin. Se schema och boka pass här.

Träna utomhus

Ett stenkast från huvudentrén hittar du härliga motionsspår för promenader, stavgång, löpning och skidåkning vintertid. Här finns även mountainbikebanor och gillar du asfalt så är landsvägscyklingen runt Sunne fantastiskt fin.

Tillgång till spa

Oavsett om du är här som övernattande gäst eller har bokat dagspa har du  tillgång till både gym- och spaområdet. Passa på att ta ett dopp i en av våra pooler eller en stund i bastun efter ett träningspass.

Åldersgräns 

Vänligen observera att när det inte är familjeperiod hos oss är åldersgränsen 13 år i hela spa- och träningsavdelningen samt i våra pooler, dygnet runt (gymmet har alltid 16-årsgräns).

Öppettider

Gym

Alla dagar: 07.00 - 22.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!

Anmäl dig till våra nyhetsbrev och få ett välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.411.001 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.