Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel® Umeå Umeå ,  Sverige

Clarion Hotel® Umeå

Umeå,  Sverige

Clarion Hotel® Umeå är Umeås nya vardagsrum! Här kan du slappna av på terrassen med utsikt över Umeälven. Det är bara att glädja sig!

Clarion Hotel® Umeå 0 5
Omdöme från TripAdvisor  

Granne med vackra Umeälven finner du Clarion Hotel Umeå som öppnade i september 2022. Det rymliga hotellet är noggrant designat för att vara den naturliga mötesplatsen för weekend, konferens och nöje. 

Umeås nya mötesplats

Hotellets 14 000 kvm är fördelat på 13 våningar och inrymmer 270 rum, 15 konferensrum varav en delbar bankettsal på 492 kvm. Längst upp i hotellet finner du restaurang NÒR, skybar, takterrass, gym samt Elements Spa med pool och bastu. I anslutning till lobbyn ligger restaurang Ùma med tillhörande terrass, där serveras frukost, lunch och konferensmåltider. Vårt vardagsrum, Living Room beläget på entréplan, bjuder på bekväma loungemöbler, bar och härlig musik. Hotellet är inte bara ett hus med många sängar och härlig frukost, utan också ett pulserande ställe att mötas på, oavsett ändamål.

Skybar, takterrass och restaurang NÒR

Högst upp på våning 13 ligger restaurang NÒR som hyllar det nordiska köket samtidigt som vi hämtar smaker från Europa. I vår restaurang med takterrass precis intill Umeälven kan du njuta av våra kockars kreativitet och mod. Vi är övertygade om att du kommer känna dig som hemma i denna mysiga och levande atmosfär. Hos NÒR finner du även vår skybar samt fantastiska takterrass i solvänligt söderläge.
Vill du veta mer om NÒR och boka bord, klicka här: NÒR

Elements Spa Umeå - med panoramavy över vackra Umeå.

I hotellets högsta våning hittar du även Elements Spa, ett toppmodernt spa som väcker alla sinnen för att sätta dig i rätt stämning. Här finner du loungeavdelning, där du kan koppla av med ditt val av dryck. I själva relaxen finns bastu och en värmande pool att med svårslagen utsikt över Umeå och Umeälven. På helger kommer vi vid utvalda tillfällen bjuda in till pool club för att höja pulsen. Elements Spa finns tillgängligt för boende på hotellet, men även för dig som bara älskar spa.
Mer om Elements Spa Umeås bokning hittar du här: Elements Spa

Umeås högst belägna gym

För dig som gillar att träna så finner du gymmet på hotellets högsta våning. Här finns bland annat, löpband, träningscykel, hantlar och andra träningsredskap. Oavsett om du springer på löpbandet, trampar på träningscykeln, curlar med hantlarna eller något annat, så bjuds du alltid på en unik utsikt bortom Umeå stads alla takåsar.

The Living Room - en plats med många syften

I entréplan finner du vårt Living room med sköna sittplatser, en stor inbjudande bar samt fullstora fönster som ger direkt närhet till Umeås levande gator. Olika dagar bjuder på olika upplevelser. I Living room kan du till exempel dricka en färsk kopp kaffe vid lunch och läsa dagens tidning, för att en annan dag lyssna på skön musik från en DJ samtidigt som du minglar runt med en god dryck från baren.

Konferens och event för alla

Clarion Hotel Umeå har utöver den stora, delningsbara bankettsalen på 492 kvadratmeter dessutom 12 andra konferenslokaler i olika utföranden och storlekar. I dessa lokaler finns möjligheter för allt du kan tänka dig; styrelsemöten, konstutställningar, föreläsningar, konserter och mycket, mycket mer.
För mer information eller bokningsförfrågan, kontakta oss: Förfrågan.

Kontakt

  • Storgatan 36 903 26 Umeå , Sverige
via Google Maps

Vanliga frågor

Hitta till hotellet

Om Clarion Hotel Umeå

Antal hotellrum

270 rum

Antal mötesrum

15 st

Avstånd till kollektivtrafik

8 minuter till Umeå Airport med bil eller taxi
11 minuter till Umeå Busstation till fots
12 minuter till Umeå Centralstation till fots

Om Clarion Hotel®

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.413.004 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.