Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel™ Vänersborg Vänersborg ,  Sverige

Se alla hotell i Vänersborg, Sverige

Quality Hotel™ Vänersborg

Vänersborg,  Sverige

Quality Hotel Vänersborg är ett modernt konferenshotell med vackert läge i Vänersborg, vid Vänerns sydspets. Med konferensmöjligheter för 470 personer, restaurang, relax och 116 ljusa rum passar hotellet både för affärsresor och familjehelger.

Quality Hotel™ Vänersborg 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  

Omdöme från TripAdvisor

3,5
203 omdömen
3,5
Läge
3,5
Sovkvalitet
4
Service
3,5
Standard
3,5
Rum
4
Renlighet
3

Tråkigt och låg standard

den 17 augusti 2021, Ängelholm, Sverige, AnnkaJ

Fin reception, men rummet var mer en känsla av vandrarhem. Oerhört varmt på rummet, fläkt fanns men hjälpte knappt. Hade behövt en rejäl renovering. Fanns säkert delar som var renoverade och bättre. L…

Fin reception, men rummet var mer en känsla av vandrarhem. Oerhört varmt på rummet, fläkt fanns men hjälpte knappt. Hade behövt en rejäl renovering. Fanns säkert delar som var renoverade och bättre. Lyhört ut mot korridorerna. Frukosten var så långt ifrån Corona-anpassad man kunde komma. Var rena anstormningen av människor, totalt fullknökat överallt. Fanns mycket att välja på i frukosten, men tyvärr ingen vidare kvalité. Det mesta som serverades kändes som halv-fabrikat som de bara värmt upp.
Läs mer
2

Kan absolut inte rekommendera

den 10 augusti 2021, , 26Philip94

Dålig standard på hotellet. Tydligt halvfabrikat på maten som levererades till bordet. Omöjligt att hålla avstånd på frukosten och vi var tvungna att äta i en soffa. Urvattnade och dåligt balanserad…

Dålig standard på hotellet. Tydligt halvfabrikat på maten som levererades till bordet. Omöjligt att hålla avstånd på frukosten och vi var tvungna att äta i en soffa. Urvattnade och dåligt balanserade drinkar. Ingen AC/ventilation på rummet.

Svar från ägaren

den 26 augusti 2021

Vi tackar för din feedback och vill samtidigt be om ursäkt för att vi inte kunde leva upp till dina förväntningar vid ditt senaste besök hos oss.

Läs mer
4

Proffsig personal och trevligt hotell.

den 31 juli 2021, Göteborg, Sverige, lindaf459

Första rummet vi fick på fjärde våningen var mysigt och inbjudande med kuddar, filtar och kändes fräscht men ombonat. Bra och funktionellt möblerat. Aningen varmt men fläkt fanns. Dessvärre var ena…

Första rummet vi fick på fjärde våningen var mysigt och inbjudande med kuddar, filtar och kändes fräscht men ombonat. Bra och funktionellt möblerat. Aningen varmt men fläkt fanns. Dessvärre var ena sängen sönder så vi fick be om att byta rum. Hjälpsam personal som glatt hjälpte oss ordna nytt rum. Proffsigt. Nästa rum vi fick var ett nyrenoverat rum i en annan del och på våning 2. Väldigt fräscht och gott om utrymme och fint badrum. Saknade dock den något mer ombonade känslan från förra rummet då det var totalt utan kuddar och väldigt sparsamt möblerat. Saknades avlastningsytor för tex väskor osv. Önskar att lite detaljer ordnas så kommer det bli kanon. Mycket svalare i detta rum med. Frukosten var bra och fräsch. Hela hotellet känns som om det har fått en uppfräschning sedan vi senast bodde här för några år sedan. Åker gärna tillbaka. Man blir ytterst sällan besviken på Quality hotel.

Svar från ägaren

den 26 augusti 2021

Tack för din fina recension. Vilken tur att ni fick bo i ett av våra nya rum, visst är dom fina? Tyvärr fick vi inte ordning på alla rum första veckan vi hyrde ut, men nu ska det vara klart med alla mindre detaljer. Hoppas Ni snart kommer och besöker oss igen Välkommen åter!

Läs mer
4

Toppen hotell

den 27 juli 2021, Kärna, 165ullak

Mycket bra bemötande i receptionen. Fint fräscht rum . Gratis kaffe på EM . Vi åt i restaurangen våra tre kvällar och maten var mycket , mycket god. Det fanns bra med sittplatser ute , spel , och äve…

Mycket bra bemötande i receptionen. Fint fräscht rum . Gratis kaffe på EM . Vi åt i restaurangen våra tre kvällar och maten var mycket , mycket god. Det fanns bra med sittplatser ute , spel , och även cyklar att låna. Det vi saknade var en hylla att ställa toalettartiklar på. I övrigt är vi mycket nöjda.

Svar från ägaren

den 26 augusti 2021

Tack för din fina recension. Härligt att se att ni var nöjda med er vistelse hos oss. Vi har 10 cyklar att låna ut, mycket uppskattat! Vi tar till oss din feedback om avlastningsyta i badrummet. Hoppas ni besöker oss igen och att ni än en gång får äta den goda maten. i vår restaurang KÖK&BAR93. Välkommen åter!

Läs mer
4

Trevlig hotell

den 11 juli 2021, Åstorp, Sverige, Irena825

Vi bodde på hotell från den 5 till 8/7. Bra hotell, fina rum och badrum. Frukost var mycket, mycket god. Supertrevlig personal. Extra hälsning till Beata och Andrea, tusen tack för vänlighet. Minus,…

Vi bodde på hotell från den 5 till 8/7. Bra hotell, fina rum och badrum. Frukost var mycket, mycket god. Supertrevlig personal. Extra hälsning till Beata och Andrea, tusen tack för vänlighet. Minus, bor man längre sa finns inga möjlighet att hänga kläder, i badrummet saknade vi en hylla att ställa hygienartiklar. Annars är vi nöjda med vistelse.

Svar från ägaren

den 26 augusti 2021

Tack för din fina recension. Härligt att ni var nöjda med allt hos oss. Frukosten är toppen! V tar till oss er feedback om avställningsyta i badrummet. Beata och Andrea och vi andra hoppas ni snart besöker oss igen! Välkommen!

Läs mer

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!

Anmäl dig till våra nyhetsbrev och få ett välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.411.001 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.