Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel™ Vänersborg Vänersborg ,  Sverige

Se alla hotell i Vänersborg, Sverige

Quality Hotel™ Vänersborg

Vänersborg,  Sverige

Quality Hotel Vänersborg är ett modernt konferenshotell med vackert läge i Vänersborg, vid Vänerns sydspets. Med konferensmöjligheter för 470 personer, restaurang, relax och 116 ljusa rum passar hotellet både för affärsresor och familjehelger.

Quality Hotel™ Vänersborg 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  

Omdöme från TripAdvisor

3,5
181 omdömen
3,5
Läge
3,5
Sovkvalitet
4
Service
3,5
Standard
3,5
Rum
4
Renlighet
4

Minihelg i Vänersborg

den 27 januari 2020, , Mikael J

Detta hotell är helt OK. Rent, fräsch, bra service. Restaurangen på hotellet är också bra. Vi åt bland annat oxfilé provencal som var perfekt tillagad. Chark och ostbrickan var också bra, den tog vi s…

Detta hotell är helt OK. Rent, fräsch, bra service. Restaurangen på hotellet är också bra. Vi åt bland annat oxfilé provencal som var perfekt tillagad. Chark och ostbrickan var också bra, den tog vi som förrätt och delade på. Annars skulle man gärna ha sett mer förrätter på menyn. Desserterna var bra. Däremot fick vi en kypare som glömde av oss med jämna mellanrum, och vi fick springa och påminna om att vi gärna ville ha vår dryck innan maten. Hotellets lilla pool är väl inget att skryta med, men barna gillade den ändå. Tyvärr sätt det ett gäng rätt fulla män och drack och skrålade i poolrummet, trots skyltar om alkoholförbud. Personalen borde ta rundor till poolen och hålla ordning där. Frukosten var bra.

Svar från ägaren

den 30 januari 2020

Tack för att du tog dig tid att ge oss feedback. Härligt att läsa att ni var nöjda med hotellets service och att ni var nöjda med maten som serverades i KÖK&BAR93. Vi jobbar ständigt med förbättring och tar till oss av era omdömen och arbetar vidare utifrån dom. Önskar er välkommen tillbaka!

Läs mer
4

Bra konferenshotell.

den 14 december 2019, Sverige, Ulrika J

Vårt sällskap fick god service under vistelsen. Lokalerna är trevliga och personalen hjälpsam. Bra rum med sköna sängar. Standarden på hotellet är av enklare slag, men funktionellt. Liten pool med ba…

Vårt sällskap fick god service under vistelsen. Lokalerna är trevliga och personalen hjälpsam. Bra rum med sköna sängar. Standarden på hotellet är av enklare slag, men funktionellt. Liten pool med bastu finns, med trevligt relaxutrymme intill.

Svar från ägaren

den 24 januari 2020

Hej och tack för din fina feedback. Är glad att höra att du var nöjd med din vistelse hos oss. Vi uppskattar att ha dig som gäst! Önskar dig en trevlig helg och välkommen tillbaka!

Läs mer
1

Dagens lunch

den 12 oktober 2019, Sverige, BlomqvistAnette

Från att ha tillhört ett av mina favorit lunch ställe har lunchrestaurangen försämrats avsevärt! De senaste gångerna har jag lämnat stället i besvikelse. Grönsaksbordet och det goda brödet håller fort…

Från att ha tillhört ett av mina favorit lunch ställe har lunchrestaurangen försämrats avsevärt! De senaste gångerna har jag lämnat stället i besvikelse. Grönsaksbordet och det goda brödet håller fortfarande kvaliteten samt den trevliga personalen men maten? Under all kritik! Tillsammans med vänner såg vi fram emot en god biff ala Lindström vilket var en av rätterna denna dagen. Vi var alla överens om att det var oerhört dåligt. Runda hårda biffar. Osmakligt! Nu har jag givit stället en chans flera gånger så nu får det räcka!

Svar från ägaren

den 18 oktober 2019

Hej! Tack för din feedback. Tråkigt att höra att ni vid flertal tillfällen varit missnöjda när ni besökt vår lunchservering. Vi tar till oss detta och vi jobbar vidare med att förbättre och utveckla vår lunchbuffé. Vi uppskattar att höra att ni var nöjda med salladsbord och personal. Hoppas ni kan ge oss ytterligare en chans att visa att vi kan servera riktigt god lunchmat!

Läs mer
4

Bra hotell

den 15 september 2019, Skurup, Sverige, Tommy T

Ett bra hotell som ligger lite utanför centrum vilket innebär att det är lugnt och fint. Rummen rena och fina. Trevlig personal. Fritt får du kaffe och kakor i lobbyn. Frukosten helt ok. Trevligt lite…

Ett bra hotell som ligger lite utanför centrum vilket innebär att det är lugnt och fint. Rummen rena och fina. Trevlig personal. Fritt får du kaffe och kakor i lobbyn. Frukosten helt ok. Trevligt litet spa med bastu och bassäng. Mer som ett bra trestjärnigt hotell än ett fyrstjärnigt men rekomenderas verkligen.

Svar från ägaren

den 26 september 2019

Tack för ditt svar. Det glädjer oss att ni är nöjda med er vistelse! Visst är det trevligt att vi bjuder på eftermiddagskaffe och kaka. Hoppas ni snart besöker oss igen. TEAM Quality Hotel Vänersborg .

Läs mer
1

Återvänder inte!

den 25 augusti 2019, , AnnaB13006

Dåligt städat, fönster med fågelbajs, vattnet rinner långsamt ner i avloppet. Fullt med spindlar, har dödat 15 talet!! Får veta av personal att de har problem med det.... Frukosten var ganska bra, not…

Dåligt städat, fönster med fågelbajs, vattnet rinner långsamt ner i avloppet. Fullt med spindlar, har dödat 15 talet!! Får veta av personal att de har problem med det.... Frukosten var ganska bra, noterar dock att mjölken står utan kylplatta!
Läs mer

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%

Inte medlem? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta emot vårt välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.564.384.003 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.