Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Möts hos oss

Holmsbu Norge

1 hotell matchar din sökning

Försök med en annan destination

Möte, konferens och event i Holmsbu

Vill du vara värd för en konferens, evenemang eller privat arrangemang med vackert läge vid viken? På Holmsbu Hotel & Spa erbjuds mer än lokaler som passar varje tillfälle. Här kan du även njuta av vårt spa och den vackra skärgården utanför dörren.

Ifall du letar efter en speciell och vacker plats att hålla konferens eller privat event på, har du kommit rätt. Holmsbu Hotel & Spa ligger mellan Holmsbu och Rødtangen i Hurum, bara en timmes bilfärd från Oslo. Hotellet ligger precis nere vid vattnet, med egen sandstrand, brygga och småbåtshamn.

Hotellets mötes- och konferensfaciliteter lämpar sig för alla tillfällen, från små lunchmöten till stora konferenser, sommarfester och bröllopsfester.

För konferenser erbjuder Holmsbu Hotel & Spa ett speciellt konferenspaket om så önskas. Detta inkluderar boende med frukost, lunch och middag, konferensrum och privat konferensvärd, fika med hälsosamma alternativ, för att inte tala om inträde till Holmsbu Spa och fitness, inklusive morgonrock och tofflor för alla deltagare.

Spa-avdelningen består av bland annat inomhus- och utomhuspool, kall pool, ångbad, massageduschar och bastu med havsutsikt.

Om du ska fira speciella tillfällen, passar ståtliga Villa Holtnes särskilt väl. Här finns tre rum i olika storlekar och med olika stilar och en intim barlokal i källaren.

På hotellet är teambuilding och upplevelser i fokus. Det arrangeras till exempel matlagningskurser med privat kock eller lagtävlingar i Holmsbu Challenge, 5-kamp eller Tronstad Gaard Triathlon. Hav och strand är naturligtvis också perfekta platser för gruppaktiviteter. Här kan du åka RIB-båt och segelbåt eller ha pappbåtsregatta. Vinter som sommar - på Holmsbu Hotel & Spa väntar utmaningar och upplevelser för alla.

 

Läs mindre
1 hotell matchar din sökning
Det var många!

Ett problem uppstod när din förfrågan skulle skickas. Försök igen senare.

Men vi kontaktar dig gärna för att se om vi ordna något som möter dina behov.

Fyll i

Namn

Felaktig e-postadress

Felaktigt telefonnummer

Meddelandet har skickats

Not a conference member?

Not a member? Sign up to receive our newsletter!

No, thank you!

Action you performed failed! Try again later.

Not a conference member?
Thank you for signing up!

You will soon recieve an email with great offers

2.564.366.000 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.