Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Nordic Choice Club

Stöd Unicef och Regnskogsfonden

Tack för att du delar med dig! Du kan skänka bonuspoäng till Regnskogsfonden eller Unicef.

Skänk bonuspoäng till Unicef

Regnskogsfonden - ”Do not disturb the Rainforest”

Stödet från Nordic Choice Hotels går till att bevara Asiens största kvarvarande regnskogar på ön Nya Guinea, och till att skydda särskilt utsatta områden och naturfolk i Amazonas.

Unicef - Free to grow

Ett av FN:s millenniemål är att alla barn ska få växa upp i trygghet. Det målet ställer vi oss bakom. Med Free to grow bidrar vi till att göra livet lite bättre för barn. Unicef uppskattar att 132 miljoner barn är barnarbetare, att 1,2 miljoner barn utsätts för trafficking varje år, och att miljontals barn går miste om sin barndom som barnsoldater eller gatubarn. Free to grow handlar om att ge barn en god barndom fri från våld, övergrepp, misshandel och utnyttjande. Medarbetarna på Nordic Choice har själva röstat fram detta initiativ.

Så donerar du dina bonuspoäng

Skicka ett mail till Nordic Choice Hotels Kundservice på choiceclub@choice.se. Du väljer själv hur många bonuspoäng du vill ge bort; men det måste vara i hela 10 000-tal. 10 000 bonuspoäng har ett värde på 300 kronor.

2.311.63.057 23

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK