Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Nordic Choice Club

Senaste nytt från Nordic Choice Club

Din medlemsinformation är alltid tillgänglig i våra digitala kanaler

Har du för många olika kort som trängs i plånboken? Nu behöver du inte längre hålla reda på ditt medlemskort när du bokar och bor på Nordic Choice Hotels. Nordic Choice Club har lämnat de fysiska medlemskorten bakom sig och lägger istället ännu mer fokus på gästernas digitala resa.

app

Allt du behöver veta om ditt medlemskap hittar du istället på Min sida och i Nordic Choice Hotels-appen. Genom att ladda ner appen har du alltid din medlemsinformation snabbt och enkelt tillgänglig. I appen kan du smidigt göra nya bokningar och den innehåller även all information du behöver om dina kommande bokningar.

Ladda ner appen!

Ditt medlemsnummer hittar du även i de nyhetsbrev vi skickar till dig.

 

Även BLUE-medlemmar får 5% rabatt med vårt medlemspris!

Nu kan alla medlemmar i Nordic Choice Club, oavsett medlemsstatus, boka med medlemspris på choice.se och i appen vår. Oavsett om du är BLUE-, SILVER-, GOLD- eller PLATINUM-medlem kan du nu göra bokningen med vårt Club Price som ger dig 5% rabatt på ordinarie rum- och frukostpris.

Boka din nästa vistelse med 5% rabatt här

 

Medlemspris
 
LIFETIME och Upgrade by points

Att toppa GOLD och PLATINUM med LIFETIME är vårt sätt att tacka våra allra mest lojala medlemmar. Och vi gör det enkelt. Dessutom kan du få en högre medlemsstatus som baseras på intjänade bonuspoäng!

LIFETIME

Om du under hela din tid som Nordic Choice Club-medlem har tjänat in 500 000 bonuspoäng når du GOLD LIFETIME. Det innebär att du får behålla alla fördelarna med GOLD-medlemskapet hela livet, oavsett hur ofta du bor hos oss och hur många bonuspoäng du kommer att få i framtiden. Du faller alltså aldrig mer tillbaka ner till SILVER eller BLUE.

Om du däremot fortsätter att tjäna in bonuspoäng så att du når upp till totalt en miljon bonuspoäng från den dagen du blev medlem så får du njuta av kronan på verket – PLATINUM LIFETIME! Om du når upp till en miljon bonuspoäng och därmed PLATINUM LIFETIME har du klarat något som mycket få har gjort och du kommer aldrig att nedgraderas till GOLD, SILVER eller BLUE. Istället får du njuta av alla fördelarna som ingår i PLATINUM-medlemskap för all framtid. 

Om du har GOLD LIFETIME eller PLATINUM LIFETIME men inte är innehavare av ett Nordic Choice Club Mastercard kommer du att få ett bevis i form av ett medlemskort i posten.

Upgrade by points

Det blir också enklare för dig som inte bor så ofta hos oss att bli uppgraderad. Tidigare har bara antalet övernattningar räknats för uppgradering  av medlemskapet, men detta förändras med Upgrade by points. Under en period på 12 månader gäller följande: 5 nätter eller 15 000 bonuspoäng ger SILVER-medlemskap, 30 nätter eller 50 000 bonuspoäng ger GOLD-medlemskap och 60 nätter eller 100 000 bonuspoäng ger PLATINUM-medlemskap.

2.564.376.003 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.