Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Nordic Choice Club

4. Uttag av bonuspoäng

4.1. Uttag av bonuspoäng förutsätter medlemskap i Nordic Choice Club och att det tillräckligt med giltiga bonuspoäng på bonuskontot. Bonusövernattningen kan äga rum efter att bonuspoängen gått ut (upp till 11,5 månader efter) men bonusövernattningen måste bokas innan bonuspoängen förfaller. För avbokningar inom ordinarie avbokningstid kan den utnyttjade bonuspoängen återföras, förutsatt att bonuspoängen inte har förfallit. Bokning av bonusuttag sker via Min sida på www.choice.se eller via Nordic Choice Hotels kundservice.

4.2. Bonusövernattning förutsätter att det finns ledig kapacitet av standardrum på hotellet. I denna kategori har det avsatts ett begränsat antal rum för varje enskilt hotell. På vissa hotell kan även ett begränsat antal rum av andra rumstyper erbjudas för bonusbokning. Även om alla rum som erbjuds som bonusrum är bokade kan det finnas lediga rum i andra prisklasser. Medlemmen uppmanas att boka bonusövernattning i god tid.

4.3. Presentkorten "Be my Guest" har maximalt tolv månaders giltighet och gäller endast för hotellen inom Nordic Choice Hotels. Giltigheten är begränsad till bonuspoängens giltighetsdatum. Presentkortets värde kan inte delas upp på flera vistelser. Presentkortet måste täcka hela rumskostnaden och kan inte användas kombinerat med annat betalsätt för delbetalning av rum. Presentkorten kan inte förlängas eller återföras som bonuspoäng på bonuspoängkontot.

4.4. I samband med bonusövernattning kostar en extrasäng 5 000 bonuspoäng. Bokning av extrasäng förutsätter att rummet har kapacitet för och att hotellet har tillgänglighet på extrasängar. Bonuspriset för spjälsäng varierar mellan hotellen. För att betala extrasäng/spjälsäng med pengar i samband med bonusbokning, kontakta hotellet direkt.

4.5. För bonusuttag gäller följande 

Bonusrum hos Nordic Choice Hotels

En bonusövernattning gäller för standardrum med frukost för två personer. Aktuella bonuspriser och tillgänglighet för respektive hotell visas på www.choice.se när man är inloggad på Mina Sidor. Boka bonusnatt blir tillgängligt på Mina Sidor så snart medlemmen uppnått minst 7500 poäng. 

Det finns 7 kategorier för uttag av bonuspoäng: 

Kategori 1: 7 500 poäng per natt

Kategori 2: 10 000 poäng per natt

Kategori 3: 15 000 poäng per natt

Kategori 4: 20 000 poäng per natt

Kategori 5: 25 000 poäng per natt

Kategori 6: 30 000 poäng per natt

Kategori 7: 40 000 poäng per natt

Nordic Choice Club förbehåller sig rätten att när som helst ändra kategoriindelningen. 

Restaurangbesök på hotell inom Nordic Choice Hotels 

Medlem kan använda jämna 10 000 bonuspoäng till ett värde av 300 SEK/NOK/DKK för betalning av nota på restauranger ägda av Nordic Choice Hotels. Medlemmen skall meddela detta i receptionen på förhand. Det ges inga växelpengar på bonusuttag i restaurang.

Donation av bonuspoäng till olika välgörande ändamål

Medlem kan donera jämna 10 000 bonuspoäng till ett värde av 300 SEK/NOK/DKK till någon av Nordic Choice Clubs partners för välgörande ändamål.

Bonusrum på utvalda Choice-hotell i Europa

En bonusövernattning på utvalda Choice-hotell i Europa kostar från 10 000 bonuspoäng. Översikt över vilka hotell detta gäller samt bonuspoängkostnad finns tillgänglig på www.choice.se under Nordic Choice Clubs Europa-sida. 

Hyrbil hos våra partners

Medlem kan hyra bil från någon av våra partners genom att beställa en voucher som kan användas som betalning för vissa typer av bilhyra. Voucher kan ställas ut från 25 000 bonuspoäng, mer detaljer om beställning av voucher för bilhyra, om hyreslängd och villkor återfinns under Nordic Choice Clubs partnersidor. 

Presentkort hos Fritidsresor, Star Tour Norge eller Star Tour Danmark

Medlemmar kan, när de har minst 10 000 bonuspoäng, via Min Sida på www.choice.se köpa presentkort hos ovanstående partner för sina bonuspoäng. 
Undantag från ovan nämnda satser kan förekomma under vissa perioder och kampanjer.

2.390.66.000 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.