Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Nordic Choice Club

5. Medlemsnivåer

5.1. Nordic Choice Club har fyra medlemsnivåer: BLUE, SILVER, GOLD och PLATINUM. Medlemsnivån bestäms av hur många kvalificerande nätter den enskilde medlemmen bor under sin tolv månaders medlemsperiod på Nordic Choice Hotels i Norden och Baltikum.

5.2. En kvalificerande natt är lika med en övernattning som ger bonuspoäng. Rabatterade specialpriser, till exempel, men inte uteslutande, bussgrupper och personalpriser, motsvarar 0,5 kvalificerande natt på Nordic Choice Hotels i Norden och Baltikum.

5.3. Det beräknas inte kvalificerande nätter för bonusrum (övernattning som betalas med bonuspoäng) eller för ”Complimentary”-rum.

5.4. Kvalificering till en högre medlemsnivå sker enligt följande bestämmelser:

SILVER – 5 kvalificerande nätter under en medlemsperiod

GOLD – 30 kvalificerande nätter under en medlemsperiod

PLATINUM – 60 kvalificerande nätter under en medlemsperiod

5.5. Under medlemsperioden har medlemmen möjlighet att kvalificera sig till SILVER, GOLD eller PLATINUM. För BLUE gäller inga kvalifikationsregler. Avancerar medlemmen till en högre medlemsnivå, behåller medlemmen denna under hela nästa medlemsperiod (nya tolv månader). Summan av kvalificerande nätter nollställs när medlemsperioden är slut. Detta berör inte bonuspoängen för uttag.

2.480.255.000 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.