Holmsbu Hotel & Spa Holmsbu ,  Norge

Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.
Se alla hotell i Holmsbu, Norge

Holmsbu Hotel & Spa

Holmsbu,  Norge

Holmsbu Hotel & Spa öppnade sommaren 2003 som Norges första spa- och livsstilshotell, vackert beläget mellan två fjordar och bara en dryg timme från Oslo. En oas för avkoppling och eftertanke men även för konferenser och olika aktiviteter.

Holmsbu Hotel & Spa 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Holmsbu Hotel & Spa

Hos oss på Holmsbu Hotel & Spa finns moderna kurs- och konferensfaciliteter för alla behov. Det första som möter er är en konferensreception och öppna gemensamma utrymmen med inbjudande sittgrupper med utsikt över fjorden.

För alla tillfällen

Våra konferensrum i strandnära omgivningar passar alla tillfällen – från stora koncernkonferenser till mindre lunchmöten. De största rummen kan delas upp och anpassas utifrån era behov, de mindre lokalerna passar för förtroliga möten med färre deltagare. Vår inställning är att vi ska erbjuda charmerande mötesplatser för alla sorters arrangemang – kurser, koferenser, kick-offer, sommarfester, lanseringar, jubileum, bröllop ... möjliigheterna är oändliga. 

Ett annorlunda hotell

I våra vitmålade villor är allt ordnat och tillrättalagt för en konferens utöver det vanliga. Villorna skapar en trevlig atmosfär och kan användas som konferensrum eller grupprum samtidigt som de fungerar som boende åt alla eller delar av gruppen. Många använder villorna som arbetsrum som vi givetvis kan utrusta med lämplig teknik utifrån dina behov. Villorna har tre våningar med sovrum på översta och understa våningarna medan mittenvåningen fungerar som ett öppet och rymligt vardagsrum. På denna våning kan mellan åtta och femton personer samlas och mötas, lite beroende på mötets mål och längd. 

Villa Holtnes

För tillfällen som kräver det lilla extra rekommenderar vi Villa Holtnes, vår anrika villa mitt i resortets hjärta. Huset är från tidigt 1900-tal och är totalrestaurerat, dock har stor vikt lagts vid att behålla byggnadens sekelskiftesprägel med dess ursprungliga stil och arkitektur. Läs mer om Villa Holtnes här.

Holmsbu-konferensen

För att få ut det mesta möjliga professionellt av er konferens är det viktigt att deltagarna känner en hög energi. Vi skräddarsyr ett konferenspaket som passar dig och dina kollegor. En klassisk Holmsbu-konferens innehåller övernattning med frukost, lunch och middag, tillgänglig kursvärd och konferensrum, energipaus med hälsosamma alternativ, entré till Holmsbu Spa och gym, badrock och tofflor. Läs mer om våra konferensaktiviteter här.

Ladda ner

Kapacitet

Här ser du maxkapaciteten för våra konferenslokaler.

Spalassium

250 personer

Rødtangen

50 personer

Støa 1/Støa  2

8 personer i vardera

Støa 1 + 2

16 personer

Mortensen, Sørensen, Juno

12 personer i vardera

Villa Holtnes

60 personer

Villorna

8 - 16 personer i vardera

Bokning och kontakt

Kontakta oss gärna för mer information och bokning på telefon +47 32 79 70 00. eller via booking@holmsbuspa.no

2.450.194.000 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.