Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Norefjell Ski & Spa Norefjell ,  Norge

Se alla hotell i Norefjell, Norge

Norefjell Ski & Spa

Norefjell,  Norge

Korad till Norges bästa skidhotell 2014 och 2015 av World Ski Awards! Norefjell Ski & Spa har också utnämnts till Norges främsta sparesort i flera år. Här finns ski in/ski out och vi ligger dessutom nära Oslo.

Norefjell Ski & Spa 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Norefjell Ski & Spa

Här hittar du svaret på några vanliga frågor. Hittar du inte svaret på just din fråga är du givetvis hjärtligt välkommen att kontakta oss.

Parkering

Vi har 405 parkeringsplatser i vårt parkeringshus under hotellet. Här parkerar du som gäst gratis. Det finns även möjlighet att köra fram till huvudentrén för på- och avstigning samt för att enklare kunna lasta och bära av bagage. 

Wifi

Överallt på hotellet finns tillgång till trådlös kostnadsfri internetuppkoppling. Du kan antingen logga in med ditt medlemsnummer i Nordic Choice Club eller med hjälp av en kod som du kan få i receptionen eller via tv:n på ditt rum. Har du inte med din laptop eller annan utrustning för att komma ut på internet får du gärna använda vår dator på kurs- och konferensavdelningen på femte våningen. 

Frukost

Vi serverar en god och hälsosam frukost varje morgon. Här kan du välja mellan ett stort utbud med bröd, pålägg, varmrätter, yoghurt, frukt och grönt, juice och kaffe. 

Bagagerum

Vårt bagagerum ligger på fjärde våningen alldeles intill receptionen. Prata med våra receptionister om du vill använda rummet. 

Sen utcheckning

Om ni vill behålla rummet lite längre går det utmärkt mot en extra avgift. Fram till kl. 14 kostar det 200 NOK och fram till kl. 17 kostar det 500 NOK, prata med receptionen så hjälper de dig. Du får gärna fortsätta använda våra faciliteter även efter utcheckning. 

Skidbutik och vallabod

Under vintersäsongen kan du förvara dina skidor i vår skidbutik och använda vår vallabod. Dessa finns på första våningen och nyckeln till vallaboden finns att låna i receptionen. 

Lust att lyxa till det?

Att bo på hotell ska vara lite mer än det man vanligtvis har hemma. Här ska du få njuta av en känsla av lyx och kanske unna dig något extra. Blommor på rummet? Överraska med en flaska bubbel, frukt och choklad? Möjligheterna är många och vi hjälper dig gärna. Kontakta hotellet innan ditt besök. 

Vill du uppgradera?

Vill du ha lite mer plats eller extra komfort? För 200 NOK per person kan du uppgradera till en annan rumskategori för en extra lyxig känsla.

Lägenheter i stugbyn

I vår stugby nedanför hotellet kan du hyra en egen lägenhet. Vi har lägenheter på 35 kvm (fyra sängplatser) och 70 kvm (tre sovrum, ett med dubbelsäng och två med våningssängar). Här bor ni som på en äkta norsk hyttetur med fullt utrustat kök, diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare. Kontakta hotellet för mer information och bokning. 

Badkläder

Har du glömt badkläder? Receptionen säljer baddräkt och badshorts för barn (5-13 år) och spareceptionen säljer badkläder för vuxna. Badblöja säljs också i receptionen. 

Butik

Närmaste matbutik finns i Noresund, en kvarts biltur från hotellet. Under vintersäsongen finns det också en liten matbutik med det allra viktigaste tre kilometer från hotellet i Mountain Lodge. 

Kvarglömda kläder

Kvarglömda kläder (ej underkläder) sparas i tre månader. Har du glömt något, kontakta hotellet. 

Strykjärn och strykbräda

Strykjärn och strykbräda finns på alla rum. 

In- och utcheckning

Incheckning från kl. 16.00
Utcheckning senast kl 11.00

Öppettider 

Frukost

Måndag - fredag: 07.00 - 10.00
Lördag - söndag: 08.00 - 11.00

Middag - À la carte

Söndag - fredag: 18.00 - 21.30 
Lördag 18.00 - 21.00. OBS: bara dagens trerätters och sittningar kl.18.00 och 21.00

Pizzeria

Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Velvære Spa

Måndag - söndag: 09.00 - 22.00
Inträde senast kl. 21.00
Åldersgräns: 18 år 

På grund av stor efterfrågan under helger och semesterperioder har gäster med spabehandlingar garanterat fri entré. Övriga gäster kan köpa entré efter tillgänglighet.

Spa och behandlingar, våning 6. 

Vänligen kontakta oss på telefon +47 321 48 280 för att boka behandling.

Bøeseter Bad & Träning

Alla dagar: 07.00 - 21.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider. 

Bli först med det bästa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra bästa erbjudanden

Nej tack!

Försök igen

Bli först med det bästa
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.480.262.000 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.