Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.
Se alla hotell i Sandnes, Norge

Quality Hotel Residence

Sandnes,  Norge

Quality Hotel™ Residence är ett nyrenoverat konferenshotell i centrala Sandnes, bara 15 minuter från Stavanger Sola flygplats. Hotellet erbjuder 12 konferenslokaler med kapacitet för 650 personer och ligger granne med ett shoppingcenter och en biograf.

Quality Hotel Residence 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Residence

Quality Hotel Residence egen restaurang Brasserie X har à la carte restaurang, bar och uteservering i en charmerande omgivning. 

Brasserie X

Restaurangkonceptet Brasserie X kombinerar franska brasserietraditioner med nordisk kvalitetsmat och har en matfilosofi som bygger på goda, okomplicerade och smakrika måltider som lagas från grunden. Här använder sig kockarna av en säsongsinspirerad meny för att skapa en smakupplevelse passande det vackra Jæren.

En meny efter dina önskemål

Vår bröllopsmeny är varierande och har allt du kan önska, och skulle det vara något du saknar så är det bara att ta kontakt. Våra erfarna kockar och servitörer kommer att göra allt för att er dag ska bli så perfekt som möjligt.

Vår erfarenhet, ditt sällskap

Här på Quality Hotel Residence Sandnes har vi en bred erfarenhet både när det gäller organisering och genomförande av bröllop, konfirmationer och andra arrangemang. Vi hjälper gärna till med både lokaler och rum till alla sorters sällskap. Läs mer om event och fester hos oss.

Öppettider

Frukost

Måndag - fredag: 06.00 - 09.30
Lördag - söndag: 07.30 - 11.00

Brasserie X

Tisdag - lördag: 18.00 - 22.00
Söndag - måndag: Stängt

Bar X

Fredag - lördag: 21.00 - 01.30

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Boka bord

Varm välkommen att kontakta oss på telefon +47 51 60 57 00 eller via q.residence@choice.no för mer information eller för bordsbokning. 

2.430.126.000 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.