Gå till huvudsida
Stäng

Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Uppgradera till nyare version Visa inte detta meddelande igen
Quality Hotel Residence

Faciliteter

Quality Hotel Residences egen restaurang Spinneriet har en lång historia och är kända för sina goda rätter som alla är baserade på lokalt producerade råvaror och norska mattraditioner.

Här kan du få allt från enklare små rätter till en riktig festmiddag. Spinneriet har en charmig uteservering. 
Bredvid restaurangen hittar du Pingvinen Bar, det här är en populär cocktailbar men avslappnad atmosfär. När natten närmar sig fylls baren av musik och hög stämning.
På Quality Hotel Residence Sandnes har vi mångårig erfarenhet av att organisera olika fester som bröllop, temafester och galamiddagar. 
Vår kökschef jobbar främst med närproducerade råvaror och hjälper dig gärna att specialkomponera en meny till ditt sällskap. Vår duktiga sommelier hjälper dig att välja ut ett gott vin till maten.
För er om vill fira bröllop här kan vi tillgodose de flesta önskemål. Skulle något fattas kan vi säkert ordna det. Våra erfarna kockar och serveringspersonal gör allt för att ge er den perfekta inramningen på er dag. 
Året om finns det tillfällen och anledningar att fira, festmiddagar, julbors, bröllop, födelsedagar, firmafester och återträffar. Här finns lokaler och menyer som passar alla olika tillfällen.

1.913.149.030 28