Gå till huvudsida
Stäng

Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Uppgradera till nyare version Visa inte detta meddelande igen
Quality Hotel Sundsvall

Event

Eventkapacitet

Nedan visas maxkapaciteten i våra eventlokaler.

Mingel: 1 000 personer 
Långbord: 600 personer
Runda bord: 160 personer

Boka event

Välkommen att kontakta oss för mer information på 060-16 00 10 eller via 
q.conference.sundsvall@choice.se

Våra festlokaler är flexibla och kan användas till allt från kick offer, galor, högtidsdagar till modevisningar, föreläsningar, debatter och annat. Det finns stora möjligheter hos oss och tillsammans syr vi ihop de bästa eventen.

Engagerad personal

Vi hjälper dig att utforma rätt miljö och meny för tillfället. Dessutom står vi mer än gärna till tjänst när det gäller att välja och boka underhållning eller andra aktiviteter. Dra nytta av våra erfarenheter och samarbetspartners inom nöjesvärlden!

Aveny upstairs

De flesta känner till Aveny som nöjeslokal men Aveny går även att boka för dina egna festligheter. Två vikväggar ger oss flexibiliteten att kunna utforma lokalen efter sällskapets storlek och även att kunna ta emot olika sällskap. Med båda vikväggarna öppna kan vi ta emot drygt 600 sittande ätande, med vikväggarna stängda går det lika bra med 100.

Melody och Rockbaren

Vårt diskotek på Avenys entréplan är utmärkt för mingling och middagar i bufféform. Här ryms ca 150 personer. Rockbaren som ligger i anslutning till Melody rymmer upp till 40 personer. Lägg märke till alla rockiga detaljer i inredningen! Har du konferens? Varför inte boka en egen trubadur eller anordna ”musikkrysset” i någon av dessa lokaler!

1.913.149.030 22