Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel™ Sundsvall Sundsvall ,  Sverige

Quality Hotel™ Sundsvall

Sundsvall,  Sverige

Quality Hotel Sundsvall passar lika bra för effektiva möten som mysiga weekends. Här bor du centralt med shopping i Stenstan bara ett par kvarter bort. Vi har 201 rum som renoverades 2013, 25 konferenslokaler, lobbybar, festvåning, varmgarage och biograf.

Quality Hotel™ Sundsvall 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

På Quality Hotel Sundsvall finns något för alla! Med 3 000 m² konferensyta, mycket nöje och moderna restauranger är anläggningen en av de mest kompletta i Sundsvall.

Med fokus på konferens

konferensvåningen finns sjutton konferens- och grupprum. Utöver det erbjuder vi även biografens åtta salonger och rymliga foajé – perfekta för föreläsningar och seminarier. Vår biograf finns på entréplan i samma hus.

Avenys restauranger

Från festvåning till konsertsal till jazzklubb. Scen Aveny har Sundsvalls bredaste utbud av underhållning. Med restauranglokaler på två våningar har vi ett stort nöjesutbud kombinerat med möjligheten att i all enkelhet sitta ner, koppla av och umgås över en bit mat och dryck.

Parkering

Det finns parkeringsplatser och varmgarage i direkt anslutning till hotellet. Du kan ta hissen direkt upp till hotellreceptionen, konferensvåningen eller hotellvåningarna. Priset för garageplats är 170 SEK/ dygn och det går bra att betala tillsammans med hotellnotan. Garageplats kan inte reserveras i förväg, utan enbart på plats vid ankomst.

Sundsvall när du är ledig

Quality Hotel Sundsvall ligger ett par minuters promenad från Sundsvalls vackra stenstad med all shopping och service som kan önskas. Avenys Restauranger och vår biograf erbjuder mycket nöje i huset. Vill du ha mer att välja på tipsar vi gärna om aktiviteter i och runt Sundsvall. Sundsvall är en fantastisk sommarstad och den vackra Stenstaden inbjuder till fina gångstråk med byggnader från sekelskiftet. Strosa längs Selångersån och njut av en glass vid åkanten. Den som inte är höjdrädd kan prova på en guidad takvandring på stadens historiska byggnader. För barnen finns äventyrsbadet Himlabadet och i närområdet ligger även Trolska Skogen, ett riktigt familjeäventyr i en mysig sagoskog. Sundsvall ligger inbäddat mellan Norra Berget och Södra Berget, två fantastiska platser som inbjuder till aktiviteter med utsikt. Utmed kusten finns många vackra stränder som inbjuder till sol och bad. Är man gastronomiskt intresserad så finns flertalet lokala producenter av såväl mat och dryck. Passa på att göra ett studiebesök på Hernö Gin eller High Coast Destillery. Shoppingmöjligheter finns det gott om både i Stenstan och i Birsta City. 

Kontakt

  • Esplanaden 29, Box 746 852 36 Sundsvall , Sverige
via Google Maps

Hitta till hotellet

Tåg

Tåg till Sundsvall C.

Buss

Buss till hållplats Navet.

Om Quality Hotel Sundsvall

Antal hotellrum

201 st - 429 bäddar

Antal konferenslokaler

25 st -  plats för 1 433 deltagare

Avstånd flygplats

Sundsvall Timrå Airport:
23 km, ca 20 min med bil.

Avstånd lokaltrafik

Sundsvall C: ca 500 m
Busstation Navet: 500 m. Härifrån går både lokaltrafik och fjärrbussar. 

Quality Hotel™

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.566.102.004 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.