Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Sundsvall

Quality Conference

Boka konferens

Välkommen att kontakta oss för mer information på 060-16 00 10 eller via 
q.conference.sundsvall@choice.se

Ha din konferens hos oss! Quality Hotel Sundsvall erbjuder 17 ljusa och moderna lokaler i centrala Sundsvall.

Lokaler

Quality Hotel Sundsvalls konferenscenter har 17 ljusa moderna lokaler på konferensvåningen och åtta bekväma salonger i Filmstaden (entrévåningen). På konferensvåningen är alla lokaler utrustade med dataprojektorer eller digitalta skärmar. Några lokaler har isolerade ljudslingor, viktigt att tänka på för deltagare med nedsatt hörsel. Alla lokaler på konferensvåningen har fönster med naturligt ljusinsläpp, det brukar hålla deltagarna pigga lite längre. 

Mat och dryck

Med våra konferenspaket är det enkelt att boka konferens. Det mesta du behöver under dagen ingår. Konferenser kan vara intensiva och ta mycket energi. Med vår Quality Break har du tillgång till kaffe, te, frukt, popcorn och mjukglass hela dagen. En perfekt möjlighet att hämta energi när ni behöver det som bäst. Läs mer om mat och dryck hos oss >>

QMA - personligt service

Våra duktiga Quality Meeting Advisors hjälper dig skräddarsy din konferens precis som du vill ha den. Kontakta oss idag!

2.180.162.605 27

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK