Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Tönsberg, Norge

Quality Hotel Tønsberg

Tønsberg,  Norge

Quality Hotel Tønsberg är ett modernt familje- och konferenshotell i Tønsberg. Med sitt vackra läge och unika arkitektur smälter hotellet in i den havsnära miljön. Välkommen för kreativa konferenser och kurser eller avkopplande semester vid kusten.

Quality Hotel Tønsberg 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Tønsberg

På Quality Hotel Tønsberg kan du anordna möten, konferenser och event i natursköna och havsnära omgivningar, endast en timme från Oslo. 

Vi hjälper dig hela vägen

Hos oss får du den allra bästa hjälpen med planering och genomförande av såväl små som stora möten och konferenser. Vi har en engagerad, glad och tillmötesgående personal som finns här för dig hela vägen.

Mötesrum och konferenslokaler

Quality Hotel Tønsberg erbjuder en konferensavdelning med 25 konferenslokaler och med en totalkapacitet för 968 personer. 

Plats för det mesta

Bredvid vårt hotell ligger Oseger kulturhus, här kan vi arrangera kickoffer, riksstämmor, produktlanseringar och andra stora event. Med en takhöjd på 12.5 meter, loger, orkesterdike och stor scen är det mesta möjligt här. Läs mer om våra konferenslokaler här >>

Boka konferens

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan via
 q.tonsberg@choice.no eller på telefon 
+47 33 00 41 00.

2.311.63.057 26

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK