PrisgarantiMedlemsrabatt 5-15%
Nordic Choice ClubMina bokningarKundservice
Hotell & destinationerMöten & konferenser
Mat & dryck

Äkta amerikansk Thanksgiving-feeling på Clarion Hotel

Clarion Hotels egen superstjärna, stjärnkocken Marcus Samuelsson, intar nu Sverige och Finland för att laga riktigt god Thanksgiving-mat. Boka in en äkta amerikansk högtidsmiddag på en av våra restauranger! 

Marcus Samuelsson har fullt upp under servering

Populära restauranger världen över

Om du inte vet vem Marcus Samuelsson är ännu är det stor chans att du snart gör det! Stjärnkocken är mannen bakom restaurangsuccéer som Red Rooster Harlem i New York och restauranger som Kitchen and Table, American Table Brasserie and Bar och Eatery Social Taqueria – alla populära koncept på Clarion Hotel i Norden.

Thanksgiving-turné över hela Norden

Marcus Samuelsson startade Thanksgiving-turnén i de två restaurangerna på Clarion Hotel Aviapolis och Clarion Hotel Helsinki i Finland i början av veckan. Därefter gick turnén vidare till Malmö och Clarion Hotel & Congress Malmö Live i tisdags. Imorgon kan du se superkocken på Kitchen & Table i Stockholm, på Clarion Hotel Signs restaurang Kitchen & Table Norrmalm. På fredag kommer Marcus till Kitchen & Table Kungsholmen. På restaurangerna blir det mingel, men i centrum står Thanksgiving-måltiden.
–Thanksgiving betyder enormt mycket för mig, det är den tydligaste amerikanska traditionen där själva kärnan handlar om att inkludera, umgås och dela mat och dryck, säger Marcus Samuelsson i ett pressmeddelande.
– Högtiden befäster min bild av ett community och där vi påminner oss om att vara tacksamma över det vi har och att samtidigt bjuda in andra, fortsätter han.

Fira Thanksgiving på våra restauranger

Maten är klassisk amerikansk, med en twist. Gästerna kan njuta av helstekt kalkon med alla de klassiska tillbehören, i modern tappning. Dessutom en mängd tillbehör med recept hämtade direkt från Marcus Samuelssons nya kokbok. Hinner du inte träffa stjärnkocken men ändå vill njuta av American Thanksgiving så erbjuder flera av restaurangerna sin speciella Thanksgiving-meny mellan 21-25 november.
Läs mer och se alla restauranger här.

Happy Thanksgiving, säger vi!

Taggar

Senaste artiklarna

Please note

Are you sure that you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.