Konferens, event, fest eller bröllop – oavsett om du planerar ett stort företagsevent med tusentals deltagare från hela världen, eller din egen bröllopsfest och mindre kalas med den närmsta familjen kan du hitta din lokal hos Strawberry. Vi finns i hela Norden och Baltikum och har lokaler för alla tillfällen. Vill du ha förslag på var du kan hålla ditt nästa möte eller konferens? Se 8 av våra konferenshotell här!

Clarion Hotel Sign – med oslagbart läge i centrala Stockholm och toppmoderna lokaler


Events, bröllopsfester eller företagsfester – här finns plats för allt!


De stora salarna möjliggör konferenser för större grupper och företag.


Det är inte bara storleken som räknas när affärsresenärer återkommer till Stockholms största konferenshotell. Clarion Hotel Sign har läcker design, fritt wifi, takpool och passion för service. Välkommen till platsen där ett litet exklusivt mingel passar lika bra som en föreläsning eller årets största företagsfest. Precis intill Stockholm Centralstation skapas här oändliga möjligheter.


Clarion Collection Hotel Borgen – möten med historisk prägel i Örebro


Här kan du hålla möten med personlig och historisk prägel.


Vackert mötesrum med yta för pauser.


Inspirerat av medeltida historia, byggt på 1800-talet och nu omvandlat till ett modernt hotell – är Clarion Collection Hotel Borgen unikt. Beläget i centrala Örebro bara några meter från stationen, är det en utmärkt plats för inspirerande möten. Hotellets lokal har kapacitet för upp till 12 personer. Efter konferensen kan du koppla av i vår bastu eller träna i vårt gym, eller varför inte ta en promenad genom Stadsparken, som många anser är Sveriges vackraste park.


Clarion Hotel Sense – perfekt utgångspunkt för att se mer av Luleå


Hotellet har mötesrum för alla tillfällen – du väljer storlek.


Luftiga mötesrum med stora fönster.


Clarion Hotel Sense är beläget i centrala Luleå och erbjuder gäster en avslappnad, kontinental atmosfär. Efter en dag med långa möten kan du utforska stadens kultur, underhållning och utsökta restauranger. Clarion Hotel Sense utstrålar med sin magnifika interiör och det oslagbara, centrala läget en modern elegans. Affärsresande har tillgång till 14 konferensrum, plus andra anläggningar som gym och bastu.


Quality Hotel Ekoxen – med centralt läge och nära till Linköping flygplats


Större mötesrum med mycket ljusinsläpp och stor whiteboard.


Mötesrum med vacker vy av Linköpings takåsar.


Quality Hotel™ Ekoxen har 12 mötesrum som rymmer upp till 300 personer. Hotellet kan lätt ta emot små- till stora grupper och affärsevent och har ett centralt läge nära till pulsen och Linköping flygplats. Efter en dag med långa och krävande möten kan du varva ner eller skåla med en drink i Bar X. När vädret tillåter kan du ta med drinken ut på hotellets terrass. Oavsett om det regnar eller är solsken kan du alltid njuta av utsökt mat från det nordiska och franska köket i hotellrestaurangen Brasserie X.


Quality Hotel Friends – möt möten med nöje i Solna


Perfekta lokaler för en kick off eller storslagen bröllopsfest.


Luftiga lokaler med hotellets runda fönster.


Precis intill Friends Arena och Mall of Scandinavia, erbjuder Quality Hotel™ Friends moderna eventlokaler, toppmoderna möteslokaler samt eleganta och trendiga middags- och drinkalternativ – på bekvämt transportavstånd från Stockholm Arlanda Airport. Avsluta en lång arbetsdag med stil på The Social Bar & Bistro. En slående blandning av klassiska bistrorätter med en modern twist, eller ta en shoppingrunda och en biokväll på Mall of Scandinavia. Den snygga och stilrena lokalen på 25:e våningen bjuder på en fantastisk utsikt och utsökt mat – så väl som goda drinkar och cocktails.


Comfort Hotel Göteborg – möts modernt i hjärtat av Göteborg


Håll en presentation eller ett möte i lokaler med vacker utsikt.


Här hittar du allt du behöver för dina affärsmöten eller konferenser. Comfort Hotel Göteborg har både stora och små mötesrum och även det där lilla extra som gör att allt går smidigt – som gratis wifi i hela huset. OGBG Bar & Restaurant erbjuder fräscha, moderna smaker från hela Asientill och med drinkarna har ett stänk av österländsk smak. Kom hit och koppla av med god dryck eller en bit mat efter en lååång dag med krävande möten och titta ut över stadens ljus som reflekteras i älven och hamnen.


Yasuragi – konferens både kropp och knopp i lugn atmosfär utanför Stockholm


Få en annorlunda konferensupplevelse i lugna miljöer.


Konferens- och mötesrum med influenser från japan.


På Yasuragi, det japanska spa- och konferenshotellet, erbjuds möten som tar hänsyn till hela människan. Med japanska bad och kunskap om vad kropp och hjärna behöver för att prestera på topp är det här ett spahotell utöver det vanliga. Den japanska estetiken sträcker sig även till inredning och hotellrum. Yasuragis största svit har till och med ett eget privat källbad. De lugnande omgivningarna med rogivande japanska trädgårdar gör det till en idealisk plats för konferenser.


Clarion Hotel Grand Östersund – en riktig favorit, bara 10 minuter från Åre Östersund flygplats


Ljusa och luftiga lokaler för kreativa möten eller större konferenser.


Lokal med separat paus-hörna.


Clarion Hotel Grand Östersund har utsetts till Östersunds bästa konferenshotell och ligger bara en 10-minuters bilresa från flygplatsen. Med flera ljusa och moderna rum är det här ett givet val för möten, seminarier och andra evenemang. Hotellet är beläget ett stenkast från Storsjön och är omgivet av flertalet restauranger och lokala attraktioner, vilket gör det till en favorit bland både affärsresenärer och turister. Efter en lång dags arbete kan gästerna koppla av i poolen samt njuta av vår 24/7 rumsservice.


Det här är bara en liten del av det stora utbudet som finns inom Strawberry, välj och vraka bland alla våra konferenshotell i Norden och Baltikum. Oavsett om du planerar ett bröllop, ett mindre möte eller en stor konferens, finns möjligheterna med oss.




Mer läsning för dig


Ska du planera ett bröllop? Inspireras av brudparet som hade sin ultimata bröllopsfest på Quality Hotel Friends.