MenyStäng
Nytt, smart & snyggt

Hälsa på norska huvudstadens nya konsthotell: Clarion Hotel® Oslo

Från sommaren 2019 kan du checka in på Clarion Hotel® Oslo som öppnar i norska huvudstadens nyaste stadsdel, Bjørvika. Detta kommer vara hotellet för dig som tycker om att omge dig med konst- och kulturupplevelser. Hotellet ligger granne med Operahuset och Munchmuséet och i lobbyn kommer det hänga ett originalverk av Munch.

Facade Clarion Hotel Oslo rendered

Stadens nya galleri

Japp, du läste rätt! Clarion Hotel Oslo slår upp dörrarna med ett brak när det öppnar och blir det första hotellet med ett äkta originalverk signerat av Edvard Munch i lobbyn. Detta är en följd av att Clarion Hotel Oslo och Clarion Hotel® The Hub är några av det nya Munchmuséets huvudsponsorer.

Och konstupplevelsen slutar inte där! Hotellet kommer ha en permanent konstutställning och dessutom tillfälliga utställningar som ställs ut och arrangeras – allt i samarbete med Oslos kulturinstitutioner.

Clarion Hotel Oslo lobbyLobbyn på Clarion Hotel Oslo. Se fram emot design i världsklass.

Unikt läge

Kommer du med tåg eller buss till Oslo Centralstation är du bara en kort promenad bort från nattens bekväma sovplats. Efter att du burit din resväska i 500 meter är du framme vid hotellet i Bjørvika, precis intill ”streckkodskvarteret” Barcode. Hotellet ligger granne med Operahuset, det nya Munchmuséet som öppnar 2020 och Oslofjorden.

CL Oslo standard dbl romSå här kommer ett standard dubbelrum se ut.

255 rum, sviter och moderna konferensfaciliteter

Business, pleasure eller en alldeles särskild anledning? Hotellet har 255 rum, läckra sviter och kapacitet för 1200 konferensdeltagare spritt över 1500 kvadratmeter. Packa med dig träningskläderna om du vill, för här finns även ett välutrustat gym.

Kitchen & Table by Marcus Samuelsson, två barer och uteservering

Clarion Hotel Oslo Kitchen and tablePå Kitchen & Table möts du av en kulturell och kulinarisk upplevelse där smakerna inspirerats av det mångfaldiga Manhattan i kombination med nordiska matlagningskonster.

Kitchen & Table kommer att ligga på gatuplan och är ett restaurangkoncept av den svenske stjärnkocken Marcus Samuelsson, där rätterna som serveras är en kombination av Manhattans smaker och lokala delikatesser. Hotellet kommer även att ha Living Room, en plats där du kan sitta och läsa bokhöstens bästsäljare eller bara umgås med vänner, oavsett om du är gäst på hotellet eller ej.

Clarion Hotel Oslo shutter barFår det lov att vara en drink? Välkommen till Shutter Bar.

Shutter Bar blir stället du sticker in till om du vill ha något att dricka. Under sommarmånaderna kan du smörja in dig med solkräm, sätta på dig solglasögonen och sätta dig på uteserveringen och njuta av solstrålarna som reflekteras från Operataket.

Välkommen till Clarion Hotel Oslo!


Planerar du en resa till den norska huvudstaden innan hotellet har öppnat? Se vårt utbud av hotell i Oslo här!

Taggar

Senaste artiklarna

Bra jobbat!

Ditt lösenord har uppdaterats. Nu kan du fortsätta med något roligare, som att boka din drömvistelse!

Please note

Are you sure that you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.