Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel® The Hub Oslo ,  Norge

Clarion Hotel® The Hub

Oslo,  Norge Öppnar 1 mars 2019

Clarion Hotel The Hub har Oslos bästa läge, granne med centralstationen Oslo S och Jernbanetorget. Vi totalrenoverar hotellet och när det öppnar i mars 2019 väntar 810 moderna rum, 24 möteslokaler i olika storlekar och 3 unika restauranger och barer.

I mars 2019 öppnas dörrarna till ett splitternytt och modernt hotell för dig som vill vara och bo precis där det händer. Oavsett om du är Oslobo, är här för en härlig Oslo-helg eller en konferens är Clarion Hotel The Hub platsen för dig. Vi blir centrum för kreativitet, tidiga mornar, sena nätter, nya smaker, oväntade matupplevelser, lärorika stunder och minnesvärda ögonblick.  

Är du redo för oss?

Med det bästa läget mitt i centrala Oslo och som närmsta granne till Norges största knutpunkt, Oslo Centralstation, är Clarion Hotel The Hub det perfekta hotellet för Oslo-upplevelser. Vi totalrenoverar det som tidligare var Clarion Hotel Royal Christiania till Clarion Hotel The Hub - ett nytt och spektakulärt hotell som ger dig spännande mat med lokal förankring, Norges grymmaste lobby och arena för att lära, utmana, skapa och dela. Du kan inte komma närmare stan med Oslos bästa barer, konserter och restauranger runt hörnet.

Mitt i hjärtat av Oslo

Clarion Hotel The Hub ligger mitt i hjärtat av Oslo med spårvagn, tunnelbana, tåg, flygtåg och stadens puls rakt utanför hotelldörren. Från hotellet är det bara 2 minuters promenad till Oslo Centralstation. Hundratusentals människor passerar genom grannskapet varje dag och det blir ett nöje att slå upp dörrarna och bjuda in. 

Konferenser och möten på Clarion Hotel The Hub

Clarion Hotel The Hub blir Oslos ledande affärshotell och det självklara valet som arena för alla typer av kongresser, konferenser, möten, konserter och andra kulturarrangemang. Våra konferensfaciliteter erbjuder dig unika och flexibla lösningar för att skapa en interaktiv arena för dina möten, i toppmoderna lokaler. Kongress- och konferensanläggningen på hotellet är state-of-the-art med nya och innovativa lösningar för teknik inom ljud, ljus och bild.

Clarion Hotel The Hub vil erbjuda 24 flexibla mötesrum med kapacitet på upp till 1,850 personer, som inkluderar 10 styrelserum och ett VIP-rum på 80 kvadratmeter. Behöver du en modern lokal för din utställning eller produktlansering? Vi har ett flexibelt tak-till-golvfönster som kan öppnas för att lyfta in stora objekt, som till exempel en bil. Ska du arrangera en liten workshop, ett möte eller kanske rent av drömbröllopet? Vi ordnar det! Läs mer om våra konferens- och arrangemangmöjligheter här.

810 hotellrum utöver det vanliga

Clarion Hotel The Hub kommer erbjuda 810 moderna rum med innovativa lösningar för teknik och det senaste inom high-tech. Detta inkluderar även tre säkerhetsvåningar som kan stängas av för andra gäster. Flera rum har en fantastisk panoramautsikt över Oslo och en privat balkong eller terrass som utsikten kan avnjutas ifrån. Unna dig själv ett besök utöver det vanliga med extra lyx i våra unika och eleganta sviter på 46 - 50 kvadratmeter. Vi har också rum som är anpassade för rullstolsbundna, hörselskadade och synskadade. Kontakta oss för våra handikappanpassade rum och faciliteter.

Gym, relax, restaurang och bar

Före dagens möten kan du ladda upp med en dubbel americano eller chai latte i kaffebaren på gatuplan, och avsluta dagen med en drink på 13:e våningen. Ta hissen upp till restaurangen och baren som, utöver att servera god mat och dryck, dessutom bjuder på fantastisk utsikt över Operan, Bjørvika och Oslofjorden. På soliga dagar kan fönsterna öppnas från golv till tak och det blir en utomhusservering under dagen, där du svävar över Oslo, upplyft från stadens energiska rytm. Stjärnkocken Marcus Samuelsson står bakom restaurangkonceptet med spännande smaker, hållbara och lokala råvaror som ger en smak av Oslo. Besök hotellets välutrustade träningsrum på bottenvåningen. Var med på ett gruppass med en personlig tränare eller kör ditt eget pass på marknadens nyaste konditions- och styrkemaskiner. Efteråt kan du sänka pulsen i bastun eller poolen på relaxavdelningen.

Grönt fokus på Clarion Hotel The Hub

Det finns ingen affärsverksamhet på en död planet och Clarion Hotel The Hub ska utmärka sig som en förespråkare för hållbarhet och miljöbesparing. Clarion Hotel The Hub ska vara en miljöriktig och inspirerande arena för både Oslobor, turister och konferensgäster. Hotellet ska ge besökare och anställda en bra inomhusmiljö med många fler miljöfördelar, och hotellet ska ha en hög internationell miljöstandard. Precis som alla hotell i Nordic Choice Hotels är Clarion The Hub certifierad med miljöstandarden ISO-14001.

200 kvadratmeter stor åker på taket

På toppen av Clarion Hotel The Hub förbereds det nu för en stor takåker som kommer erbjuda gästerna närodlade råvaror och gröna upplevelser. Med GrowHub testar vi ett helt nytt sätt att odla mat i staden på som är både hållbart och ekonomiskt. Gäster och locals som besöker Clarion Hotel The Hub får smaka på Oslo genom sund, äkta och smakrik mat. 

Arkitektur, interiör och design

Hos oss ska våra gäster uppleva en “love affair” mellan tidiga klassiker, balanserad design och framtidens banbrytande designidéer. Lund+Slaatto Arkitekter är arkitekterna som står bakom utformningen av hotellet. Anemone Wille Våge är inredningsdesigner för restauranger och allmänna utrymmen. Björkén Architects har utformat hotell- och mötesrummen på Clarion Hotel The Hub, där de fokuserat på att skapa rum som utstrålar värme, intimitet, elegans och liv.

Kontakt

  • Biskop Gunnerusgt. 3 0106 Oslo , Norge
via Google Maps

Om hotellet

Arkitekt

Lund+Slaatto Arkitekter

Antal rum

810 st rum

Fasiliteter

2 barer, 1 restaurang, GrowHub, bibliotek, pool, gym och relaxavdelning

Interview with the Foo FightersClarion The Hub - Pre-Opening 2018

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%

Inte medlem? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta emot vårt välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.561.357.000 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.