MenyStäng
Äventyr & upplevelser

Väck din inre Carola på Quality Hotel

Förvandla hotellvistelsen till en helfestlig karaokekväll! Samla familjen eller din närmaste vänkrets och sjung tills rösten spricker, somna i en härlig hotellsäng och vakna upp till en brakfrukost.

Tjej sjunger karaoke i ett hotellrum
Sjung av hjärtats lust - i ett tryggt och säkert karaokerum på Quality Hotel.

Nu kan du förvandla din vanliga hotellvistelse till en glittrande karaokekväll. I samarbete med det europeiska karaokeföretaget Singa erbjuder nu 13 Quality Hotel i Sverige privata karaokerum! Självklart kan du beställa upp mat och dryck till rummet - vilket gör detta till en trygg och säker aktivitet!

Karaokerummen kan du hyra mellan 6 februari och 13 mars 2021 för endast 100 kr per timme. Rummen som erbjuds anpassas utifrån myndigheternas maxtak på antal gäster. Vilka hotell som erbjuder detta hittar du lite längre ner.

Vi märker att folk börjar få slut på idéer om vad man som familj eller nära vänkrets kan sysselsätta sig med när det varje vecka kommer nya och förändrade restriktioner från myndigheterna. Tillsammans med Singa har vi därför tagit fram ett koncept som erbjuder människor något nytt och roligt att göra tillsammans men som samtidigt är i linje med vad som är tryggt och säkert att göra, säger Susanna Ståhl, Director of Operation, Quality Hotel.

Välj mellan 80 000 låtar

Smörig pop, hårdrock, skön reggae eller svängig jazz. Tack vare Singas breda katalog lovar vi att det finns musik som passar alla smaker och tonlägen. Du kan nämligen välja mellan hela 80 000 låtar! Självklart finns det mängder av schlagerhits, så varför inte boka in en lördag och göra det till en hel schlagerkväll? Först sjunger ni karaoke, dricker och äter gott. När klockan slår 20.00 går ni till hotellrummet, slår på Mello på tv:n och fortsätter kvällen i hotellsängen.

Utöver mat och dryck kan ett speciellt karaoke-kit beställas upp till rummet, vad kitet innehåller är en överraskning men vi lovar att det kommer att höja karaokeupplevelsen ytterligare!

Hotell som erbjuder karaokerum:

Hur bokar jag?

Du bokar direkt med hotellet, via telefon eller mejl. Kontaktuppgifter hittar du genom att klicka på hotellet du är intresserad av ovan. Karaokerummen kostar 100 kr/timme att hyra, kortaste tiden att boka är 2 timmar. När du är i kontakt med hotellet kommer du att få mer information, aktuell meny och erbjudande om ett snackspaket (som bara kostar 60 kr/person!).

Självklart följer vi alltid rådande restriktioner och riktlinjer. Här kan du läsa om Safe Stay - vad vi gör för att skapa en trygg och säker vistelse hos oss.

Taggar

Senaste artiklarna