Information om Coronavirus

Läs om hur vi som hotellkedja agerar i samband med covid-19 och vad som gäller för om- och avbokningar här

 
Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel™ Arlanda XPO Arlandastad ,  Sverige

Quality Hotel™ Arlanda XPO

Arlandastad,  Sverige

Välkommen till Quality Hotel™ Arlanda XPO – konferenshotellet med fokus på effektiva möten endast 5 minuter från Arlanda flygplats. Perfekt läge oavsett om du är här och konfererar eller ska bo bekvämt innan semestern. Vi är ett kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ Arlanda XPO 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Arlanda flygplats utvecklas för fullt, så gör även Quality Hotel Arlanda XPO. Snart hittar du oss nyrenoverad med ett helt nytt hotelltorn beläget mitt i Scandinavian XPO - Skandinaviens nya internationella mässcenter! Vi kommer att erbjuda 421 hotellrum, 2202 kvadratmeter mötesyta, restaurang, bar, gym och mycket mer. Under ombyggnationen kommer hotellet vara öppet som vanligt. 

Nya Quality Hotel Arlanda XPO

Vårt total renoverande och nybyggda konferenshotell kommer att ligga under samma tak och mitt i hjärtat av Scandinavian XPO, Skandinaviens nya mässcenter. De 3 stora mässhallarna har tillsammans en möteskapacitet på över 8500 personer.

Vi är en idealisk mötesarena för små som stora möten och tillsammans med våra systerhotell Clarion Hotel och Comfort Hotel kommer vi att kunna erbjuda över 1400 hotellrum på Arlanda där majoriteten av våra hotellrum är nybyggda eller nyrenoverade.

Här kan du läsa mer om vår fantastiska destination på Arlanda och våra hotell inom Nordic Choice Hotels. 
Här kan du läsa mer om vår partner in crime, Scandinavian XPO. 

Info: tillfälligt ändrade rutiner för mat på grund av Coronavirus 

För att minimera risken för spridning av Coronaviruset så ersätts tillfälligt den ordinarie frukostbuffén med frukostpåsar, tallriksservering och mindre komplement. Vi har även begränsat våra öppettider i vår Bistro. Vi ber om ursäkt för detta, men våra gästers och personals säkerhet är vår högsta prioritet. Tack för din förståelse! 

Du kan läsa mer om din Safe Stay här 

Konferens med närhet till Arlanda

Hotellets läge gör det enkelt att samla konferensdeltagare från hela världen. Dagens konferensavdelningen har 24 ljusa och flexibla konferensrum som kan ta emot upp till 160 personer. Vår tillmötesgående och engagerade personal har stor erfarenhet av att arrangera stora och små konferenser och hjälper dig gärna med stort som smått. Läs mer om konferensavdelningen här.

Parkering

För övernattande gäster och konferensgäster ingår kostnadsfri parkering under hotellvistelsen i mån av plats. Platserna kan endast förbokas om du bokar vårt Flyg, Bo och Parkera erbjudande. Läs mer om detta erbjudande här

Garageinfarten hittar du på den sida av hotellet som vetter mot väg E4. Parkeringstillstånd hämtas ut i receptionen.

Kostnadsfri busstransfer 

Quality Hotel Arlanda XPO erbjuder kostnadsfri transfer till och från Arlanda flygplats för dig som gäst. Transfer från hotellet bokas genom tillval när du gör en bokning på choice.se alternativt via vår reception. För information om hållplats för transfer, vänligen följ skyltning och anvisning på Arlanda flygplats. OBS! Mellan kl. 01.00 och 04.00 erbjuds ingen transfer.

Restaurang och bar 

Varmt välkommen till vår A la carte även kallad Bistro - Här finns ett stort urval av goda rätter. Efter en krävande konferens kan ni också koppla av med en god middag i vår matsal Scandinavia som har plats för 300 gäster. Eller varför inte avrunda eller inleda kvällen hos oss med en trevlig drink och Fussballspel med kollegorna i baren. 

För sjusovaren och nattugglan har vi alltid öppet i Lounge 24. Här finner du, oavsett tid på dygnet, ett brett utbud av bland annat lätta måltider och snacks.

Välmående och ekologisk frukost

I vår matsal serverar vi varje morgon vår populära frukostbuffè med ett urval av ekologiska produkter och självklart alltid nybryggt fairtradekaffe. Vill du starta eller avsluta dagen med träning är hotellets gym kostnadsfritt för våra gäster.

För laget och hejarklacken

Vi är glada att kunna erbjuda våra idrottsgäster rabatterat pris i samband med träningsläger, tävling, match, lopp eller andra sportaktiviteter. Få den bästa starten med en skön säng och möjlighet till både tidig incheckning som sen utcheckning, egen idrottsmeny och kostnadsfritt samlingsrum i mån av plats. Välkommen att kontakta oss för priser och offert!

Vi tipsar gärna om familjeaktiviteter i Stockholm och Arlanda

Hotellet ligger ca 40 km från Stockholms Centralstation. Här kan du läsa mer om våra hotell i Stockholm, och här kan du läsa mer om våra hotell i och runt Arlanda

Handikappanpassade rum

Vi har fyra handikappanpassade rum, utformade för att förenkla din vistelse om du har visst rörelsehinder eller är rullstolsburen. Kontakta oss för mer information om våra handikappanpassade rum och faciliteter.

Cash free

Quality Hotel Arlanda XPO är kontantfritt för en enklare och säkrare vistelse för dig som gäst och besökare. Läs mer om detta under våra Vanliga frågor.

Kontakt

  • Telefon: +46 8 595 111 00
  • Fax: +46 8 595 101 10
  • E-post q.arlanda@choice.se
  • Org. nr: 556448-3484
  • Cederströmsslinga 11 19505 Arlandastad , Sverige
via Google Maps

Hitta till hotellet

Från Arlanda flygplats

Vår egen transferbuss avgår till/från Arlanda, och behöver bokas via vår reception. Platserna är bergränsade och erbjuds i mån av plats. Observera att mellan kl. 01.00 och 04.00 erbjuds ingen transfer. För information om hållplats, vänligen följ skyltning och anvisning på Arlanda flygplats.

Pendeltåg

Pendeltåg från Stockholms C till Märsta station, byt till buss 571 mot Arlandastad/Eurostop, alternativt SL pendeltåg till SkyCity och Arlanda Airport. Resan från Stockholm C till flygplatsen tar 38 minuter. 

Buss

Flygbuss till Arlanda, Terminal 4 eller 5.
Resan från Stockholm C tar 45 min.

Taxi

Vi rekommenderar Taxi Stockholm,
telefon +46 8 15 00 00 
eller Taxi 020, telefon  +46 20 20 20 20

Om Quality Hotel Arlanda XPO

Antal hotellrum

228 st - 450 bäddar

Antal konferenslokaler

24 st - plats för över 800 deltagare

Avstånd Arlanda flygplats

4 km - ca 10 minuter med bil

Avstånd Stockholms centralstation

40 km - ca 30 minuter med bil

Avstånd lokaltrafik

Busshållplats 25 m från hotellet. Resan till Stockholm C tar ca 60 minuter med buss och tåg.

Awards

Quality Hotel Of The Year 2008
Sweden's best hotel chain 2010, GTA
Sweden's best hotel chain 2011, GTA
Sweden's best hotel chain 2012, GTA
Sweden's best hotel chain 2013, GTA
Sweden's best hotel chain 2014, GTA
Sweden's best hotel chain 2015, GTA
Sweden's best hotel chain 2016, GTA
Sweden's best hotel chain 2017, GTA
Sweden's best hotel chain 2018, GTA
Sweden's best hotel chain 2019, GTA
Sweden's best hotel chain 2020, GTA

Destination Arlanda

Interview with the Foo Fighters

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!

Anmäl dig till våra nyhetsbrev och få ett välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.392.007 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.