Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel™ Arlanda XPO Arlandastad ,  Sverige

Quality Hotel™ Arlanda XPO

Arlandastad,  Sverige

Välkommen till nya Quality Hotel™ Arlanda XPO, ett hotell med fokus på möten och upplevelser, 10 minuter från Arlanda flygplats. Perfekt läge om du är här och konfererar, jobbar, träffar familj och vänner eller vill bo bekvämt innan semestern.

Quality Hotel™ Arlanda XPO 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Mitt i hjärtat av Scandinavian XPO, Skandinaviens nya internationella mässcenter, finns vi, en helt nyrenoverad och modern anläggning som inkluderar två ståtliga torn med 421 hotellrum som alla är stilfullt inredda med naturliga material och nordiska färger. Här finns även 2200 kvadratmeter stor mötesyta, restaurang Brasserie X, bar och gym. Välkommen till Nordens närmaste mötesplats! 

 
Vad är din tid värd? 

Oavsett om du är här på konferens eller vill bo bekvämt innan resa så är du på plats i en pulserande mötesdestination som kan erbjuda det mesta och som enkelt går att nå med flyg, tåg, buss och bil. Med endast 5 minuter till Arlanda flygplats och Arlanda Central sparar du mycket tid genom att bo här. Dessutom har du fantastiska destinationer som Uppsala och Stockholm endast 20 minuter bort med expresståg.

Restaurang och bar 

Varmt välkommen till vår nya restaurang, Brasserie X!  Här serveras vällagade rätter med en fransk touch och med personlig service.
Varför inte avrunda eller inleda kvällen hos oss med en trevlig drink och fussballspel med familjen eller kollegorna i baren? En luftig yta med härligt ljusinsläpp, mysiga loungemöbler och skön stämning. För sjusovaren och nattugglan har vi alltid öppet i Petite X. Här finner du, oavsett tid på dygnet, ett brett utbud av bland annat lätta måltider och snacks.
Observera att Brasserie X har stängt fredag - söndag. Men ingen oro, du kommer inte att behöva somna hungrig eller törstig. Både Petite X och Bar X har öppet. 

Under samma tak som Scandinavian XPO

Vi befinner oss mitt i hjärtat av Skandinaviens nya mässcenter, vilket gör att våra konferensgäster inte ens behöver gå ut för att komma till de gemensamma evenemangsytorna. De tre stora mässhallarna i Scandinavian XPO har tillsammans en möteskapacitet på över 8500 personer. Här kan du läsa mer om mässan och vår partner in crime. 

Effektiv och minnesvärd konferens

Vi har 16 ljusa, moderna och flexibla lokaler som passar alla typer av möten, events och konferenser. Här hittar du allt från mindre möteslokaler till riktigt stora konferenslokaler där upp till 500 personer ryms. Med den senaste tekniken finns också det du behöver för att streama ditt nästa digitala möte eller event. Sist men inte minst, vår professionella, kreativa och kunniga personal har som mål att göra allt för att överträffa era förväntningar.

Smidigt med bil, tåg och flyg

För övernattande gäster och konferensgäster finns möjlighet att parkeria i vårt garage till en avgift (i mån av plats). Behöver du långtidsparkera? Om du bokar vårt Flyg, bo och parkera-erbjudande ingår parkering upp till sju dygn, därefter 50 kr per dygn (i mån av plats). Garageinfarten hittar du framför hotellets entré och du kan ta hissen upp till receptionen däriffrån.

Vi erbjuder våra gäster kostnadsfri busstransfer till och från Arlanda flygplats, i mån av plats. Transfer till och från hotellet bokas antingen genom tillval när du bokar rum, alternativt bokar du direkt via en länk som fås från receptionen. Bokningen måste göras senast 20 minuter innan bussresan. OBS! Mellan kl. 00.00 och 04.00 erbjuds ingen transfer.

Mer än 10.000 kvm mötesyta och 1400 hotellrum

Vi befinner oss mitt i hjärtat av Skandinaviens nya mässcenter, vilket gör att våra gäster inte ens behöver gå ut för att komma till de gemensamma evenemangsytorna. De tre stora mässhallarna i Scandinavian XPO har totalt en möteskapacitet på över 8500 personer. Tillsammans med våra systerhotell Clarion Hotel Arlanda Airport och Comfort Hotel Arlanda Airport  erbjuder vi dessutom över 1400 hotellrum på Arlanda där majoriteten är helt nybyggda eller nyrenoverade. Det perfekta läget ihop med stora flexibla mötesytor och tre stora moderna hotell möjliggör för riktigt stora möten och events.

För laget och hejarklacken

Vi är glada att kunna erbjuda våra idrottsgäster rabatterat pris i samband med träningsläger, tävling, match, lopp eller andra sportaktiviteter. Få den bästa starten med en skön säng och möjlighet till både tidig incheckning som sen utcheckning, egen idrottsmeny och kostnadsfritt samlingsrum i mån av plats. Välkommen att kontakta oss för priser och offert!

WeCare, hållbarhet inom Nordic Choice Hotels

Inom Noridc Choice Hotels delar vi en tradition och en kultur att göra mer än det som förväntas av oss - för gästerna, våra medarbetare, samhället och miljön. Vi kallar detta arbete för WeCare. Det är en stor del av vår identitet och av vår kultur, något vi är väldigt stolta över. Läs gärna mer om vårt samhällsansvar här.

Kontakt

  • Telefon: +46 8 595 111 00
  • Fax: +46 8 595 101 10
  • E-post q.arlanda@choice.se
  • Org. nr: 556448-3484
  • Cederströmsslinga 11 19505 Arlandastad , Sverige
via Google Maps

SAFE STAY - Läs om våra åtgärder för att minska smittorisken

Hitta till hotellet

Från Arlanda flygplats och Arlanda Central 

Vår egen transferbuss avgår till/från Arlanda, och behöver bokas via vår reception. Platserna är bergränsade och erbjuds i mån av plats. Observera att mellan kl. 01.00 och 04.00 erbjuds ingen transfer. För information om hållplats, vänligen följ skyltning och anvisning på Arlanda flygplats.

Pendeltåg

Pendeltåg från Stockholms C till Märsta station, byt till buss 571 mot Arlandastad/Eurostop, alternativt SL pendeltåg till SkyCity och Arlanda Airport. Resan från Stockholm C till flygplatsen tar 38 minuter. 

Buss

Flygbuss till Arlanda, Terminal 4 eller 5.
Resan från Stockholm C tar 45 min.

Taxi

Vi rekommenderar Taxi Stockholm,
telefon +46 8 15 00 00 
eller Taxi 020, telefon  +46 20 20 20 20

Om Quality Hotel Arlanda XPO

Antal hotellrum

421 st - 1016 bäddar

Antal konferenslokaler

16 st -  för över 1100 deltagare

Avstånd Arlanda flygplats

4 km - ca 10 minuter med bil

Avstånd Stockholms centralstation

40 km - ca 30 minuter med bil

Avstånd lokaltrafik

Busshållplats 25 m från hotellet. Resan till Stockholm C tar ca 60 minuter med buss och tåg.

Awards

Quality Hotel Of The Year 2008
Sweden's best hotel chain 2010, GTA
Sweden's best hotel chain 2011, GTA
Sweden's best hotel chain 2012, GTA
Sweden's best hotel chain 2013, GTA
Sweden's best hotel chain 2014, GTA
Sweden's best hotel chain 2015, GTA
Sweden's best hotel chain 2016, GTA
Sweden's best hotel chain 2017, GTA
Sweden's best hotel chain 2018, GTA
Sweden's best hotel chain 2019, GTA
Sweden's best hotel chain 2020, GTA

Quality Hotel™

2.564.411.001 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.