Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Collection Hotel Majoren

Skövde,  Sverige

Välkommen till en unik hotellpärla i centrala Skövde. På Clarion Collection Hotel Majoren bor du i en anrik miljö, delvis inhyst i en societetsvilla från förra sekelskiftet. Och för dig som önskar står kvällsmaten framdukad. Det bjuder vi på!

Clarion Collection Hotel Majoren 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Majoren

På Clarion Collection Hotel Majoren bor du i en anrik och klassisk miljö, delvis inhyst i en gammal societetsvilla från förra sekelskiftet. Här bor du mitt i Skövdes historia och kultur. Hotellet bygger vidare på stadens långa militära historia, med hela fyra regementen. 

Mitt i centrala Skövde 

Hotellet Clarion Collection Hotel Majoren är beläget mitt i centrala Skövde, över gatan från buss- och järnvägsstationen. Här har du nära till stadens utbud av shopping och restauranger och shoppingcentrat Commerce ligger bara hundra meter bort. Dessutom ligger Skövdes attraktioner på behagligt avstånd, som Kulturhuset och upplevelsebadet Arena Skövde.

Vi bjuder på kvällsmat

Hos oss ska du finna lugnet och känslan av att komma hem. Därför bjuder vi dig på kvällsmat mellan klockan 18 och 21 varje kväll. På så sätt behöver du aldrig oroa dig över middagen och kan alltid räkna med att få något i magen när dagen är slut.

Rumsnamn efter Skövdes majorer

Alla rum på Clarion Collection Hotel Majoren har fått sina namn från majorer som jobbat på något av Skövdes regementen. Överallt hänger tavlor och fotografier på stadens många majorer. Den mest kända var Carl Wilhelm Ericson, som levde ett dramatiskt liv. Bland annat var han med om ett fälttåg mot Mexiko i mitten av 1800-talet, där han råkade ut för rövare och blev lämnad att dö på platsen.

Golf

I Skövde finns en levande golfkultur. Här kan du välja mellan två närliggande golfbanor: Skövde Golfklubb och Billingens Golfklubb. Vi erbjuder golfpaket med greenfee.

Kontakt

  • Trädgårdsgatan 5 54130 Skövde , Sverige
via Google Maps

Hitta till hotellet

Buss/tåg

Skövde centralstation

Taxi

Vi rekommenderar Taxi Skövde, telefon 0500-41 65 00.

Om Clarion Collection Hotel Majoren

Antal rum

70 rum - 113 bäddar

Avstånd flygplatser

Göteborg Landvetter flygplats: 14 mil
Jönköping Airport: 8 mil

Avstånd lokaltrafik

Skövde centralstation: 200 meter

 
2.280.169.511 21

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK