Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel Bergen Airport

Bergen,  Norge

Clarion Hotel Bergen Airport ligger vid Bergens flygplats Flesland och är det perfekta hotellet för dig som vill ha en modern och personlig hotellvistelse. Här har vi fokuserat på inspirerande arkitektur, modern inredning, personlig konst och utsökt mat.

Clarion Hotel Bergen Airport 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Clarion Hotel Bergen Airport

Clarion Hotel Bergen Airport ligger i direkt anslutning till Bergens flygplats Flesland. Från terminalen kommer du rakt in på ett levande och personligt designhotell med modern arkitektur, konst, musik och inspirerande inredning.

Konferens

Med en konferensavdelning på 1 600 kvadratmeter är Clarion Hotel Bergen Airport ett av Norges största konferenshotell och kan ta emot över 1 200 konferensgäster. Här finns 16 mötesrum och konferenslokaler, alla specialdesignade och utrustade med den absolut senaste tekniken.

Bar och restaurang

I vår nya À la carte-restaurang, Kitchen & Table by Marcus Samuelsson, serverar vi spännande rätter inspirerade av Manhattan - och Bergen. På menyn hittar du såväl kött som fisk och vegetariska alternativ. Många av råvarorna är lokala från Bergen med omnejd.

Relax

Missa inte vår relaxavdelning med gym, ångdusch och bastu. Gymmet är nyrenoverat och har det mesta du behöver för ett bra träningspass. Vill du hellre träna utomhus har vi bra löprundor utanför dörren och cyklar till utlåning. Varje torsdag anordnar vi dessutom löprundor med instruktör.

Handikappanpassade rum

Vi har ett antal handikappanpassade rum, utformade för att förenkla din vistelse om du har visst rörelsehinder eller är rullstolsburen. Kontakta oss för mer information om våra handikappanpassade rum och faciliteter.

Välkommen till Clarion Hotel Bergen Airport - den självklara början, eller avslutningen - på ditt Bergenbesök. 

Kontakt

  • Flyplassvegen 551 5258 Blomsterdalen Bergen , Norge
via Google Maps

Hitta till hotellet

Buss

Flygbuss till Bergen flygplats, Flesland.
Resan från Bergens busstation tar 22 min.

Med bil

Se karta och vägbeskrivning här >>

Om Clarion Hotel Bergen Airport

Antal hotellrum

200 st – 400 bäddar

Antal konferenslokaler

16 st - plats för totalt 1200 personer

Om Clarion Hotels

2.240.167.025 27

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK