Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Karlstad, Sverige

Clarion Hotel Plaza

Karlstad,  Sverige

Välkommen till Clarion Hotel Plaza, ett modernt fullservicehotell i centrala Karlstad. En varm och välkomnande mötesplats med passionerad personal och service i fokus. 131 hotellrum, 11 mötesrum, relaxavdelning och restaurang Kitchen & Table.

Clarion Hotel Plaza 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Clarion Hotel Plaza

Clarion Hotel Plaza är med sitt läge mitt i Karlstad det perfekta hotellet för konferens, relax och matupplevelser. Välkommen till en levande mötesplats!

Ett stenkast från shoppingstråket

Bara ett stenkast från hotellet hittar du Drottninggatan och dess tvärgator som erbjuder Karlstads bästa shopping. När benen börjar bli trötta finns det även gott om trevliga caféer och restauranger. Är du istället ute efter sevärdheter är det Konsthall Lars Lerin, Stadsparken, Brigadmuseet och hamnen du ska hålla utkik efter. Från hamnen avgår också Båtbussarna som sommartid erbjuder populära turer genom den värmländska skärgården och runt Karlstad city.

Restaurang & bar

Vill du möta stadens liv och puls behöver du inte ens lämna hotellet. Slå dig ner i vår populära restaurang Kitchen & Table, sida vid sida med karlstadborna, och upplev Manhattans smaker tillagade på lokala råvaror i en atmosfär av Fun Dining. Missa inte heller vår mysiga vinkällare eller vår Daytime Coffeebar i samarbete med det lokala kafferosteriet Löfbergs från Karlstad. Riktigt gott kaffe, givetvis lokalproducerat och rättvisemärkt.

Inspiration i vårt vardagsrum

Bli inspirerad i Clarion Living Room! Besök vår innergård som är kantad av design, ta en drink i baren under något av våra musikevent eller besök vår populära lördagsbrunch. Vi arrangerar regelbundet happenings i vårt living room så som after work, quiz, vernissager och event.  

Slappna av ovanför takåsarna

I vår relaxavdelning på våning 5 kan du verkligen ta hand om dig själv. Svettas i vårt gym en stund och slappna sen av i bastun på taket, med fantastisk utsikt över Karlstads takåsar. Känner du dig lite frusen? Passa på att ta ett dopp i vår jacuzzi.

Handikappsanpassat rum

Vi har ett handikappsanpassat rum, utformat för att förenkla din vistelse om du har visst rörelsehinder eller är rullstolsburen. Kontakta oss för mer information om vårt handikappsanpassade rum och faciliteter.

Välkommen till Clarion Hotel Plaza – en levande mötesplats mitt i Karlstad. 

Kontakt

  • Västra Torggatan 2 65225 Karlstad , Sverige
via Google Maps

Hitta till hotellet

Tåg

Tåg till Karlstad centralstation.

Buss

Fjärrbuss till Karlstads busstation.
Stadsbussar till hållplats Stora Torget.

Från Karlstad flygplats

Flygbussen till Karlstad centrum förbokas, mer information hittar du här.
Flygtaxi kan bokas på 08-120 920 00.

Taxi

Vi rekommenderar Taxi Kurir.
Telefon 054-150 200

Om Clarion Hotel Plaza

Antal hotellrum

131 st - 239 bäddar

Antal konferenslokaler

12 st - plats för upp till 400 deltagare

Avstånd flygplatser

Karlstad flygplats: 18 km
ca 20-30 min

Avstånd lokaltrafik

Karlstad centralstation: ca 200 m
Karlstad busstation: ca 500 m
Busshållplats Stora Torget: ca 200 m

Om Clarion Hotels

2.311.63.057 27

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK