Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Stavanger, Norge
  • Comfort Hotell Square byggnad framsidan i Stavanger
  • Hipp takterass på Comfort Hotell Square i Stavanger
  • Stort dubbelrum på Comfort Hotell Square i Stavanger
  • Lyxigt dubbelrum på Comfort Hotell Square i Stavanger
  • Modernt dubbelrum på Comfort Hotell Square i Stavanger

Comfort Hotel Square

Stavanger,  Norge

Mitt i Stavanger ligger Comfort Hotel Square, med nytt och modernt gym, sen utcheckning på söndagar och stadens mest spektakulära takterass. Matbaren FOOD+BAR är i sig själv värd ett besök.

Comfort Hotel Square 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Comfort Hotel Square

Hos oss finns varken hovmästare eller guldpläterade kranar, i stället hittar du starka färger, glada människor och Stravangers mest spekatulära takterrass. Vi är annorlunda eftersom vi vågar, kan och vill! Välkommen till oss!

Mitt i Stavanger

Modernt, snyggt och toppenläge i Stavanger - Comfort Hotel Square ger dig valuta för pengarna, på riktigt. Läget kunde inte vara mer mitt i smeten, vägg i vägg med Stavangers butiker och krogar. Flygbussen stannar 300 meter från hotellet. Ta trappan ner och du är bokstavligen mitt i Stavanger.

Takterrass

Högst upp i byggnaden hittar du Stavangers mest spektakulära takterrass. Här kan du chilla med en kaffe, läsa en bok, köra ett mailrace eller bara käka nåt gott. Maten och drycken köper du i restaurangen eller baren och tar med dig upp till takterrassen. Som gäst har du självklart fri tillgång till terassen och den kan också hyras ut till andra arrangemang. Hör av dig om du är sugen på att bjuda dina gäster på ett event de sent kommer att glömma – med 360 graders utsikt över världens vackraste Stavanger! 

FOOD+BAR

Missa inte ett besök på matbaren FOOD+BAR. Här kan du luta dig tillbaka och njuta av ett glas med något gott i samtidigt som du får en häftig matupplevelse. Här väljer du mellan rätter som entrecote, lax, hamburgare, club sandwich, tapastallrik eller sallad. När vädret tillåter är stans finaste takterass på sjätte våningen öppen för servering. 

En sund och god frukost

Näring är viktigt. På Comfort hittar du inte några stora, överfyllda frukostbufféer. Vi satsar på ett mindre, men välsmakande urval - med flera goda, ekologiska och näringsrika alternativ. Du kan också ta med dig frukosten. Om du är i Stavanger över helgen så serverar vi dagens viktigaste måltid lite längre: Lördagar till 11.00 och söndagar till 12.00. 

Gym

För dig som vill hålla dig i form har vi ett toppmodernt gym. Är du tidigt ute hinner du med ett träningspass innan du kastar dig över den härliga frukosten.

Weekend

Bra kost är viktigt. Det ska vara sunt – och gott. Frukosten kan du ta med ut från hotellet om du vill. På helgerna serverar vi dagens viktigaste måltid lite längre, på lördagar fram till kl. 11.00 och på söndagar till kl. 12.00. Den som vill kan få en äkta engelsk frukost: ägg och bacon.

Sov länge

Nämnde vi att du kan sova så länge du vill på söndagar? (I en dubbelsäng från Duxiana gör man gärna det). Utcheckning klockan 18.00.

Har du läst ända hit är Comfort Hotel Square hotellet för dig i Stavanger. 

Kontakt

  • Løkkeveien 41 4008 Stavanger , Norge
via Google Maps

Hitta till hotellet

Buss

Stavanger bussterminal 

Tåg

Stavanger Sentralbanestasjon  

Från Stavangers flygplats Sola

Flygbussen till Clarion Hotel Stavanger (ca 150 meter från Comfort Hotel Square)

Taxi

Vi rekommenderar Miljö Taxi,
telefon +47-515 866 66. 

Om Comfort Hotel Square

Antal hotellrum

194 rum - 388 bäddar

Avstånd flygplats

Stavanger flygplats Sola: 14 km,
ca 20 min

Avstånd lokaltrafik 

Stavanger centralstation (tåg och buss): 900 meter 

Om Comfort Hotel

2.311.63.057 28

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK