Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Comfort Hotel Xpress Youngstorget

Oslo,  Norge

Comfort Hotel Xpress Youngstorget är hotellet för japanska geishor, italienska affärsmän, finska backpackertjejer och isländska rappare. Är du inte en av dom? Don't worry! Det här är valet för alla som vill ha ett prisvärt och modernt hotell mitt i Oslo.

Comfort Hotel Xpress Youngstorget 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Comfort Hotel Xpress Youngstorget

77% gäster rekommenderade detta hotell.

baserat på 1183 gästomdömen.
4,5
Läge
4
Sovkvalitet
4
Service
4,5
Standard
4
Rum
4
Renlighet
4

Fräscht, trevligt och snyggt!

den 4 augusti 2015, Göteborg, Sverige, Hungrig2014

Detta är verkligen ett hotell i helt ny stil. Kan på många sätt liknas med ett hostel med känslan av hotell är ändå tydlig. Ligger mitt emellan grunerlökka och city. Precis där man vill bo. Att hotell…

Detta är verkligen ett hotell i helt ny stil. Kan på många sätt liknas med ett hostel med känslan av hotell är ändå tydlig. Ligger mitt emellan grunerlökka och city. Precis där man vill bo. Att hotellet inte serverar frukost spelar ingen roll. Frukostpåsar finns att köpa i receptionen, annars är du ju mitt i stan så det finns hundratals ställen runt hörnet. Personalen är väldigt trevlig!
Läs mer
4

Mattias

den 6 april 2015, Göteborg, Sverige, Mattias K

Mycket bra hotell. Saknar frukost men det går enkelt att lösa om man är påhittig. Fina rum men för hög musik i receptionen. Det var fint städat på rummet. Men det fanns lite försitningsskador. Det var…

Mycket bra hotell. Saknar frukost men det går enkelt att lösa om man är påhittig. Fina rum men för hög musik i receptionen. Det var fint städat på rummet. Men det fanns lite försitningsskador. Det var superenkelt att koppla upp sig på Internet.

Svar från ägaren

den 7 april 2015

Hallo Mattias K, Takk for hyggelig tilbakemelding! Vi har valgt å ikke ha en frokostrestaurant hos oss, mest fordi vi har veldig gode venner rett rundt hjørnet som serverer deilig frokost! Har du prøvd grillerier på youngstorget for eksempel? Av og til blir resepsjonistene så gira at de tror de er ute på en klubb. Da kan musikken bli litt høy. Vårt råd: dans dans oppå bordet! Vi ses neste gang du er i Oslo!

Läs mer
4

Bra, centralt, proffsigt

den 3 april 2015, , storresaren

Nära till allt, gratis parkering rätt utanför dörren över nätter 22-07.00 eller nått. Perfekt läge. Ganska små rum men väldigt fräscht. Utmärkt lokalisering för jobb eller nöje. Jag kan varmt rekomend…

Nära till allt, gratis parkering rätt utanför dörren över nätter 22-07.00 eller nått. Perfekt läge. Ganska små rum men väldigt fräscht. Utmärkt lokalisering för jobb eller nöje. Jag kan varmt rekomendera detta hotel i hjärtat av Oslo, nära till shopping och restauranger

Svar från ägaren

den 7 april 2015

Hallo Storresaren, Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Det er veldig hyggelig å høre at du trivdes hos oss! Vi er vedlig heldige som er situert mitt i hjertet av Oslo med mange hyggelige naboer! Vi gleder oss til å se deg neste gang du er i Oslo for både work and pleasure. Ha en fin dag.

Läs mer
5

Superhotell

den 26 januari 2015, , Beatrice U

Jättefräscht och trevligt hotell med bra service. Hade till och med svenska 1:an på TV:n. Wifi fungerade väldigt bra inne på rummet. Fräscha toaletter. Det enda negativa var att det var rätt så lyhört…

Jättefräscht och trevligt hotell med bra service. Hade till och med svenska 1:an på TV:n. Wifi fungerade väldigt bra inne på rummet. Fräscha toaletter. Det enda negativa var att det var rätt så lyhört ut från vägen så sirener från en brandstation 20 meter bort hörde ganska tydligt på nätterna. Annars toppenhotell!

Svar från ägaren

den 18 mars 2015

Hallo Beatrice U! Tusen takk for at du deler med deg av dine opplevelser hos oss. Og så bra at du liker hotellet vårt! Gratis superbra wifi er for oss en selvfølge, og vi har skjønt det slik at "söta bror" ikke kan leve uten SVT1? Det kan forsåvidt ikke vi heller.. Vi gleder oss til å se deg neste gang du er i stan! Ha en fin kveld.

Läs mer
5

Bra, prisvärt hotell mitt i hjärtat av Oslo.

den 3 januari 2015, Stockholm, Sweden, mpl_mueller

Vi saknade sängbord på varsin sida och en möjlighet att kunna städa själv (de städar var fjärde dag om man själv inte kommer och säger att man behöver en extra städning mot en liten avgift). Men vår h…

Vi saknade sängbord på varsin sida och en möjlighet att kunna städa själv (de städar var fjärde dag om man själv inte kommer och säger att man behöver en extra städning mot en liten avgift). Men vår helhetsintryck var positiv! Vi önskade oss enkelhet i ett hotell och det fick vi. :)

Svar från ägaren

den 17 mars 2015

Hei mpl_mueller, Takk for din tilbakemelding. Så bra at dere likte hotellet vårt! Vi vasker, som du sier, kun rom hver 4. dag. Dette for å spare miljøet og for å kunne holde prisene våre så lave som mulig. Ses vi neste gang du er i Oslo? Det håper ihvertfall vi. Ha en strålende dag!

Läs mer
2.210.164.555 24

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK