Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Comfort Hotel Xpress Youngstorget

Oslo,  Norge

Comfort Hotel Xpress Youngstorget är hotellet för japanska geishor, italienska affärsmän, finska backpackertjejer och isländska rappare. Är du inte en av dom? Don't worry! Det här är valet för alla som vill ha ett prisvärt och modernt hotell mitt i Oslo.

Comfort Hotel Xpress Youngstorget 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Comfort Hotel Xpress Youngstorget

77% gäster rekommenderade detta hotell.

baserat på 1287 gästomdömen.
4,5
Läge
4
Sovkvalitet
4
Service
4,5
Standard
4
Rum
4
Renlighet
5

Trevlig personal och nära till city

den 12 oktober 2015, Oslo, annapW5094XK

Trevlig personal och nära till city. Blev positivt överraskad när rummet var så fräscht och fint trots det relativt låga priset per natt.Fin utsikt över staden från toppfloor. Jag kan varmt rekommende…

Trevlig personal och nära till city. Blev positivt överraskad när rummet var så fräscht och fint trots det relativt låga priset per natt.Fin utsikt över staden från toppfloor. Jag kan varmt rekommendera detta hotell om man inte är ute efter lyxvarianten.

Svar från ägaren

den 13 oktober 2015

Hallo der annapW5094XK, Så hyggelig at vi klarte å overraske deg positivt! Vi er ganske enkle å ha med å gjøre og lever i en what you see is what you get boble. Billig, rent og masse kjærlighet. Rommene våre er ikke de største men vi har prøvd å gjøre de så praktiske som mulig. Vi ses neste gang du er i Oslo!

Läs mer
4

Fräscht, trevligt och snyggt!

den 4 augusti 2015, Göteborg, Sverige, Hungrig2014

Detta är verkligen ett hotell i helt ny stil. Kan på många sätt liknas med ett hostel med känslan av hotell är ändå tydlig. Ligger mitt emellan grunerlökka och city. Precis där man vill bo. Att hotell…

Detta är verkligen ett hotell i helt ny stil. Kan på många sätt liknas med ett hostel med känslan av hotell är ändå tydlig. Ligger mitt emellan grunerlökka och city. Precis där man vill bo. Att hotellet inte serverar frukost spelar ingen roll. Frukostpåsar finns att köpa i receptionen, annars är du ju mitt i stan så det finns hundratals ställen runt hörnet. Personalen är väldigt trevlig!

Svar från ägaren

den 16 september 2015

Hallo Hungrig2014, Takk for superhyggelig tilbakemelding! Det er så hyggelig å høre at det ikke bare er vi som elsker nabolaget vårt. Med så mange hyggelige naboer hvordan kan man ikke elske området der det skjer i Oslo! Det er veldig hyggelig at du liker deg hos oss. Jeg håper vi ser deg snart igjen. Ha en fin dag.

Läs mer
4

Mattias

den 6 april 2015, Göteborg, Sverige, Mattias K

Mycket bra hotell. Saknar frukost men det går enkelt att lösa om man är påhittig. Fina rum men för hög musik i receptionen. Det var fint städat på rummet. Men det fanns lite försitningsskador. Det var…

Mycket bra hotell. Saknar frukost men det går enkelt att lösa om man är påhittig. Fina rum men för hög musik i receptionen. Det var fint städat på rummet. Men det fanns lite försitningsskador. Det var superenkelt att koppla upp sig på Internet.

Svar från ägaren

den 7 april 2015

Hallo Mattias K, Takk for hyggelig tilbakemelding! Vi har valgt å ikke ha en frokostrestaurant hos oss, mest fordi vi har veldig gode venner rett rundt hjørnet som serverer deilig frokost! Har du prøvd grillerier på youngstorget for eksempel? Av og til blir resepsjonistene så gira at de tror de er ute på en klubb. Da kan musikken bli litt høy. Vårt råd: dans dans oppå bordet! Vi ses neste gang du er i Oslo!

Läs mer
4

Bra, centralt, proffsigt

den 3 april 2015, , storresaren

Nära till allt, gratis parkering rätt utanför dörren över nätter 22-07.00 eller nått. Perfekt läge. Ganska små rum men väldigt fräscht. Utmärkt lokalisering för jobb eller nöje. Jag kan varmt rekomend…

Nära till allt, gratis parkering rätt utanför dörren över nätter 22-07.00 eller nått. Perfekt läge. Ganska små rum men väldigt fräscht. Utmärkt lokalisering för jobb eller nöje. Jag kan varmt rekomendera detta hotel i hjärtat av Oslo, nära till shopping och restauranger

Svar från ägaren

den 7 april 2015

Hallo Storresaren, Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Det er veldig hyggelig å høre at du trivdes hos oss! Vi er vedlig heldige som er situert mitt i hjertet av Oslo med mange hyggelige naboer! Vi gleder oss til å se deg neste gang du er i Oslo for både work and pleasure. Ha en fin dag.

Läs mer
5

Superhotell

den 26 januari 2015, , Beatrice U

Jättefräscht och trevligt hotell med bra service. Hade till och med svenska 1:an på TV:n. Wifi fungerade väldigt bra inne på rummet. Fräscha toaletter. Det enda negativa var att det var rätt så lyhört…

Jättefräscht och trevligt hotell med bra service. Hade till och med svenska 1:an på TV:n. Wifi fungerade väldigt bra inne på rummet. Fräscha toaletter. Det enda negativa var att det var rätt så lyhört ut från vägen så sirener från en brandstation 20 meter bort hörde ganska tydligt på nätterna. Annars toppenhotell!

Svar från ägaren

den 18 mars 2015

Hallo Beatrice U! Tusen takk for at du deler med deg av dine opplevelser hos oss. Og så bra at du liker hotellet vårt! Gratis superbra wifi er for oss en selvfølge, og vi har skjønt det slik at "söta bror" ikke kan leve uten SVT1? Det kan forsåvidt ikke vi heller.. Vi gleder oss til å se deg neste gang du er i stan! Ha en fin kveld.

Läs mer
2.260.167.953 21

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK