Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

OMDÖMEN


Genomsnittligt besöksbetyg

baserat på 954 gästomdömen.

4

77% gäster rekommenderade detta hotell.
4,5
Standard
4
Service
4,5
Läge
4
Renlighet
4
Rum
4
Sovkvalitet

5

Superhotell

den 26 januari 2015, , Beatrice U

Jättefräscht och trevligt hotell med bra service. Hade till och med svenska 1:an på TV:n. Wifi fungerade väldigt bra inne på rummet. Fräscha toaletter. Det enda negativa var att det var rätt så lyhört...

Jättefräscht och trevligt hotell med bra service. Hade till och med svenska 1:an på TV:n. Wifi fungerade väldigt bra inne på rummet. Fräscha toaletter. Det enda negativa var att det var rätt så lyhört ut från vägen så sirener från en brandstation 20 meter bort hörde ganska tydligt på nätterna. Annars toppenhotell!

Svar från ägaren

den 18 mars 2015

Hallo Beatrice U! Tusen takk for at du deler med deg av dine opplevelser hos oss. Og så bra at du liker hotellet vårt! Gratis superbra wifi er for oss en selvfølge, og vi har skjønt det slik at "söta bror" ikke kan leve uten SVT1? Det kan forsåvidt ikke vi heller.. Vi gleder oss til å se deg neste gang du er i stan! Ha en fin kveld.

Läs mer Stäng

5

Bra, prisvärt hotell mitt i hjärtat av Oslo.

den 3 januari 2015, Stockholm, Sweden, mpl_mueller

Vi saknade sängbord på varsin sida och en möjlighet att kunna städa själv (de städar var fjärde dag om man själv inte kommer och säger att man behöver en extra städning mot en liten avgift). Men vår h...

Vi saknade sängbord på varsin sida och en möjlighet att kunna städa själv (de städar var fjärde dag om man själv inte kommer och säger att man behöver en extra städning mot en liten avgift). Men vår helhetsintryck var positiv! Vi önskade oss enkelhet i ett hotell och det fick vi. :)

Svar från ägaren

den 17 mars 2015

Hei mpl_mueller, Takk for din tilbakemelding. Så bra at dere likte hotellet vårt! Vi vasker, som du sier, kun rom hver 4. dag. Dette for å spare miljøet og for å kunne holde prisene våre så lave som mulig. Ses vi neste gang du er i Oslo? Det håper ihvertfall vi. Ha en strålende dag!

Läs mer Stäng

5

Toppen

den 7 maj 2014, Oslo, Norway, Liselotte S

Bekvämt att kunna checka in innan via mobilen. Bra med frukost som innehåller allt du behöver. Förpackningarna gör att det inte slängs onödigt mycket mat, lätt att ta med dig om du behöver. Det enda j...

Bekvämt att kunna checka in innan via mobilen. Bra med frukost som innehåller allt du behöver. Förpackningarna gör att det inte slängs onödigt mycket mat, lätt att ta med dig om du behöver. Det enda jag saknade var ett duschdraperi så att inte golvet i badrummet blev så blött.

Svar från ägaren

den 8 maj 2014

Takk for et toppen review! Veldig hyggelig å høre at du setter pris på både mobilinnsjekk og frokost fra lobbyshop. Det er vel stort sett dette som skiller oss fra andre hoteller, så da er det veldig betryggende å høre at dette settes pris på! Ønske om dusjforheng er notert. Vi har noen baderomsvegger som er litt for korte, og det kan fort bli litt vått på gulvet av det. Vi setter det på ønskelisten, og håper å finne en passende løsning. Tusen takk for at du tar deg tid til å gi oss tilbakemelding her. Håper vi sees igjen snart !

Läs mer Stäng

2

Endast priset är bra

den 9 februari 2013, Uppsala, Sverige, Tommy N

Du får vad du betalar för, därför det höga betyget från andra på detta hotell. Jag visste inte om hotellet när jag trampade in där, men det var inte ok.. Smutsigt i rummen, små rum och det ligger en b...

Du får vad du betalar för, därför det höga betyget från andra på detta hotell. Jag visste inte om hotellet när jag trampade in där, men det var inte ok.. Smutsigt i rummen, små rum och det ligger en bra bit ifrån high street (Karl Johann) i Oslo, speciellt vintertid om du ska gå dit. Om du bara ska sova, så är detta hotell bra om du betalar under 600:- NOK, annars rekommenderar jag det inte.

Svar från ägaren

den 14 februari 2013

Hei, Tusen takk for din tilbakemelding. Jeg beklager at du ikke er fornøyd med ditt opphold og håper du fikk sagt i fra til resepsjonen og byttet rom om dette ikke var tilfredstillende rengjort. Vi jobber kontinuerlig med våre rutiner, og vil ta en ekstra gjennomgang av rengjøring etter din tilbakemelding. Vår beliggenhet 500 meter fra Karl Johan og 650 meter fra Oslo S får vi ikke gjort veldig mye med, men vi skal i alle fall sjekke at kart og veibeskrivelser er oppdaterte! Igjen, takk for din tilbakemelding - og håper at vi ser deg her igjen ved en senere anledning!

Läs mer Stäng

4

Shake D Nice

den 20 juli 2012, Oslo, Norge, Shaker637

Sköna sängar, Superfräsch, Gratis kaffe/te, nice badrum, trevlig personal, centralt, rekommenderas starkt...

Sköna sängar, Superfräsch, Gratis kaffe/te, nice badrum, trevlig personal, centralt, rekommenderas starkt...
Läs mer Stäng

2.180.162.605 23

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK