Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.
Se alla hotell i Oslo, Norge

Comfort Hotel Xpress Youngstorget

Oslo,  Norge

Comfort Hotel Xpress Youngstorget är hotellet för japanska geishor, italienska affärsmän, finska backpackertjejer och isländska rappare. Är du inte en av dom? Don't worry! Det här är valet för alla som vill ha ett prisvärt och modernt hotell mitt i Oslo.

Comfort Hotel Xpress Youngstorget 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Comfort Hotel Xpress Youngstorget

77% av våra gäster rekommenderar detta hotell

baserat på 1672 gästomdömen.
4,5
Läge
4
Sovkvalitet
4
Service
4,5
Standard
4
Rum
4
Renlighet
4

Prisvärt

den 19 oktober 2016, Stockholms län, Sverige, AKAL2

Enkla, men bra och funktionella rum till ett rimligt pris. Bra att inte frukost ingår så man har valfrihet. En cool bar i receptionen att hänga i med liv och rörelse kring. Ett bra område att tillbrin…

Enkla, men bra och funktionella rum till ett rimligt pris. Bra att inte frukost ingår så man har valfrihet. En cool bar i receptionen att hänga i med liv och rörelse kring. Ett bra område att tillbringa en kväll i Oslo.
Läs mer
5

Fantastiskt hotell

den 12 juli 2016, Stockholm, Sverige, 736daniald

Supertrevlig personal som gav oss väldigt bra tips på vad vi kan göra i staden. De var även väldigt hjälpsamma att svara på våra frågor. Väldigt bra läge i centrala Oslo med fina rum. Rekommenderar…

Supertrevlig personal som gav oss väldigt bra tips på vad vi kan göra i staden. De var även väldigt hjälpsamma att svara på våra frågor. Väldigt bra läge i centrala Oslo med fina rum. Rekommenderar detta hotell starkt!

Svar från ägaren

den 18 juli 2016

Hallo, Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Det er hyggelig å høre at dere likte dere hos oss. Vi håper dere kommer tilbake neste gang dere er i byen. Ha en fin dag!

Läs mer
3

Bra pris, bra komfort

den 15 juni 2016, Lerberget, Christian T

Hotellet håller bra standard rummen är moderna, rena och fräscha. Bra alternativ om sovplats är allt man önskar. En nackdel jag fann är att rummen blir varma under sommaren, öppet fönster var rekomme…

Hotellet håller bra standard rummen är moderna, rena och fräscha. Bra alternativ om sovplats är allt man önskar. En nackdel jag fann är att rummen blir varma under sommaren, öppet fönster var rekommendationen men ljud från närbelägen rockklubb hindrade det. Jag var nöjd med vistelsen, för till detta pris har man bra trygg och bekväm sovplats.

Svar från ägaren

den 14 juli 2016

Hallo Christian, Takk for hyggelig tilbakemelding! Det er hyggelig å høre at du likte deg hos oss. Vi ses neste gang du er i byen håper jeg? Ha en jättefin dag.

Läs mer
4

Supert !

den 8 juni 2016, , Sandra S

Mycket coolt och modernt hotel med bra sällskapsrum där du kan möta andra resenärer. Finns en liten bar i receptionen med kaffe, enklare drinkar, öl och cider. Läget är mycket centralt, torggatan som…

Mycket coolt och modernt hotel med bra sällskapsrum där du kan möta andra resenärer. Finns en liten bar i receptionen med kaffe, enklare drinkar, öl och cider. Läget är mycket centralt, torggatan som blivit Oslos nya bar gata ligger bara 2 minuter undan och rätt utanför hotellet ligger the villa nattclub. Rummen är enkla och fräscha med skön säng, tv och stort bad .

Svar från ägaren

den 14 juli 2016

Hej Sandra! Tusen takk for din review! Det er så hyggelig å høre at du likte deg hos oss. Det er akkurat slik vi ønsker at våre gjester skal ha det hos oss. Ta en øl i baren. Snakk med han skjeggete Australieneren som akkurat sjekket inn. Stikk innom munchies for en burger før dere sammen stikker på Crow for et par øl. Kvelden fortsetter på the Villa og ender der dere ønsker at den skal ende. Stay cool - come again!

Läs mer
5

Fräscht hotell med bra läge till fantastisktbra pris!

den 16 maj 2016, Oslo, elisabethr795

Modernt och trevligt hotell med bra läge. Rent och fräscht. Serviceminded personal! Kanonpriser! Trevlig takterass med utsikt över staden! Nära till trevliga restauranger och konserter! Sköna sängar.…

Modernt och trevligt hotell med bra läge. Rent och fräscht. Serviceminded personal! Kanonpriser! Trevlig takterass med utsikt över staden! Nära till trevliga restauranger och konserter! Sköna sängar. Gångavstånd till Oslos all sevärdheter och shopping.

Svar från ägaren

den 29 maj 2016

Hallo Elisabeth, Takk for hyggelig tilbakemelding. Vi ses neste gang du er i byen håper jeg? Ha en fin dag.

Läs mer
2.390.66.000 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.