Comfort Hotel Xpress Youngstorget Oslo ,  Norge

Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.
Se alla hotell i Oslo, Norge

Comfort Hotel Xpress Youngstorget

Oslo,  Norge

Comfort Hotel® Xpress Youngstorget är hotellet för japanska geishor, italienska affärsmän, finska backpackertjejer och isländska rappare. Är du inte en av dom? Don't worry! Det här är valet för alla som vill ha ett prisvärt och modernt hotell mitt i Oslo.

Comfort Hotel Xpress Youngstorget 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Comfort Hotel Xpress Youngstorget

77% av våra gäster rekommenderar detta hotell

baserat på 1792 gästomdömen.
4,5
Läge
4
Sovkvalitet
4
Service
4,5
Standard
4
Rum
4
Renlighet
5

Bra hotell i Oslo

den 11 februari 2017, Dalarnas län, Sverige, johnnyh43

Bra prisvärd hotell ! Snygga rum, väl städat, sköna sängar , snyggt badrum har inget negativt att sänga om hotellet, ville man ha frukost fanns det uppdukat i receptionen . Ingår inte i priset men det…

Bra prisvärd hotell ! Snygga rum, väl städat, sköna sängar , snyggt badrum har inget negativt att sänga om hotellet, ville man ha frukost fanns det uppdukat i receptionen . Ingår inte i priset men det gjorde inget.
Läs mer
4

Prisvärt

den 27 januari 2017, Köpenhamn, Danmark, Nikki D

Central och fräscht hotell till ett bra pris. Stort rum, men lite tunna väggar. Mycket trevlig personal. Det enda negativa var att vårat rum inte var städat när vi kom så vi fick inte checka in förrän…

Central och fräscht hotell till ett bra pris. Stort rum, men lite tunna väggar. Mycket trevlig personal. Det enda negativa var att vårat rum inte var städat när vi kom så vi fick inte checka in förrän 15:30 trots att det stod att incheckningen var från 15 på hemsidan.

Svar från ägaren

den 30 januari 2017

Å Nikki Nikki hey, Nikki du e helt okej.. Takk for superhyggelig tilbakemelding! Det er veldig hyggelig å høre at du likte deg hos oss. Jeg beklager at rommet deres ikke var ferdig før 15:30. Vi prøver så godt vi kan å ha alle rom ferdige når vi lover, men denne gangen gikk det dessverre ikke. Håper dere koste dere i Barception, nede hos Bestemor eller på taket i mellomtiden? Neste gang spanderer vi en kaffe som plaster. Håper vi ses! Ha en fin dag.

Läs mer
4

Fin utsikt, fräscht och centralt.

den 1 december 2016, Göteborg, A1733FKlisah

Superfin utsikt ifrån vårat sovrumsfönster samt en riktigt nice rooptop terass. Nära till allt. Jag skulle inte rekommendera en romantisk weekend på detta hotellet dock är det perfekt för bara en natt…

Superfin utsikt ifrån vårat sovrumsfönster samt en riktigt nice rooptop terass. Nära till allt. Jag skulle inte rekommendera en romantisk weekend på detta hotellet dock är det perfekt för bara en natt i stor staden själv, med en vän eller vänner. Trevlig personal.

Svar från ägaren

den 6 december 2016

Hallo, Takk for hyggelig tilbakemelding! Det er gøy å høre at du liker deg hos oss. Vi i Comfort er alltid åpne for en challenge. Book et rom med kjæresten din så skal vi vise dere at vi også kan være romantiske. ;) Bare gi oss et hint at dere kommer så kommer du til å forlate Tigerstaden på en rosa sky! (har du ikke kjæreste fikser vi det og..) Vi ses.

Läs mer
4

Centralt läge, fräscht hotell med bra service

den 25 november 2016, Stockholm, Sverige, sofiaw666

Väldigt bra och centralt läge. Bra träningsmöjligheter. Ingen frukost men finns att köpa i kiosken i receptionen eller gå till en juice-bar i närheten. Dåligt städat vid ankomst och rummet städas inte…

Väldigt bra och centralt läge. Bra träningsmöjligheter. Ingen frukost men finns att köpa i kiosken i receptionen eller gå till en juice-bar i närheten. Dåligt städat vid ankomst och rummet städas inte när man bor flera nätter.

Svar från ägaren

den 28 november 2016

Hallo sofiaw666, Takk for din tilbakemelding. Først av alt beklager jeg at rommet ikke var godt nok vasket ved ankomst. Dette er uakseptabelt og noe vi kontinuerlig jobber med. Det er derimot veldig stas å høre at du likte nabolaget vårt! Vi er superheldige som bor der vi bor med alt hva Oslo har å tilby utenfor døren. Det er også morsomt å høre at du likte treningsrommet. Vi har denne høsten pusset opp treningsrommet til å bli litt mere brukervennlig. Håper vi ses neste gang. Ha en fin dag!

Läs mer
4

Centralt bra rum, helt ok rum

den 17 november 2016, Stockholm, Sweden, 632jacob

Jobb resa. Behövde en central utgångspunkt till ett rimligt pris. Bra rum. Inte för kallt i rummet vilket det kan rendera att vara ibland. För mitt ändamål var det perfekt. Det enda negativa är att d…

Jobb resa. Behövde en central utgångspunkt till ett rimligt pris. Bra rum. Inte för kallt i rummet vilket det kan rendera att vara ibland. För mitt ändamål var det perfekt. Det enda negativa är att det inte ingick frukost utan att frukostpåse kunde inhandlas i receptionen.

Svar från ägaren

den 21 november 2016

Hallo der 632jacob, Takk for tilbakemeldingen din. Det er hyggelig å høre at du likte deg hos oss. Det beste vi vet er når folk fra foskjellige deler av verden med forskjellig mål og mening treffes hos oss og skaper den gode stemningen vi er så glad i. Ses neste gang du er i byen! Ha en fin dag.

Läs mer
2.450.194.000 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.