Kundinformation

Just nu får Kundservice många samtal. Vi har därför längre väntetider. Om du vill veta vad som gäller kring om- och avbokningar kan du läsa om det här. På sidan hittar du även information om hur vi agerar för att bibehålla säkra miljöer för gäster och anställda. 

 
Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Villa Copenhagen København V ,  Danmark

Villa Copenhagen

København V ,  Danmark Öppnar 14 maj 2020

Skäm bort dig själv med upplevelser på Villa Copenhagen! Under våren 2020 öppnar ett unikt hotell i den ståtliga byggnaden som tidigare var postens huvudkontor i Danmark. Perfekt läge bredvid Köpenhamns centralstation. Välkommen!

Villa Copenhagen 0 5
Omdöme från TripAdvisor  

Kära gäst, på grund av Coronaviruset (covid-19) och effekterna det har på rese- och besöksnäringen i helhet, är vi tvungna att flytta fram öppningen av Villa Copenhagen till 14 maj 2020.

Läs här för ytterligare information om hur Nordic Choice Hotels hanterar situationen.

 

 

Våren 2020 får Köpenhamn ett nytt och exklusivt hotell när Villa Copenhagen slår upp dörrarna. Här kommer hotellgäster, lokalbefolkning och andra resenärer snart uppleva magi för alla sinnen. 

Ett hotell i en historisk byggnad

Villa Copenhagen är en fusion av det gamla posthuset från 1912 och ny, modern arkitektur och design. Här är byggnadens förflutna tid som Danmarks huvudpostkontor lika viktig som skapandet av en ny,  livlig, inspirerande och lekfull atmosfär. Totalt kommer hotellet erbjuda 390 hotellrum och sviter, restaurang, bar, gym och relax med pool samt konferenslokaler. 

Hållbar lyx!

Villa Copenhagen passar dig som föredrar ett 5-sjärnigt hotell med exklusivitet och lyxiga omgivningar. På Villa Copenhagen är lyx beroende av medvetna och förnuftiga val som tar hänsyn till miljön. Upplevelserna på hotellet ska vara meningsfulla, varma och skapa en medvetenhet om att du måste ge lika mycket som du får. Här är hållbarhet ingen plikt utan ett medvetet val. Villa Copenhagen satsar på nytänkande service genom informella relationer som skräddarsys efter varje enskild gäst.

Njut på hotellets takterass med pool och bastu

På hotellets takterass hittar du den 25 meter långa poolen som hålls uppvärmd av byggnadens överflödiga värme. Här kan du också njuta av en drink i poolbaren eller en avkopplande stund i bastun. Välkommen!

Unikt och idealiskt läge

Villa Copenhagen ligger i hjärtat av Köpenhamn, precis intill centralstationen och bara 15 minuter från flygplatsen. Här har du gångavstånd till de flesta sevärdheter och attraktioner i Köpenhamn.

Kontakt

  • Tietgensgade 35-39 1704 København V , Danmark
via Google Maps

Hitta till hotellet

Buss/tåg

250 meter till Köpenhamns Centralstation där både tåg och bussar går

Från Kastrup flygplats

8.1 km, ca 20 minuter med bil eller taxi
15 minuter med tåg
30 - 35 minuter med buss

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%

Inte medlem? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta emot vårt välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.564.388.001 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.