Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel™ Harstad Harstad ,  Norge

Quality Hotel™ Harstad

Harstad,  Norge Öppnar 27 augusti 2022

27 augusti öppnar äntligen Quality Hotel Harstad - Harstads nya mötesplats för både familjer och affärsresande! Med sitt läge i den nya stadsdelen Kaarbøkvarteret får hotellet ett helt unikt läge med enastående utsikt.

Quality Hotel™ Harstad 0 5
Omdöme från TripAdvisor  

Frukost

Vi vet att för att klara av en hel dag med konferenser eller aktiviteter, är det viktigt med en god start på dagen. Det får du hos vår goda och sunda frokustbuffé, där vi serverar ekologiska produkter. En ordentlig hotellfrukost som självklart är inkluderad i rumspriset.

Parkering

Mer information om parkering kommer.

Petite X

Får du lust på något gott under dagen, kvällen eller t.o.m. natten så har vi ett brett utval av snacks, smårätter, dryck och andra nödvändigheter i Petite X vid lobbyn. Med Petite X kan du vara både sjusovare och nattuggla. Du är välkommen när som helst!

  • Checka ut snabbt med Express Checkout på Quality Hotel

Express Checkout

Trött på att stå i kö när det är dags att checka ut från hotellet? Då kommer du att älska vår tjänst Express Checkout! Om du anmäler dig för Express Checkout vid ankomst kan du enkelt lämna din nyckel i vår Express Checkout-låda när det är dags att lämna hotellet. Och du - det är garanterat ingen kö.

Self service station

Om du föredrar maskiner framför människor, eller bara inte har tid till att stå i kö, kan du checka in själv via våra smarta self-service stationer eller din telefon.

Djurvänligt

Ta med din bästa vän på resan! Hos oss på Quality Hotel Harstad är husdjur välkomna. Priset för din vän är 250 NOK per vistelse. Glöm inte att ge besked när du bokar så att vi kan ta hand om er på bästa möjliga sätt. Ledarhundar bor givetvis kostnadsfritt mot uppvisande av giltig legitimation från NAV i Norge eller Synskadades Riksförbund i Sverige.

Gym

Hotellets gym är utrustat med träningsredskap och maskiner för både kondition och styrka.

Wifi

Alla våra hotellrum och sällskapsområden har gratis Wifi. Koppla upp dig mot nätverket: QualityGuest. Enklare än så kan det inte bli.

Övriga tjänster

  • Gratis Wifi
  • Ekologisk frukost
  • Platt-tv
  • Konferenscenter
  • Popcornmaskin
  • Mjukglassmaskin
  • Djur tillåtna

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.413.003 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.