Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel® & Congress Oslo Airport Gardermoen ,  Norge

Clarion Hotel® & Congress Oslo Airport

Gardermoen,  Norge

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport är ett av Norges största konferenshotell, endast åtta minuter från Oslos flygplats Gardermoen. Med passion för service och 45 flexibla möteslokaler är ditt evenemang i trygga händer här.

Clarion Hotel® & Congress Oslo Airport 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport är Norges största konferenshotell och ligger endast 6 minuter från Oslos flygplats Gardermoen. Hotellet erbjuder hela 45 flexibla mötesrum med en totalkapacitet på 8000 konferensdeltagare.

Sex minuter från Oslo Airport Gardermoen

Tack vare läget, bara sex minuter från flygplatsen, är Clarion Hotel & Congress Oslo Airport perfekt både för en övernattning och för en konferens med deltagare från världens alla hörn. Läs om Oslo Airport Gardermoen här. Hotellet ligger endast 19 minuter från Oslo centrum med expresståget som avgår från flygplatsen. Det ger våra gäster möjlighet att uppleva allt vad den norska huvudstaden har att erbjuda. Här kan du se våra hotell i Oslo .

The Qube - nytt kongresscenter

I augusti 2014 öppnade vårt helt nya kongresscenter The Qube. Byggnaden är 13 000 kvadratmeter och kan användas till stora mässor, event och konferenser. The Qube har plats för upp till 6000 personer och kan servera upp till 4500 middagsgäster.

Konferens med det lilla extra

Som Norges största konferenshotell har vi lång erfarenhet av alla typer av arrangemang och event, från större konferenser och mässor till mindre möten, julbord, kickoffer, bröllop och utställningar. Vi har specialkompetens inom planering och genomförande och tar gärna fullt ansvar för ditt evenemang. Hos oss lämnas inget åt slumpen!

Restaurang och bar

Förutom sköna sängar och moderna konferenslokaler kan hotellet erbjuda restaurang och bar. Vi serverar en stor frukostbuffé, god lunch och middag och en skön stämning i baren för den som vill. À la carte-restaurangen Clarion Classics serverar klassiska och smakrika rätter. Vi är måna om att du ska kunna njuta av vår mat med gott samvete. Läs mer om vår matpolicy här.

Gym och relax

Ett träningspass före frukost eller ett besök i bastun efter en lång dag? Välkommen till Clarion Hotel & Congress Oslo Airports gym och relax.

Sweet Dreams Stay

I samarbete med UNICEF bidrar vi till att barn som blir utsatta för människohandel får en trygg natts sömn. Bor du flera nätter, ger vi en donation till SWEET DREAMS för varje natt du väljer bort städning av ditt rum. Vårt mål är att se till att så många barn som möjligt får omsorg och skolgång. Vi hjälper barn som är drabbade av fattigdom, tiggeri och sexuellt utnyttjande, som tvingas till giftemål och utsätts för barnarbete. Vårt mål är att vi i Nordic Choice Hotels varje år bidrar med minst 300.000 trygga nätter för barn. Läs mer om vårt Sweet Dreams-projekt här.

Cash free

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport är kontantfritt för en enklare och säkrare vistelse för dig som gäst och besökare. Läs mer om detta under våra Vanliga frågor.

Kontakt

  • Hans Gaarders vei 15 2060 Gardermoen , Norge
via Google Maps

SAFE STAY - Läs om våra åtgärder för att minska smittorisken

Hitta till hotellet

Från Oslo flygplats, Gardermoen 
Buss

Shuttlebuss S33x går mellan hotellet och flygplatsen. Ta kontakt med receptionen för aktuell busstidtabell eller se tider i Vy-appen.

Tåg

Flytoget (expresståg) från Oslo S till Oslo flygplats, Gardermoen. 

Taxi

Vi rekommenderar Øvre Romerike Taxi. Resan från flygplatsen till hotellet kostar ca 295 NOK.
Taxi hittar du utanför ankomsthallen.

Om Clarion Hotel & Congress Oslo Airport

Antal hotellrum

432 st - 783 bäddar

Antal konferenslokaler

45 st - totalkapacitet för 8000 personer

Avstånd flygplats

Oslo flygplats, Gardermoen: 8 minuter med buss/taxi

Om Clarion Hotel®

Interview with the Foo Fighters

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!

Anmäl dig till våra nyhetsbrev och få ett välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.411.001 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.