Tekniska problem

Vi har tekniska problem vilket gör att du inte kan logga in. Du kan fortfarande boka rum utan att vara inloggad. Du som är medlem kan självklart efterregistrera dina bonuspoäng när problemen är lösta. Tack för ditt tålamod!

 
Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Comfort Hotel® Xpress Youngstorget Oslo ,  Norge

Se alla hotell i Oslo, Norge

Comfort Hotel® Xpress Youngstorget

Oslo,  Norge

Välkommen till Comfort Hotel® Xpress Youngstorget! Vi är hotellet för dig som vill ha ett billigt men bra hotell mitt i Oslos bästa kvarter vid Youngstorget. Urban Easy Living.

Comfort Hotel® Xpress Youngstorget 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Välkommen till Comfort Hotel Xpress i Oslo. Här kommer lite smart info för dig som är sugen på att bo hos oss.

Deli-frukost

Alla är vi olika. Vissa vill ha sin frukost på sängen och andra i en påse som take away. Oavsett vilket så kan du köpa fräsch och god mat från vår Comfort Deli. Vi säljer allt från juice, chiapudding, smoothie och frukt, till havregrynsgröt och nyrostade bagels. Köp det du är mest sugen på och ge dig direkt ut och utforska Oslo eller slå dig ner i vår lobbylounge eller på takterassen. 

Strunta i att köa!

Hos oss kan du checka in själv på våra surfplattor i lobbyn. Easy.

Parkering

Parkeringsplatser finns mot avgift på gatorna kring hotellet. Det finns också närliggande parkeringshus. Kontakta oss för mer information.

Laundromat

I vår lounge hittar du hotellets Laundromat med tvättmaskin, torktumlare, strykjärn och strykbräda.

Häng, jobba och ät mat

En våning ner finns ett stort rum med mängder av sittplatser. Här kan du hänga, jobba eller värma mat i microvågsugnarna.  

Städning och byte av handdukar

Vi tänker på din plånbok och på miljön. Därför städas rummen var fjärde dag och då byter vi också handdukarna. Skulle du vilja ha en extra städning fixar vi det mot en en kostnad på 100 NOK per tillfälle och behöver ni nya handdukar så fixar personalen i lobbyn det för 30 NOK per set. 

Gratis wifi

Du surfar gratis på hela Comfort Hotel Xpress Youngstorget. Läs mer om vårt trådlösa nätverk. 

Comfort Deli

I vår Comfort Deli kan du köpa god, snabb och nyttig mat. Vi säljer allt från frukost och dryck till sallader och snacks och massvis med bra-att-ha-produkter när man är på resande fot. 

Sen utcheckning/tidig incheckning

Blev det en sen lördagskväll? Inga problem! Hos oss får du behålla rummet fram till 18.00 varje söndag, utan kostnad. Men glöm inte att säga till i receptionen så vi vet. Sen kan du chilla på och sova lite längre, det bjuder vi på! Vill du checka in tidigare eller checka ut senare andra dagar finns det möjlighet, men då mot en mindre avgift.

Djurvänligt

På Comfort Hotel Xpress är dina fyrbenta vänner också välkomna. För 250 NOK extra/vistelse får de sova över på hotellet. För ledarhundar betalar du såklart ingenting extra. Men kom ihåg att säga till redan vid bokning så att vi kan hitta ett passande rum åt dig och din hund.

Kontantfritt hotell

Comfort Hotel Xpress Youngstorget är ett kontantfritt hotell. För oss som arbetar på hotellet innebär det en säkrare arbetsplats då det minskar risken för rån och motverkar kriminell verksamhet. Då får vi mer tid till våra gäster. För gäster och besökare innebär det en trygghet genom en snabb och säker betalning. Vi tar emot alla vanliga betal- och kreditkort. Kontakta oss om du har frågor.

In- och utcheckning

Incheckning från kl 15.00. 
Utcheckning senast kl 12.00.
Lazy Sunday – Utcheckning på söndagar kl 18.00.

Barception

Måndag: dygnet runt
Tisdag: dygnet runt
Onsdag: dygnet runt
Torsdag: dygnet runt
Fredag: dygnet runt
Lördag: dygnet runt
Söndag: dygnet runt

Gym

Måndag: dygnet runt
Tisdag: dygnet runt
Onsdag: dygnet runt
Torsdag: dygnet runt
Fredag: dygnet runt
Lördag: dygnet runt
Söndag: dygnet runt

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.412.004 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.