Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Aronsborg Konferenshotell Bålsta ,  Sverige

Aronsborg Konferenshotell

Bålsta,  Sverige

Aronsborgs Konferenshotell är en renodlad mötes- och konferensanläggning, vackert belägen vid Mälarens strand i Bålsta. På mindre än en timma når du oss från Stockholm, Uppsala och Arlanda flygplats. Vi har 388 sängplatser och 22 konferenslokaler.

Aronsborg Konferenshotell 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

På Aronsborg finns flera restaurangmiljöer i olika storlekar. Vill du anordna en middag för 2 personer eller 500 gäster? Vi löser båda.

Konferensmenyer

Vi erbjuder en mängd spännande middags- och buffémenyer utöver vår ordinarie konferensmiddag. Våra utbildade sommelierer hjälper givetvis till att ge förslag på passande middagsdrycker.

Mälaren

Restaurang Mälaren är vår största restaurangmiljö med plats för upp till 380 middagsgäster. Här serveras vår prisbelönta frukostbuffé, vår populära lunch och flertalet av våra gästers middagar. 

Mälarviken

I Restaurang Mälarviken ryms 24 personer kring ett socialt och trevligt community table. Salen befinner sig i direkt anslutning till Restaurang Mälaren. Njut av en härlig middag med utsikt över sjön.

Bageri & chokladeri

Välkommen till vårt Bageri & Chokladeri – Aronsborgs hjärta. Här kan du fika, se när vi bakar vårt bröd och köpa med dig choklad. I denna lokal håller vi bland annat våra populära chokladprovningar. Här ryms upp till 80 personer vid sittande middag.  Vår stora takterass nås härifrån där kvällens fördrink kan intas med vacker utsikt över Mälaren.

Terrassen

Vad sägs om middag ute i det fria? Vår takterrass är en mysig miljö med sköna sittgrupper, fria ytor och skugga mot solen. Här ryms 250 personer på mingel och upp till 96 på sittande middag. Perfekt för en kaffepaus, fördrink, kräftskiva eller grillbuffé när vädret tillåter.

Nattklubben

I Crillo Nightclub får du den perfekta kvällen med kollegor och vänner. Musik, dansgolv, bar, lounger, biljard, bordsfotboll och shuffle board finns i nattklubben. Här ryms 200 sittande gäster och i anslutning ligger Chocolate Lounge, Chocolate Bar och Pool & Relaxavdelningen.

Chocolate Bar

Vår bar Chocolate Bar – som faktiskt liknar en chokladkaka – är den naturliga samlingspunkten efter en konferensdag på Aronsborg.
Baren ligger i anslutning till Crillo Night Club , Event Court, Vinterträdgården och Pool- och Relaxavdelningen.
Här finns gott om plats att hänga i baren eller mer avslappnat i sköna fåtöljer med utsikt över trädgården och Mälaren.

Det finns möjlighet att skärma av, möblera med ståbord och servera buffé, skapa en mindre scen för underhållning, öppna upp till terassen utanför och skifta färg på bardisken. 

Information

OBS! Under alla helger har vi åldersgräns på 18 år. Vi välkomnar barn på utvalda datum.
Kontakta hotellet för mer information. info@aronsborg.se

 

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.566.101.002 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.