Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Aronsborg konferenshotell Bålsta ,  Sverige

Aronsborg konferenshotell

Bålsta,  Sverige

Aronsborg konferenshotell ligger vackert vid Mälaren, mindre än en timme från Stockholm, Arlanda och Uppsala. Vi har lokaler för alla slags konferenser och event. Vi välkomnar även dig som privatgäst för övernattning. Vi är ett kontantfritt hotell.

Aronsborg konferenshotell 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

På Aronsborg finns flera restaurangmiljöer i olika storlekar. Vill du anordna en middag för 2 personer eller 380 gäster? Vi löser båda.

Konferensmenyer

Vi erbjuder en mängd spännande middags- och buffémenyer utöver vår ordinarie konferensmiddag. Våra utbildade sommelierer hjälper givetvis till att ge förslag på passande middagsdrycker.

Mälaren

Restaurang Mälaren är vår största restaurangmiljö med plats för upp till 380 middagsgäster. Här serveras vår prisbelönta frukostbuffé, vår populära lunch och flertalet av våra gästers middagar. 

Mälarviken

Mälarviken är en klassisk herrgårdsmatsal med plats för upp till 50 personer. Den kan delas upp i två separata lokaler, då med plats för ca 25 gäster vardera. I Mälarviken har vi unika möjligheter att skräddarsy unika mötes- och restaurangupplevelser till våra mindre och medelstora konferensgrupper. Mälarviken passar också utmärkt för våra egna aktiviteter.

Bageriet

Bageriet heter vår största cafémiljö som även kan användas som restaurang- och mingelområde för upp till 90 personer. I Bageriet serveras bland annat våra kaffebufféer och dessert i samband med lunchen. Hit är våra gäster alltid välkomna för en kopp kaffe, frukt eller hembakade småkakor under dagen. Här bakar vi också allt vårt mat- och kaffebröd och våra praliner och tryfflar. Allt inför öppen ridå. Bara doften av nybakat bröd är värt ett besök.

Terrassen

Från Bageriet kommer du direkt ut till vår fina terrass. Här finns plats för upp till 250 sittande gäster och möjlighet att njuta av den vackra utsikten eller av olika måltidsarrangemang. På Aronsborg brukar vi dessutom benämna terrassen som ett av Sveriges vackraste och största grupprum eftersom många gärna sätter sig här ute och arbetar om tillfälle ges.

Nattklubben

Nattklubben har plats för upp till 300 personer, här kan kan våra gäster umgås och mingla efter en lång mötesdag. Här finns scen, bar och dansgolv.

Chocolate Bar

Chocolate Bar är vår trivsamt inredda bar med gott om sittgrupper. Med en 14 meter lång bardisk som ser ut som en chokladkaka är Chocolate Bar en av våra mest speciella mingelmiljöer. Vi hjälper självklart även gärna till att boka underhållare, artister, dj eller musikaktiviteter.

 

Boka konferens

OBS! Aronsborg konferenshotell är inte bokningsbart online. Välkommen att kontakta oss för mer information och bokning
på +46 8 22 59 59 eller via bokning@aronsborg.se.

 

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%

Inte medlem? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta emot vårt välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.564.380.001 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.