Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Aronsborg konferenshotell Bålsta ,  Sverige

Aronsborg konferenshotell

Bålsta,  Sverige

Aronsborg konferenshotell ligger vackert vid Mälaren, mindre än en timme från Stockholm, Arlanda och Uppsala. Vi har lokaler för alla slags konferenser och event. Vi välkomnar även dig som privatgäst för övernattning. Vi är ett kontantfritt hotell.

Aronsborg konferenshotell 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Det nyrenoverade Aronsborgs Konferenshotell är en renodlad mötes- och konferensanläggning, vackert belägen vid Mälarens strand i Bålsta. På mindre än 50 minuter når du oss från Stockholm, Uppsala eller Arlanda flygplats. Med kapacitet för upp till 500 personer, stora grönområden och sällskapsytor kan vi arrangera både stora och små konferenser, företagsevent och kick-offer.

Mellan Stockholm och Arlanda ligger Aronsborg

En av många fördelar med Aronsborg är vårt geografiska läge, vackert beläget vid Mälaren. Lättillgängligt och nära både Stockholm, Uppsala och Arlanda. Hit tar du dig enkelt med buss från Uppsala och Arlanda, tåg från/via Stockholm och givetvis med bil.

En mängd faciliteter samt eget bageri och chokladeri

Hos oss ingår alltid tillgång till nattklubb, bar, pool, bastu, lounger, gym och motionsspår. På plats finns dessutom vårt eget Bageri & Chokladeri, där vi bland annat tillverkar praliner, chokladbröd och fikabröd. Våra mest populära konferensaktiviteter inkluderar ofta matlagning, chokladtillverkning och provsmakningar. Matlagningsaktiviteter är perfekta för teambuilding för din nästa konferens – vare sig ni väljer att laga mat som tävling eller som ett sätt att umgås och jobba ihop. Vi har arrangerat möten, event och företagsfester sedan 1989.  Vi vet att vi levererar. Och det alltid med kärlek, omtanke och choklad. 

Cash free

Aronsborg är kontantfritt för en enklare och säkrare vistelse för dig som gäst och besökare. Läs mer om detta under våra Vanliga frågor.

Gym, parkering och mycket mer

Härlig frukostbuffé, pool/relax, bastu, gym, fritt WiFi och fri parkering. Det är några av alla serviceutbud vi erbjuder. Här kan du läsa mer om vad som finns på hotellet.  

Konferenser och events för 500 personer

Som mötes- och eventanläggning är Aronsborg något helt unikt. Bara det att vi kan hantera grupper upp till 500 personer är unikt i sig. Ännu mer unikt är alla möjligheter att anpassa våra möteslokaler och miljöer till allt från mindre runda bords-möten till stora kongresser, stämmor eller produktlanseringar. Läs mer om våra möteslokaler och konferensmöjligheter här.

Aktiviteter under konferensen

För teambuildingen, som nöje, avkoppling eller lite äventyr för gruppen kan vi erbjuda vår egen matlagnings- och chokladaktivitet i olika former. Läs mer om vår chokladskola, matlagningsaktivitet och andra möjligheter till teamaktiviteter här.

Kärlek, omtanke och choklad

Aronsborgs filosofi är ”Kärlek, omtanke och choklad”. Allt vi gör på Aronsborg genomsyras av detta. Kärlek och omtanke står för att vi vill vara äkta i våra möten med dig som gäst och för att vi uppriktigt älskar att ge bra service. Service och värdskap är våra absolut viktigaste ingredienser för att du ska trivas och vilja komma tillbaka till oss. Choklad symboliserar vår profil vad gäller sinnesstimulans i form av inredning, smaker och dofter.

Kontakt

  • Helgövägen 7 74630 Bålsta , Sverige
via Google Maps

Boka konferens

OBS! Aronsborg konferenshotell är inte bokningsbart online. Välkommen att kontakta oss för mer information och bokning på +46 8 22 59 59 eller via bokning@aronsborg.se.

Hitta till hotellet

Tåg

Tåg till Bålsta station.
Byt här till lokalbuss eller taxi.

Buss

Lokalbuss 301 till hållplats Helgövägen/Aronsborg.

Från Arlanda flygplats

SL-buss 579 avgår en gång i timmen mellan kl. 06.00 - 19.00 till Bålsta bussterminal. Alternativt taxi till hotellet.

Från Bålsta station

Lokalbuss 301 eller taxi till hotellet.

Taxi

Vi rekommenderar Bålsta Taxi,
telefon 0171-500 49.

Om Aronsborg konferenshotell

Antal rum

196 st - 388 bäddar

Antal konferenslokaler

22 st - plats för upp till 475 deltagare

Avstånd flygplatser

Arlanda flygplats: 5 mil,
ca 40 min med bil

Avstånd lokaltrafik

Bålsta station: 2 km
Busshållplats Helgövägen/Aronsborg: 100 m

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%

Inte medlem? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta emot vårt välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.564.380.001 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.