Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Comfort Hotel® Eskilstuna Eskilstuna ,  Sverige

Se alla hotell i Eskilstuna, Sverige

Comfort Hotel® Eskilstuna

Eskilstuna,  Sverige

Comfort Hotel Eskilstuna ligger på bästa läge mitt i Eskilstuna. Nära Parken Zoo, restauranger och shopping. Vi erbjuder parkering, konferens, lekhörna, bar och wifi. Perfekt både för familjehelgen och för affärsresenären. Vi är ett kontantfritt hotell.

Comfort Hotel® Eskilstuna 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Omdöme från TripAdvisor

4
593 omdömen
4,5
Läge
4
Sovkvalitet
4,5
Service
4
Standard
4
Rum
4,5
Renlighet
5

Ett utmärkt och mycket prisvärt hotell

den 24 september 2019, Halmstad, CoachHalmstad

Centralt i staden. Rent och snyggt. Stora ljusa rum med bra sängar. Trevlig personal i reception och utmärkt frukost. Direkt utanför dörren ligger flera bra restauranger. Man kan knappast begära så my…

Centralt i staden. Rent och snyggt. Stora ljusa rum med bra sängar. Trevlig personal i reception och utmärkt frukost. Direkt utanför dörren ligger flera bra restauranger. Man kan knappast begära så mycket mer.

Svar från ägaren

den 25 september 2019

Hej CoachHalmstad! Vad kul att läsa att du gillar vårt hotell då fortsätter vi som vi gör och hoppas på återseende! Önskar dig en fin fortsatt dag och varmt välkommen åter!

Läs mer
2

Medtag egen temugg o eget te.

den 11 augusti 2019, Stockholm, Sverige, Carina_fra_ingar

Fräscht rum. Skön säng. Men svårt att sova eftersom man inte kan reglera värmen o ventilationen. Så vi öppnade vädringsluckan och ljuden från festen på gatan höll på till 2.30. Efter en sån natt kan…

Fräscht rum. Skön säng. Men svårt att sova eftersom man inte kan reglera värmen o ventilationen. Så vi öppnade vädringsluckan och ljuden från festen på gatan höll på till 2.30. Efter en sån natt kan en bra frukost ställa allt till rätta. Frukosten får underkänt. Inget lösviktste. Inga temuggar. Det finns 3 olika av liptons parfymerade teer. Små kaffemuggar att dricka te i. Hur kan det komma sig att denna hotellkedja inte har en egen serie med lösviktsteer? Och vettiga temuggar?? Om du är tedrickare. Välj ett annat hotell.

Svar från ägaren

den 12 augusti 2019

Hej Carina, Vad kul att höra att du gillade rummet och sängen. Jag beklagar verkligen att ni blev störda av ljudet från stan, vilket kan vara extra mycket festivalkvällar nu under sommaren. Vi har inget lösviktste däremot ska vi ha fler än tre sorter Lipton te vi ska även h sortiement från Twinnings och större glas för att te drickare. Att detta inte fanns när ni var hos oss beklagar jag verkligen. Jag ska se över hur vi ställer fram Teet och om vi har tillräckligt med koppar och muggar för te servering. Tusen tack för era synpunkter önskar er en fortsatt fin sommar!

Läs mer
5

Bästa läget i Eskilstuna, Lätt att parkera, Går ej att öppna fönster på rummet

den 5 augusti 2019, Åkersberga, Sverige, Paer87

Har bott flertalet gånger på Comfort Hotel Eskilstuna, suveränt läge och framför allt lätt att parkera i anslutning till hotellet. Frukosten är bra och alltid väl påfylld. Hotellet tycks ha bytt fönst…

Har bott flertalet gånger på Comfort Hotel Eskilstuna, suveränt läge och framför allt lätt att parkera i anslutning till hotellet. Frukosten är bra och alltid väl påfylld. Hotellet tycks ha bytt fönster på rummet så dom är inte öppningsbara, endast ett litet "vädringsfönster" på sidan är öppningsbart men det gav i princip ingen lufttillförsel alls så det var väldigt varmt på rummet trots att det inte var mer än 22 grader utomhus. Tidigare kunde man öppna upp och vädra ur ordentligt.

Svar från ägaren

den 12 augusti 2019

Hej Paer87, Vad roligt att du brukar bo hos ossoch gillar vårt läge och frukosten! Vi har nya isolerade glas med solfilm på alla våra fönster. Vi bytte ut alla fönster i våras och har gjort att det är svalare och bättre ventilation i hela huset. Vad synd att du inte upplevde att det var bättre luft här behöver vi se över hur ventilationen är inställd. Tack för att du skrev och berättade önskar dig en fin fortsatt dag och varmt välkommen åter!

Läs mer
4

Bra och centralt hotell

den 1 augusti 2019, Örebro, Sweden, Jorgen E

Fint centralt hotell med stora rum och vacker utsikt över Eskilstunaån. Trevlig personal i receptionen. Finns möjlighet att låna cyklar och träna i gymmet som var väldigt lugnt. Lite väl hårda sängar…

Fint centralt hotell med stora rum och vacker utsikt över Eskilstunaån. Trevlig personal i receptionen. Finns möjlighet att låna cyklar och träna i gymmet som var väldigt lugnt. Lite väl hårda sängar och frukostens utbud kunde utökas med köttbullar, prinskorv och gröt.

Svar från ägaren

den 12 augusti 2019

Hej Jörgen E, Vad kul att du skriver om den vackra utsikten vi har och att du gillade vår personal. Vi har valt att ha havregrynsgröt på fröfrågan i frukosten men tack för att du skrev om det så ska vi bli bättre på att informera om det. Den varma maten i övrigt som vi erbjuder är pannkaka, ägg, äggröra och bacon. Ha en fin fortsatt sommar och varmt välkommen åter!

Läs mer
4

Mycket bra läge

den 13 juli 2019, Göteborg, Sverige, JohanH716

Ett väldigt bra centralt läge men inte mitt i centrala stan så det är ganska lugnt utanför (om man bortser från vägen som går utanför). En bra och varierad frukost. Som alltid gäller det att hitta rä…

Ett väldigt bra centralt läge men inte mitt i centrala stan så det är ganska lugnt utanför (om man bortser från vägen som går utanför). En bra och varierad frukost. Som alltid gäller det att hitta rätt tid att äta frukost på, lite extra här då det är öppet och ljudvolym kan bli hög. Parkering finns till ett pris om 140 kr. Antingen i garaget eller utanför entrén. I garaget är det lite trångt så har ni en stor bil skulle jag nog satsa på utanför entrén. Platserna i garaget går att boka i förväg. Mycket trevlig personal! Vi bodde högst upp och stördes inget av ljud. Bra sängar men lite mjuka kuddar.

Svar från ägaren

den 14 juli 2019

Hej Johan, Vad kul att ni trivdes hos oss och gillade vårt läge. Bra tips för frukosten till andra resenärer det finns alltid tider på helgerna det är lite lugnare och tider då många gäster äter frukost samtidigt. Varmt välkommen åter till oss!

Läs mer

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%

Inte medlem? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta emot vårt välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.564.378.001 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.