Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Frösö Park Hotel Frösön ,  Sverige

Frösö Park Hotel

Frösön,  Sverige

Välkommen till Östersunds nya hotell och mötesplats på Frösön. Ett hotell med möten och event i fokus, kombinerat med träning, nordiskt spa, och unika mat- och naturupplevelser. Välkommen till Frösö Park Hotel! Vi är ett kontantfritt hotell.

Frösö Park Hotel 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  

Dags för 50-årsbaluns, företagsfest eller bröllop? Varmt välkommen till oss på Frösö Park Hotel, vackert beläget på Frösön utanför Östersund. 

Bröllop

Går ni i giftastankar? Låt oss på Frösö Park Hotel hjälpa er arrangera er stora dag. Med vårt läge bara ett stenkast från populära och vackra Frösö kyrka erbjuder vi ett idealiskt alternativ för brudparet. Oavsett om ni ska ha ett litet och intimt bröllop eller ett stort kalas med hundratals gäster står vi redo. Vi har plats för upp till 300 gäster i en privat festvåning och erbjuder inte mindre än två bröllopssviter! Varför inte vigas utomhus med den vackra fjällvärlden som fond? Kontakta oss så berättar vi om alla möjligheter som finns.

Festvåning

Hyr vår festvåning med plats för upp till 300 gäster. Kombinera festen med ett träningspass, friluftsaktivitet eller ett spabesök (från september). Vi erbjuder menyer med inspiration från både lokala och internationella kök, allt med en touch av brasseri. 

Bokningsförfrågningar

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan på
+46 63 16 50 00 eller via q.frosopark@choice.se

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.566.101.002 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.